![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
pilns.
varbuut kaadreiz tomeer arii pameegjinaasi actually aiziet uz bibloteeku? da kaut vai skolas. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Musu skolas biblioteka gramatu Lat.Va. ir ļoti maz!!!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tad piereģistrējies kaut kur citur.tikai vajag ļoti laicīgi aiznest grāmatas atpakaļ, citādi būs kā man - liekas, es jau no dažām esmu izbanota.
ja 300 lpp mēnesī, tad jūs ļooti spīdzina. par latviešu fantasy nava dzirdēts, šķiet tādu vēl neraksta. bet iesaku Laimas Muktupāvelas grāmatas ''šampinjonu derība'' un ''emīlija benjamiņa'' - vēsturiski notikumi, karš latvijā, neķītri stāstiņi, nu man patika. ja nu jāmirst nost, ja nedabū fantāziju, izlasi kaut vai zvaigžņu karus. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tas nav obligati jabut Latviešu gramatas, vienkaši Latviešu valoda. Redzeju kautko veikala bet tur viss ir dargs...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Musu skolas biblioteka gramatu Lat.Va. ir ļoti maz!!! <heavy sigh> un taa ir vieniigaa biblioteeka Riigaa? <g> beerniibaa, kad bija vismaz mani intereseejoshie zhanri paarlasiiti gan maajas, gan kaiminju, gan skolas biblioteekaas, iipashu probleemu uz pilseetas biblioteeku aizraapties nejutu. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
par latviešu fantasy nava dzirdēts, šķiet tādu vēl neraksta. haha, un kā tad ar Skuju Frīža "Sidrabota saule lec", the one and only latvju fantastikas darbu par to, kā mūsu bāleliņi iekaroja Krieviju? ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
par latviešu fantasy nava dzirdēts, šķiet tādu vēl neraksta. haha, un kā tad ar Skuju Frīža "Sidrabota saule lec", the one and only latvju fantastikas darbu par to, kā mūsu bāleliņi iekaroja Krieviju? ![]() it isn't fantasy, it's sci-fi. && bad one at that. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
par latviešu fantasy nava dzirdēts, šķiet tādu vēl neraksta. haha, un kā tad ar Skuju Frīža "Sidrabota saule lec", the one and only latvju fantastikas darbu par to, kā mūsu bāleliņi iekaroja Krieviju? ![]() neesmu dzirdējusi... laba? un cik bieza. varētu jau pamēģināt. tāda lieta vēl nav lasīta. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Un atkal pārlasu Hamletu
![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Church |
![]()
|
... Nē grāmata nav īpašī bieza. Pats darbs ir diezgan vienkāršs un brīvi lasās. vienkaarsh/briivi lasaas, bet ne iipashi veertiigs/ne interesants kraps. domaaju, ka daudzi saskatiis bik savaadaakaa veidaa pasniegtas dazhas padomju laiku fantastu graamatu ieziimes. sociaalisma/komunisma slavinaashana aizvietota ar liiku nacionaalisma baazshanu visaas spraugaas. pietiek arii "rojaljei v kustah". QUOTE IR vērts izlasīt kaut vi tikai tāpec ka ir Latviešū fantastikas pionieris (grāmata izdota 1924 gada) Meernieku laiki savukaart ir pirmais latvieshu generic romaans. vai taa pietiek lai pamatotu lasiishanas veertiibu/vajadziibu? Ja ir veelme peec fantastikas latviski - labaak palasiit aarzemju sf klasikju tulkojumus SF seerijaa (kaudziite mazformaata graamatu miikstos vaakos seerija). domaaju, vismaz daljai noteikti jaabuut vairumaa publisko bibloteeku. Azimovs, Nortone, Lems, Bredberijs un veel jo daudzi citi. P.S. protams mani subjektiivaas gaumes ranti ir droshi ignoreejami. ;> |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
varbūt tas ir profesionālais debīlisms, bet man kā vēsturiski nosliektam cilvēkam, Skuju Frīža darbs likās visnotaļ uzjautrinošs. Nacionālisma uzplaukumā atvēries zieds, hohoho.
Protams, vērtējot to kā literāru darbu, nevis izsmieklu avotu, tas nav pārlieku vērtīgs un autora fantāzija lacks originality, but still.. Neesmu uztrāpījusies vēl nevienam citam latviešu fantastikas garagabalam, pret kuru man rastos vismaz pus unce ieinteresētības. un Mērnieku laiki ir labs darbs. -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Bahs.
Ričards Bahs šobrīd nodarbina manu lasīšanai atvēlēto laiku. " Ilūzijas" - mmmmm ![]() -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Peedeejaa izlasiitaa:
Stephen King - The Dark Tower I: The Gunslinger Pashlaik lasu: Terry Pratchett - The Light Fantastic -------------------- |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Viktora Igo "Parīzes Dievmātes katedrāli", un lādēju Death Note...
-------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |