![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Nu es lasu 2 grāmatas vienlaicīgi...."Alķīmiķis" un "Operas Spoks", tad lasīšu E. Hemingveja rakstus, kuros ir stāsts "Mūžīgie Svētki" ![]() P.S BTW, kāds nezinu kurā grāmatnīcā var nopirk jeb bibliotēkā paņemt, Stīvena Kinga "Sarkano Rozi"?...Man ar meklējumiem diez ko neveicas! Sarkanā roze? Cik zinu, tad tā nav grāmata, bet filma trīs daļās... Pašlaik ento reizi pārlasu "Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni", biju aizmirsusi, cik rēcīgi... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
wisky |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-August 06 ![]() |
Lasu trīs grāmatas:
Dan Brown grāmatu Ciparu cietoksnis Nicholas Evans - Vilku Lokā un tādu anime grāmatu Spiral This post has been edited by wisky: Aug 18 2006, 14:48 -------------------- ~ ~ ~ I'm just wisky... ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kaningema "Stundas". Viss, kam sakars ar Deloveja kundzi, dzen mani ārprātā. But still... It's a good book.
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
-------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Pašlaik cenšos sagremot Elizabetes Kostovas "Vēsturnieki" un Deivida Ouena "Noziegums un zinātne". Par Deivida Ouena grāmatu mati slienas stāvus... ._.
This post has been edited by Kikumi: Aug 19 2006, 21:30 -------------------- Go and die, please.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Es labprāt turpināt Rodžera Žeļeznaja Amberas Hronikas..
diemzheel biblioteekaas nav :/ -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Dotajā brīdī kārtējo reiz pārlasu 6. Hariju Poteru un jā esmu pieķērusies pie pašas rakstītajiem darbiem, kuri tā arī nav pabeigti. Dažreiz šķiet, ka varētu no smiekliem nomirt cik naivi ir ticis rakstīts.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Es labprāt turpināt Rodžera Žeļeznaja Amberas Hronikas.. diemzheel biblioteekaas nav :/ http://fenzin.org/library/author/330 http://lib.ru/ZELQZNY/ imho atrast nav nemaz tik gruuti ;> |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
nujā paldies, tikai lasīt grāmatas uz datora..thats not for me..
bet shito izprinteet... >.< too much ink -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
bet shito izprinteet... >.< too much ink Nāvi astoņkājiem! XD "Lāčplēsis" *sigh* -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es labprāt turpināt Rodžera Žeļeznaja Amberas Hronikas.. diemzheel biblioteekaas nav :/ Man ir tās grāmatas. Gan krievu val., taču, manuprāt, lv tāpat nemaz nav tulkots... -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tagat lasu parodijas uz LOTR "Соддит" un "Салямиллион"!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
heh, taa kaa slimam briizhiem boorings, izdomaaju paarlasiit veelreiz (jau kaadu 7.o reizi) "gredzena caurumu" (eng - "bored of the rings") riktiigi laba gredzenu paveelnieka parodija. reecu katrreiz lasot :3
-------------------- |
Aven |
![]()
|
QUOTE(+Hachi+ @ Aug 21 2006, 23:14) Man ir tās grāmatas. Gan krievu val., taču, manuprāt, lv tāpat nemaz nav tulkots... E, tu domā ka es lasītu ārzemju literatūru lat. val? yeah right! kad var dabūt? ![]() This post has been edited by Aven: Aug 22 2006, 07:31 -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Čo to pēdējā laikā kūtrums dara savu, tāpēc kaut kā esmu apstājies pie Mario Pjuzo "Omertas" pirmās nodaļas. Atbildot uz topika jautājumu, to tad arī teorētiski lasu.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:48 |