![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Man liekas pirma daļa ir vis foršaka ..........................
jo tur nav nekadu pargudribu.. ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
monni, monni , visur monni - jap. tas tulkojas kaa monstrs vai ne? njaaa nez varbuut jau esmu par vecu visam shitam , bet ja jums patiik tad kapeec nefanot ...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
ljoti shaubos vai lielaako dalju, kas shaja topika ieposto var pieskaitiit pie digimonu faniem..pac ar nefanoku un shii seriaala metjauditoriju arii esmu paaraudzis, bet redzeejis esmu, shis tas atminjaa palicis ir nu un tad arii padalos ar redzeeto
-------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
DigiMon=Digital Monsters, PokeMon=Pocket Monsters
![]() Mērķauditorija? Apmēram 10-14 gadus veci. Laikam. Prikola pēc jau var reizēm pastīties, rīta kafiju dzerot, bet citādi diez vai -------------------- Press any key to continue
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Tagad skrobiigi ka pa muusu kanaaliem neraada no riitiem neko skatiishanaas veertu
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ssin ccan es nekad neemsu teicis ka man nepatiik muultenes
![]() ![]() ![]() fma ir lielta kas tevi aizskar liidzsirds dzillumiem un nezzeeliigi sanikno jo teemas kas tur ir atteelotas aizskar passus aizliegtaakos tabuu kaadi ir normaala emocionaala cilveeka psihee... es piemeeram nevareeju ciest glutoniju un baigi gribu zinaat kurss biaj tas aks vinnu radiija kaa arii es gribu zinaat kaata velna peec honheims radiija to stuulbo ggeneraali.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mmm, nez vkā tu skatījies aivv.. tur beigās viss ļoti smuki bija petikts. man piemēram palika jautājumi tikai par nakotni, un tie paši retoriski. bet nu labi.. tas jau nav vairs pie šīs tēmas.
-------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 22 2004, 20:03) heh ziilnieciitei vienmeer buus kaads padominjsh, ja maldies tagadnes dzhungljos un naakotnes tev liekas vilinoshaaki... tad kaads vieteejais sharlataans.. pakorigjees tavu likteni ![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
a zinat man niez knaģi šito topiku idzēst bet nu labi katram savas dīvainas lietas pa ko fanot
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
man arī sākumā ļoti gribējās izdzēst, bet nu... lai takš ir. YGO nav diez ko labāks, bet to takš atstaj.. šim arī jādod iespēju.
![]() -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ko nez pa šito forumu domās paarējie ja šitādā garā turpināsim nu cilvēki sannematies
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu visa taa anime ir diezgan debiila... Skatiijos oi ku sen (pa RTL II) agraak uzskatiiju, ka pirmie ir labaakie... Liidz tos noskatiijos veelreiz. Otrie bija piekaasiens un tiiiiiiik debiili. Treshie bija kaut cik skataami, bet arii aatri piebesiija. Ceturos nespeeju skatiities.... Kopumaa diezgan debiila anime...
Un luuuudzu izdzeesiet sho topicu!!!! -------------------- Geeks rock!
|
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Nov 23 2004, 17:52) Hmz, man kā jaunpienācējam likās, ka topiks ir radīts, lai paņirgātos - ņemot vērā pārējās diskusijas kurās aivvv piedalās, taču var jau būt, ka kļūdos >_< -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai nu lai panjirgaatos vai nee, bet buutu stulbi dzeest topiku aaraa. Ja jums pa ielu pretii naak cilveeks gjeerbies klauna kostiimaa un debiili smaida, tad arii varat atskaldiit sho cilveeku, bet tas vienalga buus stulbi. Galu galaa, lai tachu staigaa, tik ljoti jau netraucee. Cita lieta, ja vinjsh jums uzbaaztos. Bet vai tad shis topiks ir tik ljoti uzbaaziigs? Vai jums vinjsh obligaati jaalasa? Liecieties tachu mieraa...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 August 2025 - 12:00 |