![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Ilzes Jansones "Viņpus stikla". Un tad sekos Anthony Kiedis "scar tissue"
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man patreiz būtu jālasa dvēseļu putenis, bet es to nedaru. Pēdējais, kas nonāca manās rokās bija Kurts Vonnegūts.
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pēdējais - tālavas taurētājs (no galvas visus tos drausmoņus pantiņus!!!!!!!) (es dabūju i )
vēl pēdējais- plūdoņa dzejoļi, paldies dievam, un učenei, bija tikai jālasa!! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Tikko pabeidzu lasīt - ''Rebeku'' Dafne di Morje
Nākamo lasīšu - ''Sarkanais Pūķis'' Tomass Hariss |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Par mandāta teroiju senajā Ķīnā. Rather interesting.
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
pashlaik tiek lasiits dveeselju putenis. vispaar diezgan interesanta lasaamviela.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Deils Kārnegī - Kā attīstīt pašapziņu un ietekmēt cilvēkus publiskajās runās; kā izbeigt raizēšanos un sākt dzīvot
(nupat izlasīju HP - 6. daļu; man tas prasīja vien 4 h brīvā laika) -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Dace Rukšāne, "Kāpēc tu raudāji?".
Iesaku. Patiešam, latvieši mēdz izdot arī kaut ko pa manai gaumei. Kaut ko tādu kas nav ikdienišķs un... prasts. Itnemaz nav prasts. -------------------- ![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
"Japan" kāda DDR laika vācu ceļotaja fotorāfiju un stāstu apkopojums vienā lielā grāmatā.
|
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Esmu ķēries pie Viktora Peļevina daiļrades apgūšanas (ko praktiski visu, btw, viņš ir izlicis netā brīvai pieejai - http://pelevin.nov.ru/texts/). Sāku ar tuvāko tēmu - "Принц Госплана", eh, bērnības atmiņas, kad valsts iestādēs patiešām nekas cits netika darīts kā tikai rautas vecās labās spēlītes...
|
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Lasu "Japāņu detektīvs" . tur iekšā trīs darbi :
1)"Nezvērs tumsā" Rampo Edogava 2)"Cilvēcības apliecinājums" Sejiči Morimura 3) "Tuksnešainā zeme" Seičo Macumoto -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Hm, pašlaik lasu Kadzuo Išiguro "Kad mēs bijām bāreņi". Interesants romāns. Iesaku arī citiem!
![]() This post has been edited by Kikumi: May 31 2006, 23:19 -------------------- Go and die, please.
|
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
|
Kikio |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 61 Joined: 29-November 05 From: Pie upes ābeles zarā... ![]() |
Pašlaik lasu E. Nagles un R. Gribustes "Bioloģiju 7. klasei", pēc tam "Zooloģiju 8. klasei" un G. Gailīša "Fiziku 8. klasei". Pēc eksāmeniem - R. Feista "A darkness at Sethanon".
-------------------- Tall ships and tall kings Three times three What brought they from the foundered land Over the flowing sea? Seven stars and seven stones And one white tree. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Beidzot ķēros pie Jaunsudrabiņa "Vēja Ziedi"
This post has been edited by Sir Isabel Carmin fon Edelhain: May 31 2006, 23:06 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:05 |