![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Latviešu fantasti?
Anatols Imermanis - "Mortona Piramīda" teiksim Vladimirs Mihailovs - "Savam brālim sargs", "Trešā pakāpe" u.c. -------------------- Press any key to continue
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Platonu kurš ir pierakstījis sokrāta darbus un pašu sokrātu un vēl aristoteli pa vidum...
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
neesmu dzirdējusi... laba? un cik bieza. varētu jau pamēģināt. tāda lieta vēl nav lasīta. Nē grāmata nav īpašī bieza. Pats darbs ir diezgan vienkāršs un brīvi lasās. IR vērts izlasīt kaut vi tikai tāpec ka ir Latviešū fantastikas pionieris (grāmata izdota 1924 gada) starp citu, pirms apm. pusgada padzirdēju, ka tev ir nakts sardzes grāmata. pirmās lapp vai 1. nodaļu es jau izlasīju, bet tad man atņēma. diemžēl... ja tev viņa vēl ir, ja kāds nav uzprasījies, varbūt man ir cerība? vienīgajā biblenē, kurā es esmu pierakstīta, es neesmu vēlams cilvēks, bet uz citu aizvilkties nav laika. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
es izlasiiju:
John Case - The Genesis Code Michael Connelly - Chasing The Dime autoru neaceros(un graamatu ar nevaru atrast) - Pray protams latvieshu valodaa... man tachu ir tikai 14... lai gan "hariju poteru VI" izlasiiju angliski(un pat sapratu) ![]() This post has been edited by Cilveeks: Sep 16 2006, 23:34 -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Rabindranats Tagore, "Katastrofa"
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
kaarteejaa enciklopeedija; domaaju pierakstiit vai ne, jo vinju izlasiiju 1/2 stundaa...
Redezes lokā - Endrū Lenglijs - Leonardo (biju domājusi, ka tur būs vairāk informācijas... ![]() -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
starp citu, pirms apm. pusgada padzirdēju, ka tev ir nakts sardzes grāmata. pirmās lapp vai 1. nodaļu es jau izlasīju, bet tad man atņēma. diemžēl... ja tev viņa vēl ir, ja kāds nav uzprasījies, varbūt man ir cerība? vienīgajā biblenē, kurā es esmu pierakstīta, es neesmu vēlams cilvēks, bet uz citu aizvilkties nav laika. ja protams man ir ta gramata atsuti PM un kaut ko jau izdomas. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
L.M.Montgomery "Anne of Green Gables" jau sen iemiiljota graamatinja
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
L.M.Montgomery "Anne of Green Gables" jau sen iemiiljota graamatinja ![]() *Barbras Streizandes "Memories" skan fonā* Hohoho, kad es gāju klasē.. 5ajā, varbūt 6ajā, tā sērija bija nenormāli populāra. Girly girly stuff, haha. Ak, jaunība.. (I feel even older now.. ) -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
L.M.Montgomery "Anne of Green Gables" jau sen iemiiljota graamatinja ![]() *Barbras Streizandes "Memories" skan fonā* Hohoho, kad es gāju klasē.. 5ajā, varbūt 6ajā, tā sērija bija nenormāli populāra. Girly girly stuff, haha. Ak, jaunība.. (I feel even older now.. ) o jaa ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kaarteejaa enciklopeedija; domaaju pierakstiit vai ne, jo vinju izlasiiju 1/2 stundaa... Redezes lokā - Endrū Lenglijs - Leonardo (biju domājusi, ka tur būs vairāk informācijas... ![]() manuprāt, esmu šķirstījusi. bet tā jau tajās enciklopēdijās ir - nekad nevar atrast to, ko vajag. vienmēr par maz informācijas. iesaku redzes lokā - impresionisms. baigi laba, ir arī par japānas ietekmi uz eiropas mākslu. un ļoti skaistas monē reprodukcijas. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
federalagent |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 21-September 06 ![]() |
Man gan patik gramata amerikanu psihs.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pašlaik lasu Andre Norton, Sasha Miller - To king a daughter
-------------------- |
kahi |
![]()
|
paulu koelju - 11 minūtes. ļoti laba, izlasīju aptuveni 2 ar pusi stundās.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Tikko pabeidzu lasīt Čaka Palanjuka "Cīņas klubu". mmmmm... daudz labāka nekā filma.
![]() Tagad turpinu ar Džona Ridlija darbu "Visi deg ellē". |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |