![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
O, a izklausās intereasanti.
Hmm,kurā grāmatnīcā var ķert Einfelda grāmatas? -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Roze @ Mar 18 2005, 10:24) Izlasīju recenziju Dienā par šo grāmatu un nospriedu, ka kārtējais latviešu satīriķis (viduvējs) mēģina kaut ko pateikt, un veiksmīgi aizmirsu par šāda darba eksistenci, bet rādās, ka velti. Nu ko būs jāpameklē. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Chibi lasa vēstures grāmatu. Viduslaiku vēstrues.............................
![]() -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
nu.. laikam jau ... hmn.. jaapadomaa....
iisteniibaa, taa kaa gandriiz visu manu briivo laiku aiznjem pielipshana pie liela, plakana ekraana ar opciju divx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja kaadam no klaatesoshajiem taapat kaa man patiik sci-fi / fantasy (moshkovaa gan ir arii citi zhanri), un pienjemams lasiit krieviski, varbuut noder shie manis biezhaak lietotie resursi:
http://www.fenzin.org/ http://www.oldmaglib.com/ http://www.rusf.ru/books/index.htm http://lib.ru/ |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 30 2005, 14:23) ja kādam no klātesošajiem tāpat kā man patīk sci-fi / fantasy (moškovā gan ir arī citi žanri), un pieņemams lasīt krieviski... Lasiit krieviski ir pieņemami, bet lasīt monitorā, gan nee.. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Iesaku izlasīt pāri lakstīgal ugrīdai, jo tā bija interesanta grāmata, kuru es nesen lasīju...
![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
vispār jau.. laikam, ka neko. ja neskaita visādus manuāļus, tutoriāļus un journal.bad.lv :}
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() es beidzu lasit Rurouni Kenshin mangu un saku lasit Naruto mangu paraleli ar gramatu - Евгений Онегин ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Haruki Murakami " Мои любимый sputnik"
![]() Mans gada rakstnieks.. -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kaut kaadu graamatu pat nosaukumu nezinu kad maasa piue PC seezz
-------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Es aiz garlaicibas jau saku parlasit visu savu gramatu plauktu un apstajos pie HP... Ah! HOW I LOVE SIRUISS BLACK!!!
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Uuu, visi kautkaadus japaanjus lasa
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Apr 14 2005, 19:15) Es to izrāvu cauri pirms vēl paspēja iedot kā obligātu. Dekamerons viennozīmīgi ir lasīšanas vērts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 01:17 |