![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
skola beidz nost taapeec peedeejaa laikaa no briiva praata lasiijusi neesmu, bet esmu staraa par zhila verna nosleepumu salu. taa ir interesanta graamata.
|
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
tikko izlasiiju "Samuraju"un "Geishas atminjas'nu labas graamatas, it iipashi peedeejaa, lasaas taa ka nejuut, samurajs ir baigi.... nu khm... asinjains...* kaada atklaasme....^^)
-------------------- ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es pashlaik lasu graamatu - Edgars Katajs "Japaana, krustaam, shkjeersaam"
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Izlasīju Taņu Grotteri,tagad lasu Da Vinči kods - ļoti izglītojoša grāmata. Es vairs nelasīšu neko, kas saistīts ar fantasy,mani tas ietekmē ļoti slikti.
Udate. es kļūdijos, šī grāmata arī ir nedaudz fantasy, bet ietekmē mani ļoti labi. -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
nu, es uz doto briidi lasu - Amerikāņu skola(japaanju staasti) No japāņu valodas tulkojis Edgars Katajs.
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ursula Le Guinn "Skazanija Zemnomorja". Tāpat kā Tolkinam bija Sillmarillions, tā arī viņai ir Earthsea vēstures un leģendu krājums. Ļoti patīk. Esmu tikai iesākusi, bet ļoti apmierināta. Beidzot kaut kas, kas nav Murakami [ viens vai otrs!]
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 12:38) Ursula Le Guinn "Skazanija Zemnomorja". Tāpat kā Tolkinam bija Sillmarillions, tā arī viņai ir Earthsea vēstures un leģendu krājums. Ļoti patīk. Esmu tikai iesākusi, bet ļoti apmierināta. Beidzot kaut kas, kas nav Murakami [ viens vai otrs!] U.Le Guin ir arii gliiti sci-fi darbi, lai gan paziistamaaka protams kaa fantasy autore. - eg. pameegjini vinjas "Heinskij Cikl". pats sen-sen lasiiju to hardprintaa, bet ja nau pretenziju lasiit no ekraana - http://fenzin.org/library/author/499 http://lib.ru/LEGUIN/ |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
jup, jup sahi i labs graamats, bet zheel , ka daudzas krieviski...
Juurzemes seerija ir baigi labaaa^^ -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Kenshin @ Oct 3 2005, 07:28) jup, jup sahi i labs graamats, bet zheel , ka daudzas krieviski... Juurzemes seerija ir baigi labaaa^^ ieteiktu apguut krievu valodu dailjliteratuuras lasiishanai sietaa. ne tikai tas, ka vairaaki krievu autori i diezgan lasaami, bet arii tas, ka .ru i hosteeta kaudze publisku scanlations/OCR bibloteeku. protams, var lasiit arii eg. angliski, bet mazaak esmu paziistams ar publiskaam iepuvusho kapitaalistu sieta bibloteekaam. pietam ar daudz legaalaaku attieksmi pret copyrights noteikti vinjaam vareetu buut nabadziigaaks kontents. personiigi manaas aciis latvieshu valoda netiek uzskatiita kaa variants dailjliteratuuras lasiishanai. (gan izdots ljoti maz, gan labu graamatu tulkojumu maz, gan arii .. liekas mazpiemeerota/nabadziiga valoda dailjliteratuurai. iespeejams gan, ka vairaaki suudiigi tulkojumi viedokli pasliktinaajushi .. ) |
Kenshin |
![]()
|
protams, spilgts piemeers slikta tulkoshanai lv valodaa ir GP.... bet nu.. ar kaut ko ir jaasaak... ir jau arii kaadalabi iztulkota.... kriviski baigi gruuti, ja vaardu kraajuma nav, meegjinaaju ar waardniicu blakus, bet nekas labs nesanaaca....
Church |
![]()
|
QUOTE(Kenshin @ Oct 3 2005, 16:42) .... kriviski baigi gruuti, ja vaardu kraajuma nav, meegjinaaju ar waardniicu blakus, bet nekas labs nesanaaca.... atkariigs no prakses. peec pirmajaam 5-10 graamataam buus vieglaak. veel vareetu ieteikt katru vaardu netulkot, bet izsecinaat no konteksta. man pasham bik vieglaak ar krievu valodu sakaraa ar sovdepisko beerniibu, kas vismaz savlaik ljaava zinaat/lietot krievu valodu kaa otru dzimto ;> (protams, arii reizes 50 vairaak izlasiitu graamatu krieviski nekaa latviski jau mineetajaas sieta bibloteekaas paliidz ar ![]() |
Kenshin |
![]()
|
nu.. e jau saprotu, ka taa nav labi.. bet .. es krievu valoodaa esmu absoluutaaa nulle.....
eniiivejs, paldies par saitu, meegjinashu kko palasiit...^^ -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 1 2005, 19:54) QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 12:38) Ursula Le Guinn "Skazanija Zemnomorja". Tāpat kā Tolkinam bija Sillmarillions, tā arī viņai ir Earthsea vēstures un leģendu krājums. Ļoti patīk. Esmu tikai iesākusi, bet ļoti apmierināta. Beidzot kaut kas, kas nav Murakami [ viens vai otrs!] U.Le Guin ir arii gliiti sci-fi darbi, lai gan paziistamaaka protams kaa fantasy autore. - eg. pameegjini vinjas "Heinskij Cikl". pats sen-sen lasiiju to hardprintaa, bet ja nau pretenziju lasiit no ekraana - http://fenzin.org/library/author/499 http://lib.ru/LEGUIN/ Zin, es savaa jauniibaa, khe khe, izlasiiju nu ljoooooooooooooooti daudz graamatu, un lielaakaa dalja no taa, kas tur ir, man ir zinaama. Man liekas, ka tik daudz sci-fci, cik es savos teenage gados izlasiiju, neviens manaa paaudzee nav lasiijis. Eh. Eh, eh, eh. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 1 2005, 12:38) Ursula Le Guinn "Skazanija Zemnomorja". Tāpat kā Tolkinam bija Sillmarillions, tā arī viņai ir Earthsea vēstures un leģendu krājums. Ļoti patīk. Esmu tikai iesākusi, bet ļoti apmierināta. Beidzot kaut kas, kas nav Murakami [ viens vai otrs!] Starp citu - daļa no Earthsea ir ekranizēta un to var redzēt Hallmark kanālā -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:56 |