![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
jup visas... tikai haotiskaja seciba ta sanaca ka izlasiju 1 tad 2 tad davin4i un tikai tagad engelus....
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(standby @ Aug 31 2005, 12:12) Par Rui Murakami. Arī izlasīju Miso zupu, bezgala labs. V meru dīvains v meru nedaudz atgādināja Palanjuku. Nupat izlasīju kartējo Haruki Murakami grāmatu .. .Patīk. Kā tēja ar medu un citronu - izskaidrot nevaru bet patīk. Kura ir kārtējā? *pati lasa H. Murakami "Afterdark"* Pēc Kioko izlasīšanas manas domas par Ryu mainījās, tacu būdams tomēr tīri optimistisks [ v meru], cilvēks, es labāk tomēr lasu Haruki. Nav tik bezcerīgi. Ryu valdzina ar savu asumu, šokējošo realitātes attēlojumu. Viņš izmanto visus līdzekļus, lai nostādītu lasītāju face to face ar tiem šīs pasaules aspektiem, no kuriem mēs visvairāk slēpjamies. Lietas, par kurām mēs negribētu aizdomāties, kurās negribētu iedziļināties. Viņš neļauj vietu ilūzijām, ka life is a pretty fairytale, all you have to do is ignore what you dislike. Protams, tas viss ir lieliksi, un piu piu, taču es nevaru izturēt Ryu lielās dozās. Vai nu es esmu pārāk jūtīga or something, bet viņa texti [sorry par izteicienu] sadr..ž man smadezenes un es nedēļu pēc tam staigāju kaut kādā afekta stāvoklī. vienalga, vai viņš raxta par maniakiem vai par dejotājām. >.< Bet Haruki.. Eh... He must have put osme kind of spell on me. Jau kāda miljonā grāmata, ko no viņa lasu, jau kāda miljonā reize, kad nevaru atrauties.. Un jau miljonā reize, kad saprotu, ka viņš nekad neatkārtojas. Heh. Nu patīk man viņš, nu ko tur padarīt.... Goddamnit. Es aizrāvos. Tā ir, kad nav ar ko parunāt par grāmatām. >.< -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Njaa, skatos te liela dalja baigi iefano par Da vinchi kodu... Laikam buus jaasanjemas un jaaizlasa arii man taa graamata... Pashlaik uz beigaam iet J.R.R Tolkien - Unfinished Tales, origjinaalvalodaa.
~BN~ -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
te saak runaat par Rju Murakami, esmu lasiijis tikai vienu graamatu, bet ar to pietiek, '' Gandriiz caurspiigiiga zilgme '' . Perversa graamata, ar...........briinishkjiigu aprakstu!!!!!!!
Lai nu kaa man jau ir iegaadaata graamata '' Dark Elf Triloggy '' R.A Salvatore!!!!!!! Kad pabeidshu '' Icewind Dale Triloggy '' saakshu sho!!!!! |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ja kaut ko lasu tad tikai mangas. Es esu loti maz lasijis gramatas, bet mangas esu jau paspejis neskaitamas izlasit.
![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ar to nelepojas Janus...
![]() ![]() Jeee piebeidzu es beidzot to Unfinished tales... Tagad ir izveele Da vinchi kods vai jaunais poters angliski. ~BN~ -------------------- ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Ak, man nez kāpēc liekas ka Haruki Murakami ir kā reiz ļoti bezcerīgs... Kā tur bija tajā dzenbudistu pastāstā .."viņš ļoti labi runā par tukšumu"
![]() Lai nu kā pēc mēģinājuma lasīt Marķīzu de Sadu es sapratu ka nekas no tā ko esmu lasījusi nav ne tuvu bijis tik briesmīgs/pretīgs/perverss. Iespējams ka dzimums nepareizais:) Par Ryu..hmm, jāatzīst mani daudz vairāk uzrunā emocionālā vardarbība Sālamana Rušdi vai Margarētes Atvudas darbos (Aklais slepkava). Nu tipa cik briesmīga gan ir cilvēka daba. Savukārt Ryu Miso zupas briesmīgais maniaks pat kaut kur likās simpātisks.. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(standby @ Sep 2 2005, 16:16) Lai nu kā pēc mēģinājuma lasīt Marķīzu de Sadu es sapratu ka nekas no tā ko esmu lasījusi nav ne tuvu bijis tik briesmīgs/pretīgs/perverss. Iespējams ka dzimums nepareizais:) Kāda sagadīšanās, es kā reizi vakar noskatījos pretrunīgo Paolo Pazolīnī filmu "Salò o le 120 giornate di Sodoma", kuras pamatā ir de Sada apcerējums. Diezgan baisi. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 2 2005, 14:47) to ar Silmarillionu kopā jālasa. Unfinished Tales + Silmarillion = perfect. Heh. Tad kopējā aina ir daudz pilnīgāka. Mazāk blato plankumu Middle-Earth vēsturē. QUOTE(standby @ Sep 2 2005, 17:16) Ak, man nez kāpēc liekas ka Haruki Murakami ir kā reiz ļoti bezcerīgs... Kā tur bija tajā dzenbudistu pastāstā .."viņš ļoti labi runā par tukšumu" ![]() labi runā par tukšumu? Ha. Labi runā par Mu. Tieši tagad lasu, kā viņš tukšumu apspēlē iekš Afterdark. Bezcerīgs? Mmm. Kā nu kuram. Not for me, at least. QUOTE(standby @ Sep 2 2005, 17:16) TUR JAU IR TĀ ŠOKĒJOŠĀ REALITĀTE! Tas, ar ko viņš (vismaz mani) biedē. Viņš neļauj maniakam būt vienkārši maniakam, viņš to padara simpātisku, viņš liek mums kaut kādā veidā just viņam līdzi un piedod viņam tā noziegumus. Varbūt tā ir mana savdabīgā uztvere, taču tas, ka autors liek man attaisnot visas tās slepkavības un pat noticēt, ka tā tam ir jābūt, ir vardarbība pret manu emocionālo pasauli. Taču tā taču ir realitāte, nekas nav ne balts, ne melns. Nav pasaulē ultimate villian. Un bāžot to manā uztverē, viņš vienkārši grauj tās illūzijas, caur kurām es uztveru pasauli. And that always hurts, doesn't it? You try to distance yourself, but some wierd japanese guy comes and brakes all your protection. Looky, looky, welcome to reality! Dīvaini, ka tieši Miso-soup es uztveru tik saasināti. Ne pirmā, ne pēdējā reize, kad grūst illūzijas. -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Ja jau nu kādam nenormāli vajag zināt, ko GameMaster's lasa (par ko gan es, zināmu iemeslu dēļ, stipri šaubos), tad varat atzīmēt, ka pašlaik pus-pabeigtā kondīcijā atrodas:
Elmora Leonarda gangster-komēdija "Be Cool" un Stīvena Freja brittish-style satīriski nenopietnais wonder-book "Making History" -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
starpcitu ieskau visiem sekss un lielpilseeta
![]() visnotall interesanta lasaamviela mana graamata ir visu laiku uz izkkerssanu ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Shaisuke |
![]()
|
Chibi, Silmarillions ir izlasiits jau pirms tam kaadas 3 reizes. LoL. Es kaa LOTR friiks esmu paarlasiijusi gandriiz visas graamatas par Middle Earth pa kaadaam triis, chetraam reizeem... Driiz jau zinaashu no galvas lol.
Un runaajot par De Sadu, nu ko lai saka... Interesanti darbi... Varbuut ja vieniigi "nedaudz" perversi ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Cips |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 8-September 05 ![]() |
Es, kaa jau dbz fans, lasu dbz mangu. No DC kacaaju un lasu....
Veel man kompii staav Battle Royale 1. vol. - manga prieksh pieaugushajiem, (bet kuru tas interesee?) Un palaikam palasu Naruto. -------------------- |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
pag manga tak vispaar nemaz neskaitas ne ???
taa nav graamata ![]() es ssobriid lasu musoliinii un hitlera slepenaas sarunas -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nūūū... tehniski komikss nav tas pats kas grāmata...
Arī saturs un stils cits. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |