![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Stīvens Kings - Zvēru kapiņi
-------------------- |
nimfa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 15-April 07 From: Forbiten forest ![]() |
Heh...prieks, ka te manīt Stīvena Kinga cienītājus
![]() -------------------- "To avoid criticism do nothing, say nothing, be nothing." Elbert Hubbard
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Pašlaik rūpīgi buros cauri Robežnieku dzimtas biogrāfijai, kuru sarakstījis A. Upītis, kas ir lasījuši sapratīs par ko iet runa. Vienīgais ko gribētos teikt, ka grāmata ir apsolūti meli un tajā nav neviena īsta pierādījuma, ka Robežnieki tā kādreiz būtu uzvedušies.
Brīvajā laikā, kad gribas ko vieglāku palasu A. Nortones: "Raganu pasauli" -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
lasu no sporta grāmatiņas izrakstīto trešdienas ieskaitei sportā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
K. Vonneguts- "Lai Dievs jūs svētī, mister Rouzvater"
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Viliams Šekspīrs
''Hamlets'' :3 -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Lasu žurnāliņu "Shape"( tur ir rakstiits , ka guļot 7-9 stundas tu notievē) XD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Guli un need, tad jau laikam taa arii ir...
![]() ![]() Peec zveeru kapinju izlasiishanas man bija neliela trauma, jo sapratu, ka graamatas var mani ietekmeet tikpat stipri kaa shausmu filmas(lai arii esmu shausmenju cieniitaaja)... Shizo graamata... Visiem iesaku- Haruki Murakami "Aitas mediishanas piedziivojumi"... Un milzum daudz apcereejumi par ausiim... ![]() -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Sākšu lasīt J. V. Gētes " Fausts" un vēl buros paralēli pa mācību gramatā un grāmatu " Vēsturnieki". Iesaku sākt, labā.....Drakula, Vampīri and stuff...(un es nerunāju par mācību grāmatām
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
lasu no sporta grāmatiņas izrakstīto trešdienas ieskaitei sportā. the same for me.. ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
gribas sākt Jurgu Ivanauskaiti lasīt, bet ar tiem ekšiem....
nimfa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 15-April 07 From: Forbiten forest ![]() |
Pašlaik lasu ļoti iedvesmojōšu grāmatu- "100 skandalozākās pašnāvības". Interesanti uzzināt, kādu nolūku dēļ cilvēki izdara pašnāvības un kā viņi to izdarijuši. Vēl bez klasiskajiem variantiem indes iedzeršana, pakāršanās, miega zāļu pārdozēsāna un noduršanās var minēt tādus variantus, kā nomērdēt sevi badā un jau iepriekš izsūtīt ielūgumus uz bērēm.
-------------------- "To avoid criticism do nothing, say nothing, be nothing." Elbert Hubbard
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Visiem iesaku- Haruki Murakami "Aitas mediishanas piedziivojumi"... Un milzum daudz apcereejumi par ausiim... ![]() Es arī iesaku lasīt Murakami, be krieviski, jo vai vai, bet latviešu valoda tomēr ir drusku par nabadzīgu, lai veiksmīgi izzīmēu Murakami domas lidojumu. Un lasot krieviski, nāk bonus - varat izlasīt viņa daudzas labākus darbus kā Aitas piedzīvojumus.. Starp citu, nesen iznākusī Mans mīļotais sputņiks arī nav zemē metama. Par mīļestību, heheheh. Ja gribās latviski, un gluži-ne-Murakami-stilā-bet-smeldzīgi-un-labi, un ja sirds velk uz ko depresīvi saistošu, varbūt pa nedaudz pašnāvniecisku, bet dažiem tomēr nē, tad jāķeras pie Norvēģu koka. Bet ja tomēr lasat kreiviski - Strana chudes! Jā jā, to ir jālasa, Aita nobālē uz šitā pārsteiguma fona. Un desertā varbūt Poslemrak.. Mmm. Laba recepte. -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
A. Kon. Doils. etīde purpura toņos.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |