![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
pašlaik lasu Ursulas Le Gvinas, Jūrzemes grāmatu sērijas otro daļu "Athuanas Kpenes"...diez ko taalu vel neesmu tikusi, bet škiet buss interesanta... Pirmo daļu gan izlasiiju pirms kaada laika, taču taa man ļoti patika...turklaat tiku arii pie paarejaam daļām, ta ka driiizuma arii taas taps izlasiitas...
QUOTE paulu koelju - 11 minūtes. ļoti laba, izlasīju aptuveni 2 ar pusi stundās. aha...piekriitu Paulu Koelju vispar labas graamatas... |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tā kā "SestDienai" ir sākušas nākt līdzi visvisadās vērtīgas grāmatas par nieka 3'im latiem, esmu apņēmības pilns izraut visu sēriju cauri. Nedēļas laikā pabeigta tika Hermaņa Heses '"Stikla pērlīšu spēles", šodien jāķeras klāt Nabokova "Lolitai".
QUOTE aha...piekriitu Paulu Koelju vispar labas graamatas... Bullshit. Koelju ir viena tīri smeķīga grāmata, proti, "Alķīmiķis" un tam sekojošu neskaitāmu oriģināla rip-off'u plejāde: tās pašas idejas izteiktas uz citu dekorāciju fona. Puisis iegrimis pašatkārtošanās mānijā. This post has been edited by GameMaster: Oct 14 2006, 12:23 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Tā kā "SestDienai" ir sākušas nākt līdzi visvisadās vērtīgas grāmatas par nieka 3'im latiem, esmu apņēmības pilns izraut visu sēriju cauri. yaa.. parasti neiekrītu uz visādiem šitādiem trikiem, bet šoreiz nenoturējos.. (būs laikam jāsamazina anime skatīšanās, jo citādi nevarēšu uzspēt izlasīt visu ieplānoto + ik-nedēļas-iznākošās grāmatiņas..) aa. un btw.. QUOTE Tikko pabeidzu lasīt Čaka Palanjuka "Cīņas klubu". mmmmm... daudz labāka nekā filma. hmmm.. es gan lasīju sen, bet cik atceros - man gan tā nelikās..-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Peedeejaas izlasiitaas:
Terry Pratchett - The Light Fantastic Terry Pratchett - Sourcery Stephen King - The Dark Tower II: The Drawing of the Three Pashlaik lasu: Terry Pratchett - Thud! -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pašlaik lasu Ursulas Le Gvinas, Jūrzemes grāmatu sērijas otro daļu "Athuanas Kpenes"...diez ko taalu vel neesmu tikusi, bet škiet buss interesanta... Pirmo daļu gan izlasiiju pirms kaada laika, taču taa man ļoti patika...turklaat tiku arii pie paarejaam daļām, ta ka driiizuma arii taas taps izlasiitas... aha, tehanu ir vislabākā. patīk noslēgums, lai gan lasīju pirms vairākiem gadiem, still atceros. This post has been edited by kahi: Oct 18 2006, 21:11 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Giovanni Boccacio
"Dekamerons" Un Loveless manga. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu es zubros cilvēka anatomiju 9. klasei. nekas interesants tas nav, bet gribēju jūms pateikt, ka tas ir sasodīti grūti!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
kahi, he..he..hee, kas tevi gaida veelaak, kad tu zubriisies no galvas visus gremoshanas fermentus un to darbiibu! Tad gan tev shkjitiis, ka cilveeka anatomija ir tiiri taa neko, pat aizraujosha
![]() --- Pati e..e.. 10 minuutes atpakalj pabeidzu R. Bredberija "Pienenju viinu". Tieshaam interesanti un ekstremaali daudz filozofijas ( kaut kaa atgaadina "Mazo princi"). Paaris reizes praataa ienaaca doma, ka no "Pienenju viina" sanaaktu tiiri labs anime Mijadzaki garaa.. -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
vēl drusku un būšu izlasījusi Ričarda Baha "Ilūzijas" jāsaka: I admire him very much! Vienkārši izcils autors...
Nākamā kas stāv rindā ir "Hermitage" vai arī " agrā renesance"... -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
driiz beigšu lasiit Annas Raisas "Velns Memnohs"
....interesanta gramata... te ir riktiiga viela pardomaam...gan par Dievu, gan par Velnu... |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Dotajā brīdī līdz pusei esmu tikusi Eidžena Finka biogrāfijai
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Peedeejaas izlasiitaas:
Stephen King - The Dark Tower III: The Waste Lands Stephen King - The Dark Tower IV: Wizard and Glass Terry Pratchett - Reaper Man Pashlaik lasu: Terry Pratchett and Neil Gaiman - Good Omens -------------------- |
viuks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 8-May 07 From: Rīga, Liepāja, Kuldīga ![]() |
Hm, peedeejaas izlasiitaas: Pols Osters 'Ilūziju grāmata' un Džordžo Faleti 'Es nogalinu'. Abas labas, bet iipashi gaaja pie sirds tieshi Faleti garadarbs (savaadaak nosaukt nevaru). Tagad jaakjeras klaat Metjū Pērla 'Dantes klubam'.
Un 9. klases anatomija ir vnk elementaara ^^ This post has been edited by viuks: May 8 2007, 06:25 -------------------- Ravr!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE aha...piekriitu Paulu Koelju vispar labas graamatas... Bullshit. Koelju ir viena tīri smeķīga grāmata, proti, "Alķīmiķis" un tam sekojošu neskaitāmu oriģināla rip-off'u plejāde: tās pašas idejas izteiktas uz citu dekorāciju fona. Puisis iegrimis pašatkārtošanās mānijā. Bullshit arī tev. Smeķīgākā ir "Veronika grib mirt". Starp citu, Alķīmiķis drīzāk ir rip-off citiem, jo laika ziņā jau tā raxtīta vēlāk... Well, maybe i'm wrong, un gan jau pasaule sadosies rokās un palīdzēs tev pierādīt, ka tev taisnība. -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
QUOTE aha...piekriitu Paulu Koelju vispar labas graamatas... Bullshit. Koelju ir viena tīri smeķīga grāmata, proti, "Alķīmiķis" un tam sekojošu neskaitāmu oriģināla rip-off'u plejāde: tās pašas idejas izteiktas uz citu dekorāciju fona. Puisis iegrimis pašatkārtošanās mānijā. Bullshit arī tev. Smeķīgākā ir "Veronika grib mirt". Starp citu, Alķīmiķis drīzāk ir rip-off citiem, jo laika ziņā jau tā raxtīta vēlāk... Well, maybe i'm wrong, un gan jau pasaule sadosies rokās un palīdzēs tev pierādīt, ka tev taisnība. nekā. patiesībā labākā ir 11 sekundes!!! alķīmiķi man laīja pirms gulētiešanas... un 9.klases anatomija ir grūta(manas domas, še, ierij). ja tu (viuks) esi megazubris, ok., bet mums pārējiem ir jāmācās. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |