![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Lasīju Kretjēna de Truā kurtuāzos romānus. ^^ No karaļa Artūra mitoloģiskā cikla. Visi bija ok, bet Persefāls jeb stāsts par Grālu pārāk šizīgs. Žēl, ka autors nomira, pirms pabeidza, so nevienam tagad nekad nepieleks, ko viņs ar to grālu domāja.
-------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jau uz beigām esmu grāmatā "Vienpadsmit minūtes" - Paulu Koelju grāmata
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Winry @ Jun 5 2006, 15:37) šī no Koelju man visnotaļ patīk. Tiešām patīkami, ka mainstream'a autors pievēršas sev absolūti neraxturīgai tematikai, tajā pašā laikā saglabājot savu individuālo stilu un glaveno message, ko ar savime darbiem cenšas panākt. -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jap pilnīgi piekrītu!...citas viņa grāmatas(es gan esmu lasīju tikai 4)ir par dievu un mīlestību!(skaisti)..Man vēl mīļa no viņa grāmatām bija "Gaismas bruņinieks", unikāla, vienkārši unikāla!
![]() This post has been edited by Winry: Jun 5 2006, 20:49 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es lasu "Мечи Ямато" un "Военная мысль античности" pec tam lasišu Djunu.
|
pelite |
![]()
|
![]() beerns ![]() ![]() Group: Banned Posts: 38 Joined: 7-June 06 ![]() |
es lasu gramatu LACIS BRUNIS UN VINA 35 PIEDZIVOJUMI
VAKARA PASAKAS es ari lasu LACISA BRUNA UN AINSTAINA PIEDZIVOJUMI This post has been edited by pelite: Jun 11 2006, 23:21 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
peliite: luudzu, nepaarspiilee ar shift/caps lock lietojumu. man domaat ne man vienam tas pasliktina iespaidu par citiem cilveekiem to lietojoshiem.
lai kaa kas ko apgalvotu, tas nav "cool", tas ir .. beernishkjiigi. This post has been edited by Church: Jun 12 2006, 00:57 |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Pēdējās grāmatas ko nesen lasīju bija Takaši Macuoka "Samurajs" un Deivids Morels "Sargs"
![]() Vispār cienu Morela darbus ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es lasu ''Gredzena caurumu'' un smejos pa visu māju.
![]() Kad pabeigšu lasīt, tad lasīšu ''Leļļu kapracis'' -------------------- |
Winry |
![]()
|
Nu es lasu 2 grāmatas vienlaicīgi...."Alķīmiķis" un "Operas Spoks", tad lasīšu E. Hemingveja rakstus, kuros ir stāsts "Mūžīgie Svētki"
![]() P.S BTW, kāds nezinu kurā grāmatnīcā var nopirk jeb bibliotēkā paņemt, Stīvena Kinga "Sarkano Rozi"?...Man ar meklējumiem diez ko neveicas! This post has been edited by Winry: Jul 8 2006, 16:15 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Fausts |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
Lasu Wind-up Bird Chronicle (Haruki Murakami darbs)
Viņa grāmatas ir kā narkotikas, iesāc lasīt un nevarēsi atrauties ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Borhes "Alfes" atkal......
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Pašlaik lasu Harija Harisona Nāves Planētas sēriju - man drausmīgi patīk cien. Harisona veidotie personāži un dialogi starp tiem!
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Fausts @ Jul 10 2006, 17:56) Lasu Wind-up Bird Chronicle (Haruki Murakami darbs) Viņa grāmatas ir kā narkotikas, iesāc lasīt un nevarēsi atrauties ![]() O jā~! Beidzot es redzu kādu, kurš pilnīgi precīzi raxturo šīs grāmatas. -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es patreiz, šodien, nopirku grāmatu Samarkandas Amulerst, iesāku lasīt, ļoti lipīgi un saistoši, tūlīt skriešu lasīt tālāk!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:00 |