![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais, ko es izlasīju, jo man to vajadzēja, bija Mazais princis (precīzāk - pārlasīju un nedaudz nohaltūrēju).
Tagad lasu Zīskinda darbu parfīms... -------------------- |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Pedejās kuras es lasiju bija kamikaze kaito jeanne vol. 1 un Full moon wo sagashite vol. 2. Šausmīgi ātri izlasiju!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Kon! |
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
Es personigi dodu priekšroku klasikai - Remarks 3 draugi , labs bija arī viens vecs donlada komiks
|
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Taka nav ko darit un is topiks ir atkal atsakts(nekad nebiju pat tadu ieraudzijis) tad nolemu ari padalities mana litaratura ko lasu.
Nopietna gramata ko lasu tagad ir Alekseja Tolstoja "Peteris pirmais". + Masveida mangu kuru labak nemaz nemeginasu uzskaitit. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nesen pabeidzu lasit "Мёртвые Души" un "Отци и Дети" graamatas,
bet tagad saku lasiit "Преступление и наказание"....... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Vakar sāku lasīt Džordža Orvela "1984."
|
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
tiktiko piebeidzu "kakjaci" un Shaaronas Kriichas "divu meeneshu gaajumu" dikti jauka. "pims tiesaat kaadu, iekaap vinja mokasiinos un nodeldee tajos 2 meeneshus" - fascineejoshs apakshvirsraksts. tagad iet muktupaavelas "shampinjonu deriiba"
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Pēdējā grāmata ko esmu izlasījis ir Džeka Londona "Baltais Ilknis". Nu ļoti aizkustinoša grāmata. Iesaku izlasīt. Bet pasaku uzreiz, ka filmai "White Fang" var pat teikt naw nekāda sakara ar grāmatu. Jo no grāmatas tur ir tikai 3%. Tiešām filmā bija pat CITS STĀSTS, Cits galvenais varonis (kāda grāmatā vispār nebija).
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Tuuliit kjershos pie O. Henry's stories, jo pieteicos short story translation konkursaa. Taa teikt nepiecieshamiiba...
![]() ![]() -------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Atkal pārlasu "Grāfu Monte Kristo". ^^
Lielākotis gan tādēļ, lai varētu padomāt cik daudz "Gankutsuou" veidotāji ir izmainījuši savā darbā. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es patreiz lasu Jaunsudrabiņa "Vērja ziedi'', jo skolā ir jālasa. Ziniet, tīri interesanta grāmata. Tikai, jāsaka, baigā ziepene, tik skaistiem vārdiem, tas arī viss.
![]() -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Peedeejo nesen pabeidzu "Terry Pratchett - Night Watch". (zheel ka latvijaa gruuti dabuut, j. rozee dazhas Pratchetta graamatas ir, bet nav peec kaartas, un taa jau nevar Discworld seeriju izbaudiit, buus laikam no amazon jaapasuuta)
Pashlaik lasu "Bret Easton Ellis - American Psycho". -------------------- |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Es arī tagad esmu pārdomu priekšā - vai pirmo lasīt American Psycho vai Fight Club (oriģinālvalodā, protams), jo esmu nonācis pie secinājuma, ka pietiek filmas bez literārā backgrounda skatīties.
Tagad lasu 2 grāmatas vienlaicīgi - Lukjaņenko Дневной дозор (Ночной jau piebeidzu) un Hitchhiker's Guide to the Galaxy sērijas 2. grāmatu The Restaurant at the End of the Universe. Jāsaka, ka no Adamsa sāku jau nedaudz piekust, nezinu, vai visas 5 izvilkšu ![]() Vēl par filmu tēmu vajadzētu Strugacku Пикник на обочине (Сталкер) izlasīt un tad jau vēl un vēl... P.S. Ak jā, un Alesandro Bariko Zīds parāva manu romantisko stīgu un pēc izlasīšanas (vienā rāvienā, jo maza grāmatiņa) jutos visai saviļņots. Аффтару зачот ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Revol @ Mar 10 2006, 10:26) Peedeejo nesen pabeidzu "Terry Pratchett - Night Watch". (zheel ka latvijaa gruuti dabuut, j. rozee dazhas Pratchetta graamatas ir, bet nav peec kaartas, un taa jau nevar Discworld seeriju izbaudiit, buus laikam no amazon jaapasuuta) Pashlaik lasu "Bret Easton Ellis - American Psycho". "Polaris" gramatnīcās mēģīnāji meklēt? Tur gan visas krieviski, bet, ja tas netraucē, tur var atrast nu gandrīz visas gramatas no šis serijas. Ka ari ir redzetas ari citas Terry Pratchet grāmatas. -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Mar 12 2006, 00:21) QUOTE(Revol @ Mar 10 2006, 10:26) Peedeejo nesen pabeidzu "Terry Pratchett - Night Watch". (zheel ka latvijaa gruuti dabuut, j. rozee dazhas Pratchetta graamatas ir, bet nav peec kaartas, un taa jau nevar Discworld seeriju izbaudiit, buus laikam no amazon jaapasuuta) Pashlaik lasu "Bret Easton Ellis - American Psycho". "Polaris" gramatnīcās mēģīnāji meklēt? Tur gan visas krieviski, bet, ja tas netraucē, tur var atrast nu gandrīz visas gramatas no šis serijas. Ka ari ir redzetas ari citas Terry Pratchet grāmatas. Skatiijies neesmu, bet ja ir tikai krieviski tad arii iipashi neinteeresee, izlasiit jau vareetu, bet ne tuvu taa pati bauda kas lasiit originaalvalodaa. Lai nu cik labs tulkojums, bet kaut kas jau vienmeer zuud, un ja originaalvalodu saprotu tad vienmeer dodu tai priekshroku paar kaut kaadu tulkojumu, itiipashi ja attieciigaa lieta patiik. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:03 |