![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Aug 21 2006, 23:14) Man ir tās grāmatas. Gan krievu val., taču, manuprāt, lv tāpat nemaz nav tulkots... E, tu domā ka es lasītu ārzemju literatūru lat. val? yeah right! kad var dabūt? ![]() kuras tieši tev ir nepeiciešamas? -------------------- ![]() |
wisky |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-August 06 ![]() |
Autoru aizmirsu, bet tagad lasu - Bagātais tētis, nabagais tētis.
-------------------- ~ ~ ~ I'm just wisky... ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Fausts.
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
visi žorža simenona megrē, psiholoģijas brīnumainās uzvaras, un vēl viena par trim gudrajiem, t.i. par viņu ikdienas dzīvi(sekss, kari, u.c.). tas kā kuru vakaru.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
un vēl viena par trim gudrajiem, t.i. par viņu ikdienas dzīvi(sekss, kari, u.c.). tas kā kuru vakaru. ja nav nosleepum, varu uzzinaat luudzu shiis graamatas autoru, izdevnieciibu un nosaukumu. (sory par SPam, vareeju jau arii PM suutiit, bet ja nu veel kaadu interesee...) ceru uz atsauciibu -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ūūūū, labs, labs darbs - man personīgi no Koelju visvairāk patīk. Bet Fastam ītenībā nav ne vainas. Pēc tam tikai jāizlasa M.Zālītes lugu par Margaritu - un tad pat vairāk kā nav ne vainas liksies. -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es pašlaik lasu Hemingveja 4tos rakstus, un īstenībā, pat jūtos apmierināta....
Pirms tam, lasīju Nikolo Ammaniti "Pēdējais vecgada vakars"....patiesi neordināra grāmata, sava sāls šai grāmatai ir....Ar vājiem nerviem neiesaku lasīt, bet man jau baigi patika This post has been edited by Winry: Aug 30 2006, 14:26 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
šobrīd: 'mūsdienu feministiskās teorijas' (LU dzimtes studiju centrs)
pirms tam: 'Gandrīz Caurspīdīga Zilgme' (Ryu Murakami) nākošais rindā: 'korāns' un tam visam paralēli joprojām cīnos ar bībeli.. This post has been edited by Ginta: Aug 27 2006, 14:03 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() Franz Kafka -Das Schloß. intresanta lasamviela,ja vien pārlieku nemekle taj visa jēgu savadāk iebrauksiet pilnīgas auzas.Kā nekā Kafka pieder pie absurdās literāturas radītājiem. This post has been edited by sipps: Sep 3 2006, 00:23 |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Pārlasu atkal Tolkīnu un esmu sākusi lasīt Naruto mangu.
This post has been edited by lilion: Aug 31 2006, 10:28 -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Peedeejaa izlasiitaa:
Terry Pratchett - Equal Rites Pashlaik lasu: Stephen King - The Dark Tower I: The Gunslinger -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ta... man skola uzdod lasit gramatas latvišu valoda! Kas zin kadu labu gramatu kuru var paņemt biblioteka vai nopirkt?
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu tā, tu vari paņemt lāčplēsi, bet tu būsi atstiepis pekas jau pēc pirmā dziedājuma.
no tulkotajām - Nikolo Ammaniti, the same, ko ieteica Winry. tiešām laba, daudz seksa, sprādzienu, nu, vispār reāli. to vienu nakti tā arī nosēdēju lasot. tas varētu arī neapnikt. nu, ja tu esi jaunāka gadagājuma cilvēciņš, tad iesaku tīģerkomandas piedz., vai kaut kā tā. sen nav lasīts, jau gadus trīs, bet, cik man zināms, viņiem ir aizvien jaunas grāmatas, un joprojām 12 gadi. tādas paplānas, ātri izlasāmas. nepērc grāmatas! lai ko darīdams, nepērc! apaugsi kā koks ar sūnām. grāmatu vajag tieši tik daudz, cik tev var ielikt līdzi zārkā. ko es pašlaik lasu? žurnālu pastaiga.. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vai latviešu valoda bibliotekas var atrast "Karš un miers"? man vajag lasit pa 300 lpp menesi, visu gadu... Un vai ir kada fantastika vai fentesi, galu gala vrsturiski romani?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:48 |