![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
laikam esmu krutaakais...
|
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
You answered "yes" to 45 of 200 questions, making you 77.5% otaku pure (22.5% otaku corrupt).
Part-time otaku (you probably have a real life...) -------------------- Life is like a Dream~
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
You answered "yes" to 21 of 200 questions, making you 89.5% otaku pure (10.5% otaku corrupt).
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
You answered "yes" to 71 of 200 questions, making you 64.5% otaku pure (35.5% otaku corrupt).
Esmu Full-time otaku (past the point of no return). ![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
You answered "yes" to 157 of 200 questions, making you 21.5% otaku pure (78.5% otaku corrupt).
Es nesaprotu kas ir pure un corrupt, pure bija tiirs cik atceros no anglju val. a corrupt??? -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Nov 13 2004, 13:37) Tas nozīmē to, ka tu atbalsti korupciju un KNĀBis tev jau ir uz pēdām. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhahah..
jā.. tas nozīmē ka tev steidzamā kārtā jāiznīcina visa pirātiskā produksija, tas ir.. viss anime o tu ielādēi no interneta. tā saucamais "zaplati nalogi i spi spakoina"likums.. -------------------- ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE Tas nozīmē to, ka tu atbalsti korupciju un KNĀBis tev jau ir uz pēdām. ![]() Citiem patīk un man pašam ar'. "Dievi pār varu" ir tāpēc, ka viņiem sauklis ir "Gods par vāru". Atļāvos "gods" pārangliskot, lai spilgtāk iezīmētu domu. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
oi.. arteck.. šitas gan ir labs.. hehe.. kautkur par baneri jāieliek.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Labinieks, būtu labi, ja tajā kompozīcijā vēl varētu arī lupatu iekobinēt iekšā.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
"lupatu" - burtiskaa vai paarnestaa noziimee
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 15:53) Tie, kas zin ko krievu valodā nozīmē KNAB vadītāja uzvārds zinās arī kādā nozīmē šo vārdu lietot ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pag, es laikam īsti neesmu lietas kursā. Kas tur ir ar to lupatu.
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
79.5% otaku pure (20.5% otaku corrupt)
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
izraadaas ka te kaadam ir veel mazak dziives nekaa man...
wow ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |