IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

6 Pages V « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> digimons forewa, it iipassi tressaa sezona
Yume
post Nov 23 2004, 23:07
Post #61

challenger

Group: Jounin

hehehe, runa gāja par Digimon'iem nevis par topiku biggrin.gif
Un Aivvv.... jap, es tieši tāpēc sākumā gribēju dzēst laukā, bet nu lai paliek. pareizi teikts, nevienam jau nemaisa.

Un starp citu, manuprāt, nav nemaz tiks slikta anim etie Digimoni. ja ta labi padomā, bērniem līdz 18 gadiem, vai nu līdz 16, ir ļoti ieteicama, mīļa, par draudzību, kautkas pamācošs arī atrodams. Nu OK, par 2 sezonu es nerunāju. Sevišķi sākumā.. tāds sviests.. bet nu.. tomēr.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aivvv
post Nov 26 2004, 00:26
Post #62

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
f.ck kur es iepostoju par fma???
huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif
un pameigginiet tik izdzees tmanu miillo pavvedienu par digimoniem bet par to fma gan izdzeesiet....
es paarkopeessu uz pareizo pavedienu....

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
tostermaize
post Nov 26 2004, 11:27
Post #63

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

QUOTE(aivvv @ Nov 25 2004, 22:26)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif
f.ck kur es iepostoju par fma???
huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif
un pameigginiet tik izdzēs tmanu mīllo pavvedienu par digimoniem bet par to fma gan izdzēsiet....
es paarkopēssu uz pareizo pavedienu....
*

Cik es saprotu neviens tavu topiku netaisās izdzēst aivvv
tāka nomierinies

--------------------
image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 26 2004, 12:55
Post #64

Lost in own dreams

From: Jelgava

Izdzeest ai kaa vaidzeetu un tam liidz vaidzeetu paraut Yu-gi-oh subforumu.... *brrrrrr* savaadaak par kindergaardenu paliek shis forums.. it kaa jau nekas bet ka dpa visu normaaliem postiem patraapaas 3 posti ar smailjikiem un 2 vaardu kombinaacijaam.... cmoon... lai tak vinji uzbuuuvee sev forumu kur yugijisti var novaaktiies
Nedod dievs es nakarkaju, bet ja te veel atveers pokemonu/bayblade/sailormoon sadalju, es... karoch man nav vaardu lai aprakstiit, par ko paarveertiisies shis forums mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
virgin
post Nov 26 2004, 13:12
Post #65

Unregistered

Es pirms paaris gadiem, kad pa LNT raadiija Digimonus, vinjus skatiijos ljoti biezhi smile.gif. Kad saakaas otraa sezona, vair nebij tik interesanti unsure.gif Paareejaas es taa arii neesmu redzeejusi. Bet pirmaa ljoti miilja un patieshaam palikusi atminjaa smile.gif It iipashi jau Mets. happy.gif Vinjsh bij tas, kursh man tur visvairaak patika biggrin.gif
+Quote Post
X_Kamui
post Nov 26 2004, 15:10
Post #66

CLAMP Fan

From: Дома...

QUOTE(virgin @ Nov 26 2004, 12:12)
Es pirms paaris gadiem, kad pa LNT raadiija Digimonus, vinjus skatiijos ljoti biezhi smile.gif. Kad saakaas otraa sezona, vair nebij tik interesanti unsure.gif Paareejaas es taa arii neesmu redzeejusi. Bet pirmaa ljoti miilja un patieshaam palikusi atminjaa smile.gif It iipashi jau Mets. happy.gif Vinjsh bij tas, kursh man tur visvairaak patika biggrin.gif
*

Man gan tur pilnigi visi patika smile.gif un ja es nemaldos tos radija TV3 smile.gif

(vispar pirmo reizi es redzeju LNK lietuviešu kanals tur ļoti daudz multeņu radu tagat tur rada visus Dragon Ball daļas -parasto ,Zun tagat Dragon Ball GT)

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
AnimaaCija
post Nov 26 2004, 23:38
Post #67

Unregistered

uuuuu....he digimoni... oj cik sen neesmu redzejis biggrin.gif
Shinobi-sama nepsiho... beyblade man patik... bet yugioh ir tadi mazliet beeniskjigi karti var jau uzspelet bet vai tad tew tas vis maisa? smile.gif
+Quote Post
edg
post Nov 27 2004, 01:47
Post #68

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 26 2004, 11:55)
Izdzeest ai kaa vaidzeetu un tam liidz vaidzeetu paraut Yu-gi-oh subforumu.... *brrrrrr* savaadaak par kindergaardenu paliek shis forums.. it kaa jau nekas bet ka dpa visu normaaliem postiem patraapaas 3 posti ar smailjikiem un 2 vaardu kombinaacijaam.... cmoon... lai tak vinji uzbuuuvee sev forumu kur yugijisti var novaaktiies
Nedod dievs es nakarkaju, bet ja te veel atveers pokemonu/bayblade/sailormoon sadalju, es... karoch man nav vaardu lai aprakstiit, par ko paarveertiisies shis forums mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif
*

Ja tu shajaa forumaa gribeeji tikai nopietno anime un augstas klases atziito japaanju animaacijas un mangas meistardarbu apspriedi, tad piedod veciit, taa dziivee nenotiek! Ja shis buutu taads forums, tad to apmekleetu 5-10 cilveeki (kas vispaar nebuutu nemaz tik slikti), kuru postus lasiit buutu kaa lasiit aviizi. Ja tev gribas taadu forumu, taisi augshaa saveejo. Ceru tomeer, ka lielaakaa dalja foruma daliibnieku atziist, ka katram cilveekam sava gaume, katrs cilveeks driikst izteikties, kaa grib, katram cilveekam ir tiesiibas miileet anime, neatkariigi no taas maakslinieciskaas kvalitaates. Es saprotu arii tavus iemeslus - neveeleeshanos, lai shis paarveershas par beernu forumu, bet tieshi taapeec jau ir izdomaatas sadaljas. Yugioh sadaljaa tuseejas Offtopic-atkariigajiem (kaa es) pilniigi nepaziistami ljautinji, un vinji neiejaucas sadaljaas un topikos, kuros nav vinju vieta. Kameer vinji taa dara, mums jaajuutas prieciigiem un lepniem, un mums nav tiesiibu riikoties preteeji - jaukties vinju sarunaas. Ja tu staasti vinjiem, ka yugioh su...kaa, tad tas ir tas pats vinjiem, kaa tev, kad kaads atnaak uz forumu un saka, ka anime kaa taada su...x. Ir pilniigi dabiski baidiities, ka kaadu dienu vinji tomeer iedomaasies ienaakt citaas, vinjus neintereseejoshaas sadaljaas un jauksies iekshaa muusu nostiprinaatajaa videe. Bet vienmeer atceries - lielie ljaunie sirmie onkulji esam mees. Ja vinji muus traucees, mees paliidzeesim vinjiem aiziet. Bet pagaidaam vinji muus netraucee. Tu saki - paraadaas jau 2-3 vaardu posti? Nu bet a bet logjiski - vienmeer buus kaadi, kas tomeer nesapratiis tevi un tavas izjuutas par taadiem postiem. Bet paskaties, cik saliidzinoshi maz ir taadu cilveeku. Turpretii ir tik daudz jaunu cilveeku, kurus buutu muusu un arii Tavs pienaakums iemaaniit iistajaa anime pasaulee. TV3 mums vinjus iedeva uz paplaates, tev tikai jaapasniedz rocinja un jaaievilina sektaa! wink.gif Cita lieta, ja tu to nemaz neveelies. Bet taadaa gadiijumaa tu veelies priviligjeetu, noshkjirtu anime fanaatu grupinju, kas skataas uz citiem no augshas, jo vinji ir latvijas otaku elite. Vai taadaa gadiijumaa tu savaa dziivee esi tik maz izdariijis, tik maz sasniedzis, ka veel sirdii seezh shaads mazveertiibas komplekss, kas prasa shaadu paaraakumu paar citiem cilveekiem?

Piedodied nu gan visa tauta par uudens lieshanu... sen (dienaam) nebija gadiijies neko uzdrukaat.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Taka
post Nov 27 2004, 21:08
Post #69

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Lai tak dzīvojas. Mani pers. viņi netraucē. Varbūt te kāda personīga nepatika pret posta aizsācēju? unsure.gif
Nevajag. Gan jau viņi ar laiku pāries no Yugio uz ko citu, normāls izaugsmes process.
Diez vai tu pats 12 gadu vecumā skatijies GiTSu tongue.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
aivvv
post Nov 27 2004, 23:48
Post #70

weirdo

hei ciest nevaru yugio ...aa un man ir 18...

taatad varbuut turpinaasim par digimoniem...
imageimage

imageimageimageimage

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Batou
post Nov 27 2004, 23:58
Post #71

S9 unit

From: PS 9

ak dievs nē ohmy.gif kaktuss iznīcinātājs sleep.gif

--------------------
image
+Quote Post
ShinChan
post Nov 28 2004, 01:33
Post #72

ultrafilozofs

From: durdom

Biju jau piemirsis cik baisi ir Digimoni, bet pateicoties Aivvv esmu guvis jaunu šaušalu lādiņu.
Es saprotu, ka cilvēks var pakavēties nostaļģiskās atmiņās par pirmo redzēto anime (par laimi nav mans gadījums), bet jūs takš joprājām par šamo neviltoti jūsmojat blink.gif

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
aivvv
post Nov 28 2004, 11:48
Post #73

weirdo

ssin ccan tev absoluuta taisniiba nezinu par citiem bet par mani gan laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
image
image

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

+Quote Post
edg
post Nov 29 2004, 16:32
Post #74

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(ShinChan @ Nov 28 2004, 00:33)
Biju jau piemirsis cik baisi ir Digimoni, bet pateicoties Aivvv esmu guvis jaunu šaušalu lādiņu.
Es saprotu, ka cilvēks var pakavēties nostaļģiskās atmiņās par pirmo redzēto anime (par laimi nav mans gadījums), bet jūs takš joprājām par šamo neviltoti jūsmojat blink.gif
*

Tu esi saskaaries ar ainu, kad tev saka: "Es saprotu, ka var pakaveeties beerniibas atminjaas par multenju skatiishanos, bet tu tachu veel joprojaam fano par multeneem! blink.gif" Un tagad padomaa, ko pats atdarini...

Nolaadeets, cik jums cilveeki var staastiit, ka katram sava gaume... dry.gif Un es saprastu, ka kaut nu kaadaa forumaa, bet anime forumaa... paskatiities uz sevi no malas neprotat? saliidzinaat neprotat?

edg paardomaa iespeeju paskatiities, vai nav jaameklee kaads cits forums, kur saprotoshaaki ljautinji... mosh lffb ir kaads?

Bet outlawz piebilzhu deelj vien jaapaliek... tu gadiijumaa neesi naturaals pohujists?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 29 2004, 16:38
Post #75

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(edg @ Nov 27 2004, 00:47)
*

*nopuuta" laime ja vinji tupeetu savaa sadaljaa.....
Taax kapee spurojos..... laime ja pagaadas zinaatkaars, potenciaalais "kaigan" biedrs("Genshiken" ir paraadiits kaadiem cilveekiem jaabuut lai vinjus cieniitu par to ka vinji veelas skatiities anime).
Ir starpiiba starp tiem kuri stulbi seko yugioh komercijas sliedei, starp to kursh to anime izmainot ka laipinju(tiltu) uz anime viduszemi(kluushana par specializeetu otaku). Paraleeles es velku ar ar poteristiem.. .it kaa jau lasa graamatu, bet ja taa ir vieniigaa graamata un vinjsh pat ignoree, citas graamatas. iemesls nav nezinaashana, bet gan standarta pieriites(tads kursh leilaaku fun saskata cigartes nosvilinaashanaa un pieriities draugu pulcinjaa)paklajaushana komercijai. Shaadus exepmlaarus pat nav veerts kustinaat, taadi ir jaaignoree un lai vinjs seezh uz savas palodzes ar n-tas pakaapes apgreidu savam yugioh card deckam.Taapat ir ar digimonistiem. Nu var tachu just intelektuaalo ptenciaalu no pstiem un vai ir veerst ignoreet.
Moska vareetu izveidot "forum rules and etiquet" kur buutu stingri iteiks paardomaat sava posta logjisko jeegu un atbilstiibu topickam(iepiit offtopick arii ir jamaaak nevis peekshnji uzdaut jautaajumu aarpuss teemas).
Un vispaar mums vajag formuleet katra foruma novirzienu. Kaaa arii muusu foruma meerkji kopumaa un veelamo publiku.
Kaa var maniit tad te ir dazhi taadi pieregjistreejushies kuri pat nespeej teikumu uzkonstrueet. Un shaadi juuzeri tiek nokjerti kad vinjsh www.google.lv uzraksat "digimon yu-gi-oh" pateicoties muuusu miiljajam google botam. Un vainiigi mees esam pashi jo izveidojaam lai panjirgaatos vai pagremdeetos nostalgjijaa bet rezultaataa esam spiesti nemitiigi uznjmet shos ar anime(tas ir tas ko mees saprotam ar anime un vaardu otaku) zhanru kaa taadu nesaistiitos subjektus.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

6 Pages V « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:36