![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Džeks Londons izlase nr. 4 (ja nekļūdos ar numuru )
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho konkreetais DL kopoto rakstu zaljo buuku komplekts ir 1/2 latvijas gjimenju maaaju bibloteekaas
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
F. Beigbeders - Romantiskais Egoists
aa,es nez. uznāca vnk |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nesen piebeidzu Vonnegūta "Mehāniskās Klavieres", bet grāmatas maitas dārgas palikušas (vai arī es nepelnu pietiekami) un tāpēc lasu vienkārši National Geographic katru mēnesi.
-------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
... bibliotēka bibliotēka bibliotēka.
Pabeidzu L.Rampas "Ārsts no Lhasas". Cilvēkam ar spēcīgu iztēli, ēdot to nevajadzētu lasīt. Tiešām ļauni ļauni ļauni (2.pasaules karš Ķīnā, Japāņu invāzija, kara nometnes, spīdzināšana, gaļa, gaļa, gaļa...) Uzrāvos un N. Rēriha grāmatu. Nez vai dzeju, kas tur iekšā arī lasīšu, pārāk jau nu šifrēts tas viss. Viena lieta ir tas, ka Rērihonkuls bija ģēnijs, cita- vai es viņu saprotu, bet nu jāpacenšas būs... hehe -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
John Irving "Widow for one year". Esmu ieslīgusi smagā atkarībā no Īrvinga. Un tā kā J. Rozē 2 Īrvinga grāmatas angļu val. maksā (paperback) tikpat daudz, cik viens "Oens Mīnijs" latviski, sanāk veiksmīga viņa grāfijas apzināšana. Pirmais amerikānis pēc Vonnegūta (lai gan absolūti citādāks), kas patiešām aizrauj. Varbūt tikai mani. Bet viņš, manuprāt, katrā darbā ļoti veiksmīgi aprunā kādu no ASV 20.gs. aktuāliem jautājumiem, sākot ar abortiem un beidzot ar feminismu.
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Pabeidzu L.Rampas "Ārsts no Lhasas". Cilvēkam ar spēcīgu iztēli, ēdot to nevajadzētu lasīt. Tiešām ļauni ļauni ļauni (2.pasaules karš Ķīnā, Japāņu invāzija, kara nometnes, spīdzināšana, gaļa, gaļa, gaļa...) Fuschi-san, tā grāmata tava vai no bibliotēkas? :< Man dikti, dikti gribētos izlasīt, par cik L.Rampa ir mans DIEVS. Man patīk kā viņš savās grāmatās diezgan vienkāršā, saprotamā valodā apraksta visu sarežģīto utt. Pēc vasariņas, skoliņā *rausta uzacis*. Uhh, bet vispārībā šobrīd iesāktas ir tā pavairāk grāmatas. Vairāki kriminālromāni un viens japāņu detektīvs, kā arī gandrīz pabeigt-lasītais romāns ''Goda altāris''. Un ''Augstceltne''. -------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Mišels Velbeks "Varbūt ir sala".
Viens no maniem absolūtajiem favorītiem no vēl dzīvajiem skribentiem nepieviļ - gada tulkotais romāns. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Kārlis Krustkalns - Likteņa nolemtie - par 2. Pasaules karu (nju patīk man tādas grāmatas
![]() -------------------- Mjauu
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Fuschi-san, tā grāmata tava vai no bibliotēkas? :< Man dikti, dikti gribētos izlasīt, par cik L.Rampa ir mans DIEVS. Man patīk kā viņš savās grāmatās diezgan vienkāršā, saprotamā valodā apraksta visu sarežģīto utt. Pēc vasariņas, skoliņā *rausta uzacis*. No bibliotēkas. Esmu dzirdējusi, ka piemēram internetā par tām grāmatām prasa teju vai karaļvalsti. Enīvei- ir labāk, ja tā grāmata atrastos manā īpašumā, jo tur ir tāds zelts, ko vienkārši tāpat galvā grūti paturēt. Tas skan smieklīgi, bet Rampa mainīja manu dzīves redzējumu. Varbūt tas arī tāpat mainītos ņemot vērā to literatūru, izņemot Rampu, ko esmu izlasījusi, bet tomēr... Vai viņš meloja vai nemeloja- tam pat nav nozīmes. Galvenais ir viņa emocionālais devums pasaulei.. mhm This post has been edited by FuschichO: Jun 29 2008, 14:01 -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
S.Lems ''Ijona Klusā piedzīvojumi''
Klusais ir baigais vēsais vecis! |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
es šobrīd lasu Žila Verna "Piecas nedēļas gaisa balonā". ļoti laba grāmata iesaku izlasīt. visiem. :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
Rasputins ( ljoti interesanti ja grib ko uzzinaat par to cik tumsoniiga bija Krievija ..Pat cariskaa gjimene veel necik daudz atpakalj)
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Kobo Abe "Svešā seja". Labais reālisms, ņamm
-------------------- |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Harijs Podnieks XD
(Poters.) pirms nesāku lasīt šķita, ka tas būs kkas krietni vien neaizraujošāks. bet ir kruts, pat ļoti ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:19 |