![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es lasu Paulu Koelju darbu"Zahir"...un tuliit saakšu arī ''Veronika grib mirt"(autors tas pats)
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
pashlaik lasu
"Harijs Poters un Pusbrālis Princis" "Japāna krustām šķērsām" "Japānas receptes" ;DDD -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Pašlaik? Dž Adamsone "Dzimusi brīvībai". Viena no tām retajajām grāmatām kuras novelku no plaukta katru pavasari tikai lai pārlasītu.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Michel Tournier - The Ogre
un katreejo riezi Orvela 1984 ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Lasu Bībeli - vecās un jaunās derības svētos rakstus. Interesanti.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Sairasu-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 13-March 06 From: Estonia ![]() |
Saaku lasiit - Nosterdamus(isteniba baigi intrasanta), vel Dzintra Kalnina sarakstito graamatu "Puscels" un Dzozefs Meerfijs "Tavs Iekseejais Speeks"...
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
moku "Mana ciinja".. burtiski - moku..
Alkjiimijas vaardniica - liekas smiekliigi, bet to var lasiit gluzhi kaa veestures graamatu "Merrick" Anna Raiza un veel chupa, kuras ir aizsaaktas un grimst puteklju kaudziitee.. -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm... nu man patīk detektīvromāni ar piedzīvojumiem, mistērijām, interesantām notikumu saistībām, humoriņu un asintiņām. Lūk- perfekts stāsts priekš Sushi!
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Džeralds Darels ''Tiešā trāpijumā''
Japāņu haikas... Alant Vilis ''Lakstgals ievziede'' Jā...Bībeli, arī...tīrā senajā latviešu valodā -''guhdrības, scholas, bahsneeca'', u.c. spokaini vārdi... Taisos lasīt ''Pūka Dao'' -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(kahi @ Mar 15 2006, 18:56) *nod nod* Es vairaakas reizes pat lasiiju.. ![]() personiigi tagad esmu iegrimusi dazaadaas vidusliaku hronikaas, konkreetaa Gesta Francorum un Alexiaadaa. ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
kriminaallikums... nez nez varbuut kaadreiz noder..
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
tagad lasu:
"Rjū Murakami "Gandrīz caurspīdīga zilgme" Eksotikas, erotikas un iedzimta literāta talanta sajaukums. Vaboles un gļotas, biezpienmaizītes un sperma, lietus un skrejceļi - lielisks apraksts. This post has been edited by Tsukama: Mar 16 2006, 19:34 -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Peedeejaas izlasiitaas:
Bret Easton Ellis - American Psycho Dan Brown - The Da Vinci Code Pashlaik saaku lasiit: Douglas Adams - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy -------------------- |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Arī tikko izlasīju American Psycho, sāku ar aizdomām skatīties uz saviem dzīvokļa biedriem - finansistiem
![]() Now reading: Truman Capote - In Cold Blood (par godu filmai, kad izlasīšu, iešu skatīties). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:49 |