![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Harry Potter and the Deathly Hallows
Es arī domāju par to vien, bet es vēl lasu. Tik interesanti... Bet nav tik interesanti, zinot, kuri 21 cilvēki [nu ne gluži visi ir cilvēki] nomirs, pateicoties bulvaris.lv interesantam rakstam... :tear: Bet tāpat lasu to... This post has been edited by Mimi: Jul 25 2007, 09:49 -------------------- (sun)
|
ify |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
pašlaik lasu Junichiro Tanizaki "Seven Japanese Tales" un paralēli Roalda Dobrovenska "Magnus, Dāņu Princis" .
-------------------- ![]() |
duck&cover |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 24-July 07 ![]() |
Uz doto bridi topaa Bulgakovs. aww.. vel 1 jautajums, itka ne pa teemu, slinkums jaunu topiku taisit. Kadas nezin, kur iegadaties gramatas orgjinalvaloda ( t.i. anglju val anglju rakstniekam)?
This post has been edited by duck&cover: Jul 25 2007, 15:54 |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Uz doto brīdi jau kuro nedēļu buros cauri "Burvja piezīmēm"
Atbildot uz jautājumu: Vienīgā vieta, kur zinu, ka var iegādāties ir: Krišjāņa Barona ielā esošā Jāņa Rozes grāmatnīca. Tur otrajā stāvā var atrast. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
ify |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Vēl var meklēt Globusā - Rīgā vaļņu ielā - otrā stāvā ir gana plašs klāst angļu , liekas arī citās orģinālvalodās .
Atv par offtopic turpināšanu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
duck&cover |
![]()
|
au paldiess tas lielais
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sushi pašlaik lasa Salvadora Dalī ''Ģēnija dienasgrāmatu''. Sapratu, ka viņš ir baigais pakaļa (piedodiet, piedodiet), tomēr vēl jo projām mans mīļākais mākslinieks! ^_________^
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Helēna Rubene, Vija Eniņa
Ārstniecības augi Kef kef. ;3 -------------------- |
duck&cover |
![]()
|
Sushi pašlaik lasa Salvadora Dalī ''Ģēnija dienasgrāmatu''. Sapratu, ka viņš ir baigais pakaļa (piedodiet, piedodiet), tomēr vēl jo projām mans mīļākais mākslinieks! ^_________^ ah par shim makslinieku dgramatam un noutbukiem...domaaju pilniigs shits kas paarstraadaats muusdienu popkultuurai saprotamaa valoda ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Sushi pašlaik lasa Salvadora Dalī ''Ģēnija dienasgrāmatu''. Sapratu, ka viņš ir baigais pakaļa (piedodiet, piedodiet), tomēr vēl jo projām mans mīļākais mākslinieks! ^_________^ ah par shim makslinieku dgramatam un noutbukiem...domaaju pilniigs shits kas paarstraadaats muusdienu popkultuurai saprotamaa valoda ![]() Go, go, aukstais entelekt! -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Man gan gaume ir citā virzienā.
Christopher Kubasik -- Ideal war Robert Thurston -- Way of the clans moar mecha ^ω^ -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kadas nezin, kur iegadaties gramatas orgjinalvaloda ( t.i. anglju val anglju rakstniekam)? try amazone.com/de/fr/co.uk atkarīgs no tā vai atksaitot angļu valodu tu pārzini vēl kādu pietiekoši labi, lai tajā lasītu. BTW, tas ir vislētākais variants, jo pat ar visu pārsūtīšanu tās grāmatas maksā ja ne lētāk tad vismaz tā pat. Un lai nerādītu sliktu piemēru... tad pa tēmu- Lois McMaster Bujold- The Curse of Chalion un Андрей Белянин - Моя жена - ведьма -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Īstenībā lielākajās grāmatnīcās arī ir nodaļas, kurās ir grāmatas angļu valodā. (J.Roze, Valters un Rapa.)
Pati tagad lasu Chuck Palahniuk - Fight Club |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
uuu, Fight Club ir laba grāmata, kautkad, sen-sen lasīta.. bet vēlarvien kvēli mīlēta.
BTW, par tām ārzemju literatūras grāmatām oriģinālvalodā... viņām tak ir minimāla izvēle mūsu grāmatnīcās.. ko tur mocīties, nopērk internetā un miers. -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
uuu, Fight Club ir laba grāmata, kautkad, sen-sen lasīta.. bet vēlarvien kvēli mīlēta. BTW, par tām ārzemju literatūras grāmatām oriģinālvalodā... viņām tak ir minimāla izvēle mūsu grāmatnīcās.. ko tur mocīties, nopērk internetā un miers. Fight Club man ar baigi piedūra. To tagad arī lasu angļu val, jo orģinālvalodā lasīt grāmatas ir visforšāk :> bet nu par tām citām grāmatām protams, ka Latvijā izvēle ir ļoti maza, bet nu ik pa laikam kko sakarīgu atrast var. Bet ja nu nepatīk ķemmēt grāmatnīcas, tad interneta veikali ir ideālais variants. nevar nepiekrist. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |