![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Sen jau vajadzeeja!!!
-------------------- Geeks rock!
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Tador @ Dec 8 2004, 02:32) QUOTE(Seto @ Nov 30 2004, 11:17) varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem - un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee.... taaks... tagu arii tad jau speelee kaartiigi... hmmz... ko saki par kaadu saskrieshanos tanii pashaa labirintaa un paaris dueljiem? vajadzeetu taaka mazliet patreneeties - neesmu gadu vai vairaak tureejis pulti rokaa - hmmzz bet meegginaat var .... -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Kad taisat, tad pasauciet arii mani!!!
|
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
Tekkens mana miiljaakaa fighting speelee visaa god damn speelju universaa...(uzreiz peec Soul Calibur 1)
es esu saliidzino6i vaaj6 speeleetaajs, agraak jau zinaaju dazhus kombo, tagad labi ja razda4as atceros... -------------------- |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
3 Tekkens - taa ir laba speele. Wiena no speelem kas ir tieshaam speelejamas uz PS. Kad sanaak kopaa Tekken ar draugiem speeleejam jau sen un dazhreiz uzlaizham weel shodien pie tiem, kuriem shii speele weel naw nokaarusies. Mans miiljaakais chars ir Law a.k.a. Bruce Lee... Baigi patiik prikols a backflipu - perfekts lai nokaitinaatu draugus. Un weel kings ar sawu backflipu gaisaa. Tas arii labs prieksh kaitinaashanas... Starp citu ball kaads speele? Wareetu to turniiru juus taisiit Gan 1 vs 1, team un ball. Tad saskaitiit punktus kopaa. Pats es esmu pa waaju lai piedaliitos taa ka man pasham tekkens naw bijis.
Njaa... Japaanji taisa wislabaakaas speeles .... =ppp -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Huh neviens no maniem chomiem vairs negrib ar mani speeleet ![]() -------------------- Geeks rock!
|
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
vinjs piemirsa teken 3 gold
-------------------- I LIKE MU
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Njaa backflip =) kaitinoshi
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
QUOTE(Kyoushu @ Jan 20 2005, 20:56) Nekruti... Noblokjee un paarmet vai deflecto -------------------- Geeks rock!
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
Es tikai fana peec speeleeju =) ...
Jaladin |
![]()
|
Nu cita iemesla, lai speeleetu nav
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
Njaa...
![]() -------------------- ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
labaakais ir tekken3
Jaladin |
![]()
|
Err... Nu jaa polls taa saka.... Un tev toch tik ljoti nepiecieshami tie ciparinji pie postu skaita, ka tik bezjeedziigi spamo?(taa kaa es tagad)
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Rīgā spēlēju Tekken 4 uz žetoniem nekas labāks nevarēja būt.Baigi patika Yoshimitsu čars ,dauzīju pogas un krķījīu to kloķi tikai žēl ka viena poga iesprūda
![]() Tad ceru ka sapratāt ka nobalsoju par Tekken 4. ![]() ![]() Walpers no Tekken 5 bet Yoshimitsu ir. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:40 |