![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Esmu iekritusi deģenerējošos mangu tīklos, tādēļ ikdienas lasāmā laikā (ķip, trol. uz darbu un no tā) lasu no Francijas atvesto shoujo kontrabandu. Dotajā mirklī piebeidzu savus krājumus (tātad izlasījusi visu to labāko) un jau esmu nonākusi līdz DN Angel. Haha, brings back memories. Un shojo kā vienmēr sit augstu vilni un izēd man smadzenes uz pilnu klapi.
-------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Anne McCaffrey - Dragonflight, Dragonquest, etc.
Viegla, bet interesanta lasāmviela. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
kā atelpu no shojo maģiskā spēka pievērsos kaut kam, kas neizēdīs man smadzenes pirmo trīs lpp laikā..
lasu Dzjuničiro Taņidzaki "Atslēga". -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Sen nav te nekas kustējis, bet nu tomēr ko ierakstīšu...
Nesen ķēros pie A. Dimā (tēvs) daiļrades - Karaliene Margo. Vismaz pagaidam liekas vēl pietiekami interesanti, lai turpinati lasit. This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Jan 14 2008, 23:36 -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Es shobriid briivos briizhos lasu "A Brief History of Time" by Stephen Hawking
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Tad es ar ielikšu nelielu atskaiti par lasīto kopš pēdējā posta šai topicā:
Pēdējās izlasītās: Stephen King - The Dark Tower V: Wolves of the Calla Stephen King - The Dark Tower VI: Song of Susannah Paul Stenning - Slash: Surviving "Guns N' Roses", "Velvet Revolver" and Rock's Snake Pit Stephen King - The Dark Tower VII: The Dark Tower Neil Gaiman - Stardust Pašlaik lasu: Terry Pratchett - Small Gods Lielākais notikums noteikti ir Stephen King - The Dark Tower sērijas pabeigšana - tiešām izcils lasāmgabals. QUOTE "The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed." -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Anite Shreve - Light On Snow.
vēl tik tikko esmu iesākusi lasīt, nopirku, lai uzlabotu angļu valodu, bet nezin, kā būs, varbūt izrādīsies pietiekoši laba grāmata. :] This post has been edited by Mimi: Jan 17 2008, 22:31 -------------------- (sun)
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pēdējā izlasītā: Kobo Abe "Sieviete smiltīs" nu diezgan īsa bet smadzenīga. iesaku dementiem ar zinātniskas dabsa novirzēm.
Šobrīd lasu nezināma autora (es vienkārši neatceros) "Psihičeskaja energija" Veca, bet laba un pamācoša grāmata. Liek domāt pozitīvi -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šobrīd brīvajos brīžos lasu Nacume Sōseki "Kokoro". Diezgan īsa grāmata, taču tajā ir pateikts daudz interesantu lietu.
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jū! mana učene pieprasa dzejas analīzi uz trijām lapām, so manā kabatā atrodas steidzīgi, par 90 sant nopirkts veidenbaums.
un viņš ir sasodīti labs. kaut kur pie gultas nepabeigta mētājas pspiholoģijas brīnumainās uzvaras un jurgas ivanauskaites sapņiem līdzi. rīgas laiks brokastīs, latvju zīmes pusdienās, freda un ufo brokastu kods kaut kur pa vidu. jap, sanāk daudz lasīt. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
+Chibi+ |
![]()
|
Tikko izlīdu no Kapotes "In cold blood" un iejoņoju D. Īrvinga "Sidra nama likumi". Abas lieliskas, iesaku.
-------------------- ![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nesen lasīts "Piknik na obochine" un "1984".
-------------------- whatever.....
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
John Battelle : The Search - aizraujoši par meklēšanu internetā, un par gūgli. Paralēli - Nausicaa of the valley of the wind mangu (īstu, drukāto nevis nokačātu). Ņam.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Rejs Bredberijs- Marsiešu Hronikas
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
HP, AF, šo to no psiholoģijas, šo to no eksaktajām zinātnēm, kaut ko jauku un smieklīgu un pēdējā laika kko uz labu laimi wiki vai mangas netā. samēra uz labu laimi izvēlētas, jo brīžiem darbā nav ko darīt.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |