![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Paul Phoenix @ Sep 27 2005, 09:36) ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
pauls un jins ir mani favoriti, labi sitieni un maak partvert, that's all i need to beat ur ass
![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Ok liekas, ka lielākā daļa, kura saka, ka ir ūber Tekkenisti runā bullshitu. Tāpēc jāsacācas un jānoskaidro attiecības. Man ir ps2 un Tekken5 (Tekken 5 ir opcija, kur var mochiit arii Tekken 3). Ah btw tuvākajā otaku tusā būs Tekken mochīšana.
-------------------- Geeks rock!
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Hmmm... liekas, ka šīs nedēļas tusā tekken klope varētu neiznākt, jo tur nav teļuka... kādam idejas?
|
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
eeee... baig gribaas uzraut Tekkenu tanii tusaa... neesmu nekad uz PS2 speeleejis fighting speelees, baig gribeetos pameeginaat
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Taa shis posts atkaartojaas, bet tas taapeec lai to lasa visi ( daziem mosh nospljauties par tusu, bet svariigs ir Tekken)
Liidz S.U.D asaajaam ausiim nonaaca zinja, ka tusaa nebuus TV ![]() Ja tusaa nebuus TV, tusaa nebuus Tekken, ja nebuus tekken, buus saapes ![]() Taatad mees ar Jaladin'u noleemaam aiztransporteet uz tusu savu TV, tikai probleemas sagaadaa TV nogaadaashana liidz tusa vietai ( well, skraidiit ar TV pa stacijaam??? ) Mees ar auto varam nogaadaat TV liidz Riigai, bet buutu labi, ja kaads, kursh uz tusu dosies ar auto, vareetu TV savaakt un aizvest liidz Inchukalnam!!!! Kaads piesakaas buut par varoni Tekkenistu aciis???? ![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
nee nu es jau nesaku ka deelj Tekken braucu uz tusu, vienkaarshi taa buutu papildus izklaida, neesmu nekad tuseejis ar otakieshiem, gribas izmeeginaat visas piedaavaataas izklaides iespeejas
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 10 2005, 21:09) nee nu es jau nesaku ka deelj Tekken braucu uz tusu, vienkaarshi taa buutu papildus izklaida, neesmu nekad tuseejis ar otakieshiem, gribas izmeeginaat visas piedaavaataas izklaides iespeejas ![]() njaa un ja mees nedabuusim mashiinu, tekkena nebuus ( vina no labaakajaam izklaideem, speeleesin tekken 1 liidz nelabumam ( ta buus aatri))........ ![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
nu man pasham savs TV vispaar nav, jo es neskatos TV, savai muterei ar negribas atnjemt kasti =DD
|
Jaladin |
![]()
|
Tador! I challenge you! Publiski! Lai tu neaizbēdz. Mēs tā arī nenoskaidrojām, kurš ir varenāks! tāpēc mums ir vēl lietas, kuras noskaidrot!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Jaladin |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Oct 19 2005, 10:53) QUOTE(Jaladin @ Oct 18 2005, 22:48) Tador! I challenge you! Publiski! Lai tu neaizbēdz. Mēs tā arī nenoskaidrojām, kurš ir varenāks! tāpēc mums ir vēl lietas, kuras noskaidrot! t5? Jep! Tekken 5! Varam arī tag, bet tad arī Tekken 3 ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Laikam jau labākā ir piektā. Kautgan visi Tekkeni sākuši apnikt.
![]() Un piektajā ir arī iekšā Tekken 1, 2 un3. ![]() -------------------- |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nu ko... nobalsoju es par Tekken 4 bet 5 gan ljoti laba T5 ir iekljauta Story batle versija kuraa speeleetajs sho to uzzin vairaak par chariem/un vinju veesturi.Kad iziet Story batle (9 ciinjas)peedeejais bosinjs ir Jinpachi Heihachi papucis...
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
mans Faw kops sen senaam bernu dienaam kad tikko paradijaas Tekken 3 ir bijis Ir un Buus Yoshimitsu , dievinu to charu
![]() ak jaa, un nobalsoju par Tekken 3 jo to arii pashlaik speleju -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |