![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 23 2004, 13:14) driiz buus tekken tag tournament chempis!!! ja kaadam interesee piesakaaties pie manis. (daliibas maksa buus 2 lati, par tiem buus arii balvu fonds ![]() ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde sen neesmu spelejis tekken 3 ....... forša spele
![]() Visvairak man tur patika spelet ar, neatceros tieši ka viņu sauca kaut kada Xiaxoiu- kaut kas tads ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mmm, mazā skolniecīte...ui kā viņa man piebesīja, itsevišķi kad pakāpe hard, un viņa lēkā apkārt tā ka nedabūt.. bāc, vieglāk bija pakārties, nekā noķert.
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
![]() ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 24 2004, 18:42) DAH ar Yoshi es arii varu iziet uz harda(es to varu gandriiz ar visiem chariem). Es veerteeju objekttivi un saliidzinoshi ar citiem chariem Yoshis. Tekkens saliidzinaajumaa ar citaam ir apbriinojami sabalanseets, bet pilniibaa to nevar nekad. Kad speelee profi, tad gan var redzeet kursh chars nerulleee. Un Yoshim vairaak par pusi prijomu nav lietojama uz hard. Tie prijomi ir stiliigi, bet paaraak leeni vai dropo saveejo defence. jaatziist, ka tu pats esi visnotalj vidusmeera speeleetaajs... jaasaprot tas, ka tekkens IR pilniibaa izbalanceets un ka yoshi kustiibas meedz buut leeniigas ect., taapees, ka vinjsh savaadaak buutu visspeeciigaakais speelee. un es varu pateikt ka ar yoshi mans draugs te dezgan visus iznestu. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Man arii vismiiljaakaa bija taa skolnieciite(Ling Xiauyu) ar savaam liiganajaam kung-fu kustiibaam.... vinjai bija 3 combo kurus ja iesaak tad apstaadinaat nav iespeejaam bet baigi gruuti vinji bija jo vaidzeeja pretinieku pa gaisaa notureet... Principaa vinja man pievilka, jo bija manaa uztveree vislabaak sabalanseeta. Tad veel es rihtiigi fanoju par to indiaanieti(Julia Chang), iiisi un speeciigi kombo. king ir jauks un metieni pasakaini, bet normaalaas speeleetaajs vinjus visu var atcelt jau pie treshaa lauziena
![]() ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
DAH!!! Es neesmu vidusmeera speelaataajs!!! Vienkaarshi atstaaju sliktu iespaidu..
Huh un pilniibaa izbalanseet nevar nekad... Kaa arii pa briivdienaam parukaaju mazliet ar Yoshi. Njemu savus vaardus atpakalj Yoshim nav ne vainas liela dalja prijomu ir paaraak gruuti lietojama, bet otra puse ir vienkaarshi SUPER. Vispaar Yoshim ir visstiliigaakie prijomi(izgaaju vairaakas reizes uz hard un veeljoprojaam nespeeju kaifot par stiliigo skatu ![]() Huh un man ar skolnieciiti nav probllemu.. Vinja ir aatra, bet ne tik stipra. -------------------- Geeks rock!
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 24 2004, 17:15) Ja jau tevs miiljaakais bij Yoshis, tad necik labs dmzeel tu neesi. Man arii patiik Yoshis, no visiem vinja prijomiem nezinu tikai vienu, bet vinjsh ir taads nevisai... Uz easy vai normal ir Ok, bet uz hard visus vinja krutos kombjus noblokjee un HP vinjam nav tik labi. Yoshis vairaak ir stilam nekaa klopei. njaa esi tu nu gan par sevi augstaas domaas - man arii taadi bija pretinieki - ar lielu saprashanu no speeles - bet neaizmisrsti- ir cilveeciigais faktors - tu jau vadi sho pulti un 100% tu preciizs nebuusi - varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem - un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee.... un tieshi Joshis bija kas pret Edija izgaajieniem tureeja pretii - turniiraa ciiniijos tikai ar vinhu - visus noliku - iznnemot ' belko' ar vinna kingu netiku galaa - un tas maksaaja man finaalu - bet 5 neieguvu , jo tieshaam galiigi izgaazos pret 5 gadus jaunaaku keksi - arii Joshis vinnam bija - diemzheel vinhs bija aatraaks ... -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
vechi juus te runaajat - izbalanseets ir tekkens un utt.. - nu tad paskaidrojiet man ko noziimee juusu izbalanseets - es teiktu shii speele ir smalki izstraadaata un visss - vienkaarshi gribas zinaat ko juus saprotat zem shii vaarda- izbalanseets
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Izbalansēts nozīmē, ka visu cīnītaju spēki, paņēmieni utt ir apmēram vienādi un katram ir savas stiprās un vājās vietas.
Nav viena superveča ar kuru varētu visus likt spaidot 1 pogu. -------------------- Press any key to continue
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Ok whatever... mees te muuzhiigi varam spriedeleet, kas ir labi. kas ne. Mum s vajadzeetu sanaakt kopaa un uzspeeleet. Kaut tai pashaa 4dienaa... Taa kaa liekas, ka te nevienam nav atkodeets PS es VARBUUT vareetu dabuut bet TAGa vinjam laikam nav.
Aaa un Seto apskaties manu priekshpeedeejo postu! -------------------- Geeks rock!
|
Seto |
![]()
|
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 30 2004, 23:26) Ok whatever... mees te muuzhiigi varam spriedeleet, kas ir labi. kas ne. Mum s vajadzeetu sanaakt kopaa un uzspeeleet. Kaut tai pashaa 4dienaa... Taa kaa liekas, ka te nevienam nav atkodeets PS es VARBUUT vareetu dabuut bet TAGa vinjam laikam nav. Aaa un Seto apskaties manu priekshpeedeejo postu! jaa redzeeju - atzinies tomeer- labi jau labi es bishk iekarsu ... -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Jaladin |
![]()
|
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Seto @ Nov 30 2004, 11:17) varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem - un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee.... taaks... tagu arii tad jau speelee kaartiigi... hmmz... ko saki par kaadu saskrieshanos tanii pashaa labirintaa un paaris dueljiem? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |