![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Pārītis kam skati tāli
Meža malā pīpē zāli Pārskrien pāri aļņu grupa Paliek tikai asins zupa -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 15 2004, 14:24) QUOTE Shin-chan dzeja tieshaam patiikama laika meerdeeshana, tomeer peec tam, kad vinjsh mani par alkoholikji nosauca, es apvainojos un vairs nelasiiju.... Kurā vietā? ![]() Darbs reti sniedz iecereeto rezultaatu - skarba dziives patiesiiba. Btw, nu atradu beidzot laiku izlasiit tavu peedeejo garadarbu. Atgaadina man graamatinju par Jefinju, Sliimestu un neatcoroskoveel (ir taada veca, mazinja). Tur tieshi taadaa stilaa sarakstiits. P.S. Gan Hikaru128, gan Smogs dzeja man baaigi patika. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Kola.
------------------------------------------- Dziivo tas ar dzilo jeegu Paardzert atkal savu meeru Izdraast kaiminam tad jeeru Doties guleet baigi veelu Dziive skiet sim baigaa manta Dazreiz paraak amizanta Citreiz atkal liela maita Jo tam sieva litrus skaita Reti nolemj straadat brasi Dodas tad uz darbu asi Sapliist atkal darba rati Dirsaa nu ir visi mati Nu sim rodas doma dzert Jo visapkart suni rej Liekas tam ka saka "lej" Kola dzer un jautri smej Taaads nedaudz nesakariigs gabalins no manis. -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu ShinChan - talants ne talants bet man baaaaaigi patiik taadi dzejolji ")
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Apslēptie talanti tiek palaisti brīvībā. Tā turpināt, rīmētāji
![]() QUOTE(edg @ Nov 15 2004, 17:31) Darbs reti sniedz iecereeto rezultaatu - skarba dziives patiesiiba. Btw, nu atradu beidzot laiku izlasiit tavu peedeejo garadarbu. Atgaadina man graamatinju par Jefinju, Sliimestu un neatcoroskoveel (ir taada veca, mazinja). Tur tieshi taadaa stilaa sarakstiits. Darba rezultāts ne vienmēr ir no svara, svarīgāk ir pašu darbu godprātīgi darīt... (kāds naivums, manos gados ![]() Runājot par ietekmēm, tās grāmatiņas, ko tu minēji, autors ir Jānis Dreslers, pats viņu arī bija ilustrējis. Jāatzīst visai veiksmīgs ironisks pirmās brīvvalsts laiku un sabiedrības atspoguļojums. iesaku visiem iepazīties, grāmata laikam saucās "Jefiņš un citi". Man gan gribētos domāt, ka lielāks iedvesmas avots būs bijis Vilhelms Bušs-mega populārās un nežēlīgi sadistiskās grāmatas "Makss un Morics" autors, kas mums nevācu ļaužiem bija pieejama burvīgā Aspazijas tulkojumā. Viņam latviešu valodā ir vēl viena grāmata, kas man bērnu dienās ļoti patika "San, san, san jeb bites". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Zheel noskatiities, ka shis topiks niikuljo. Spirdzinam un atsvaidzinam...
"Kā bļitkotājam Antonam uz Daugavas izgāja" Pirmais sals, pirmais ledus Antonam tek bārdā medus Grādi turās tā ap nuļļa Vecis nolemj nebūt muļļa Noteikt to jau var pēc ožas Zivis tagad brangi kožas Cerēdams uz lielu lomu Sāk vinš aši krāmēt somu Somas saturs pastāvīgs Neiztikt bez litriem trīs Būs ko dūšu uzpravīt Un vēl draugus sasildīt Radio tam skan pie auss Pirmais graķīts ar jau sauss Ziņās pažarnieks brēc koši "Uz ūdeņiem vēl nava droši!!! Ledus biezums ira švaks Ielūzīsiet brīkš un brākš" Vecim šādi šausmu stāsti Ir kā melnam kaķim lāsti Pilnīgs pohujisms galvā Ka tik drope un zivis balvā Vaļinki jau uzstīvēti Tajos ir tik silti, ērti! Nu tik vajag ātri skriet Kamēr saule nenoriet Steigšus tas pa kāpnēm traucas Liftā resns tantuks spraucas Uz to būtu gaidīt lieki Tikmēr beigti kļūs vēl slieki* Daugava tam blakus mājai Jāpaņem vēl ceļakājai Vecais nu uz ledus brien Garām kaimiņš krosu skrien "Anton apdomājieties ledus taču vēl tik liess Izies jums kā pērno gad!" "Atvaļi poršivij gad!" Kaiminš manot to ka vecis Krietni šņabi ir jau lacis Tik pie sevis nomurmina "Lai jau dara pats kā zina" Tikām Antons ledu provē un pa starpām šņabi šmorē Nonāk beidzot tas līdz vietai "Ledus segai jābūt cietai" Kā jau bļitkotājs izsenis Ledu Antons kaļ kā dzenis Līdzpaņemtais ledus urbis Nelīdz vīram, kas ir skurbis Ālinģis tam gatavs nenāk "padevās tas labāk senāk..." Lēnām ledu varojot un savas aknas gandējot Antons nemana vēl briesmu Ledus savādu saak dziesmu Pirmais ielūst viņa benķis Par to maziņš būtu krenķis Taču tajā likta ira Mūsu drauga ugunsdzira Antons pats kas knapi glābies Stāv pie ūdens stipri viebies Plosās pretrunīgas vēlmes Roka pati sniedz pēc dzelmes Nevar taču viegli ļaut Tādu mantu dzelmē raut ....................................... Te es savu rīmējumu paartraucu ar domu, ļaut jums izteikties un paust savas vēlmes par to kādu nobeigumu vēlaties dabūt. Ļausim Antonam izdzīvot? Vai varbūt sūtīsim viņu zivīm par barību? It's all up to you ![]() P.s. Protams, ja kaadam tas liksies ieveeriibas cieniigi -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vai, nu, man jau kārtīgi gāja pie sirds. Domāju, ka varētu ļaut Antonam triekties pēc dziras un tur - zem ūdens, viņam būtu n-tie piedzīvojumi. Beigās viņu nāras uznes atpakaļ un tur viņu sagaida biedri. "С новым годом, Антон!" un tad graņonku saskandināšana un zacene takš' arī "samedīta". Viss notiek.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man vienu vakaru sagribeejaas uzrakstiit dzeiju:
Spoks. Es veelu vakaraa te seezhu, Pie galda lampas rakstiidams, Kad sajuutu kaut ko jaa veeju, Kas sliid paar galdu seerodams. Es buutu netrauceets veel licies, Bet gaisma taa deelj mirgoja, Un galds man priekshaa skumji liecaas, Jo spoks tik smagi seeroja. Es nesapratu, kas tam kaish, Un prasiiju: "Ko seero tu?" Bet dzirdams bij tik klusums maigs, Tik kluss, pat likaas, ka tas dun. Es prasiiju tam veelreiz, tieshaak: "Ko rausti manu gaismu tu?" Taa tikai speele vinjam savam priekam Man saapi dariit nopietnu. "Naac, speeleesimies kopaa!" Es teicu savaa sirdii tam. Un, peekshnji, bailju skavaas, mokaas Es jutu griestus sabruukam. Tas manii iekshaa rada teelus. Joprojaam logaa redzu tos. Taa pasaule, ko esmu ceelis, Spoks, es praataa sagriezhos. Man galvaa balsis veel joprojaam, Taas kliedz bez elpas ievilkshanas. Es gribu piecelties un iet, Bet vinji skataas, tur, aiz loga. Man mugurai ir ljoti auksti, Es gribu segu, apsegties, Bet vinji skataas, vinji auksti, Tie grib, lai sirds man apstaatos. "Luudzu, luudzu, beidziet jel!" Es luudzu tiem bezpraatiibaa. Es luudzu piedoshanu sev, Lai buutu atkal kaartiibaa! Un spoks, kaa paraadiijies zuda. Es nejutu vairs it neko. Vien dziiva buutne tik kaa musha Un gaisma vairaak nemirgo. Tas arii viss. Laiciigi pazinjoju, ka taa ir haltuura, kas radusies taadeelj, ka man nebija ko dariit, un man ljoti patika Edgara Po dzejoliitis par kraukli. Visaadaa gadiijumaa tas man dzejolis ir tikai lasiishanai, ne kritizeeshanai. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
=] Shim te gabalam ir veel arii melodija taa isteniibaa ir irakstiita kaa dziesma, mans sarakstiija vaardus un viena mana draudzene uzrakstija pavadiijumu =]
Shuupuljdziesma. Shuupuljdziesma klusi ,klusi, Maigaa mieraa iegrimusi, Un ar miegu, saldiem sapnjiem, Veras tavas acis ciet. Atnaaks miega ruukjis ciemos, Daavanu tev atnesiis. Piekljaus klaat un samiiljos, Sapnju zemee aiznesiis. Arii saule rieteet steigs, Diena savus darbus beigs. Zvaigzniites jau spiideet saaks, Visiem, visiem miedzinjsh naaks. Shuupuljdziesma klusi ,klusi, Maigaa mieraa iegrimusi, Un ar miegu, saldiem sapnjiem, Veras tavas acis ciet. Vienaa skolas koncertaa vinju izpildiija 3-5 klashu koris, ljoti miilji sanaaca =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 13 2004, 19:10) Mazs kabacis pa ceļu brien Tam pretī smirdīgs lācis skrien Tiem abiem gribas draudzēties Bet neliecieties traucēties šis manis paša dzejojums Jums liksies debils vārstījums Jo prāts uz riņķi apkārt skrien Vien stulbi teksti laukā lien Bet mūsu mazais kabacis Nu lāci beidzot saticis Tam kreiso ķepu novēmis Un pats par putru palicis Jo lācim roka iraid smaga Pret tiem, kas ēdienu tam zaga No paša priekšas kambara Kur zilca gaļa sakrauta Man galvā tukšums vēl ar vienu Tā gribas nošpaktelēt sienu Lai apkārtējie redzēt var Ko kursa darbs ar mani dar' Bet lācis galu nelabu Bij paņēmis uz pagrabu Kur žurkas viņu ziemas guļā Bij nograuzušas savā vaļā ................. sagudrots 3 min Noreecos shitas toch labs =)) -------------------- ![]() |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
OK labi wiss shitas mani taa noreecinaaaja, ka nez kaapeec kaut kaadu crap pasham gribeejaas uzrakstiit...=\
Saule... Pienaak riits un saule kasaas: Celies, celies augshaa fiksi! Nez kaapeec tai sadot prasaas, Kaadreiz ar' tu pats tai liksi... .... ups taalaak nebija iedwesmas...=((( -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 31 2004, 01:14) Te es savu rīmējumu paartraucu ar domu, ļaut jums izteikties un paust savas vēlmes par to kādu nobeigumu vēlaties dabūt. Ļausim Antonam izdzīvot? Vai varbūt sūtīsim viņu zivīm par barību? It's all up to you ![]() P.s. Protams, ja kādam tas liksies ievērības cieniigi tas bij labs... pamēģināšu vēl paaris pantiņu uzdrukāt. Dzelme ātri šņabi rauj, un tai laikā Antons mauj: "Skāde, skāde, nevar tā! manta jādabū, kaut kā." Gatavs Antons pakaļ lēkt, kaimiņiene sāka brēkt. "Skaties, trakies, ko tu dari, Velcies mājās kamēr vari! Nopirkšu tev šņabi vienu, uzmet aci, es jau brienu! steidz man līdz, skat kā skrienu!" Antonam tas ausī griež, Nevar būt tas šitik biež. "Kaiminjienei manta riebj!" domaa Antons un tik viebj. Tikmeer manta dzelmee klaat, Antons apkaart griezh labpraat. Navar shamais notureet, tizlu kaaju piepuuleet. Brr, nesanaaca paaraak ritmiski ![]() |
Kyoushu |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jan 26 2005, 14:15) QUOTE(ShinChan @ Dec 31 2004, 01:14) Te es savu rīmējumu paartraucu ar domu, ļaut jums izteikties un paust savas vēlmes par to kādu nobeigumu vēlaties dabūt. Ļausim Antonam izdzīvot? Vai varbūt sūtīsim viņu zivīm par barību? It's all up to you ![]() P.s. Protams, ja kādam tas liksies ievērības cieniigi tas bij labs... pamēģināšu vēl paaris pantiņu uzdrukāt. Dzelme ātri šņabi rauj, un tai laikā Antons mauj: "Skāde, skāde, nevar tā! manta jādabū, kaut kā." Gatavs Antons pakaļ lēkt, kaimiņiene sāka brēkt. "Skaties, trakies, ko tu dari, Velcies mājās kamēr vari! Nopirkšu tev šņabi vienu, uzmet aci, es jau brienu! steidz man līdz, skat kā skrienu!" Antonam tas ausī griež, Nevar būt tas šitik biež. "Kaiminjienei manta riebj!" domaa Antons un tik viebj. Tikmeer manta dzelmee klaat, Antons apkaart griezh labpraat. Navar shamais notureet, tizlu kaaju piepuuleet. Brr, nesanaaca paaraak ritmiski ![]() Nabaga Antons..kas winju taa sodiijis.. =) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:22 |