![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Ok, tu nes ps2 en nesu Tekken 5, Tadors var nest Tekken tag
-------------------- Geeks rock!
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
runaajot par tussu.
![]() ![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tā kā Tekken 5 es neesmu spēlējis, tad pasakiet man, vai tur ir Heihachi, vai viņa tehnikas ir daudz maz līdzīgas tām kādas bija iepriekš un vai tehniku kontroli ir tādi paši vai līdzīgi?
Ja uz visiem jautājumiem atbilde ir, jā, tad - I`m gonna kick your sorry a**es, MUAHAHAHA*kheh kheh* HAHAHAHAAA!!! -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Atbilde ir j`a tur ir H-Hachi, bet mani tu neuzvarēsi MUAHAHAHAHA!
-------------------- Geeks rock!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
njus, heiha ir... lai gan ir arii speeleets ar jinpachi
![]() funz liels, bet nu... chiiteriski:) uuun, ar heihu vareesi speeleet TTT kur ES visus salikshu! |
tekken |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hi to everybody i am back, i received some mails from this forum, some latvian tekken players want to destroy me, and this makes me happy. I will came this winter for christmas, and i am ready to fight.
explanation removed, avoid this topic in future. lastguru This post has been edited by tekken: Sep 18 2005, 01:40 |
Jaladin |
![]()
|
We'll be waiting...
Ah Jinpachi! Vinjsh maz ir spējējams? Totālākais čīterisma iemiesojums!!! Un Tador, ir bijušas retas reizes, kad es tevi vinnēju. Bet atceries tas tomēr bija uz arkādes.... -------------------- Geeks rock!
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
labi atziishos, neesu nekaads labais speeleetaajs.. neprotu praktiski neko.. bet tomeer gribeetu arii uzlaist ar kaadu speeleetaaju.. un mosh kaads vareetu nedaudz pamaaciit...
![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Shumins @ Sep 25 2005, 19:26) Tu vel neesi speelejis a mani ![]() un es ar par Xiayoyu speleju ![]() Bet es jau neatceros ka tur to tekkenu jaaspelee ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Paul Phoenix |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 16-September 05 From: Latvia ![]() |
Paul Phoenix rulle,pats stiprakais char.Ar diviem sitiniem var piebeigt jebkuru.Hwoarang,Bryan un Bruce ari labi.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
principaa tekkenaa ir tas skaistums ka chari ir izbalanceeti... visi chari ir vienliidz speeciigi vienaadu liimenju speeleetaaju rokaas.
ja neskaita TTT Tru Oger un Devil ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Tador @ Sep 26 2005, 16:27) principaa tekkenaa ir tas skaistums ka chari ir izbalanceeti... visi chari ir vienliidz speeciigi vienaadu liimenju speeleetaaju rokaas. ja neskaita TTT Tru Oger un Devil ![]() Un ja neskaito to Huarangu vai ka viņu sauc, kur ņem un spied X un kvadratu un tu vineeji ![]() ![]() Man pret viņu vienkarši visgrutaak ciniities ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Sep 26 2005, 19:27) QUOTE(Tador @ Sep 26 2005, 16:27) principaa tekkenaa ir tas skaistums ka chari ir izbalanceeti... visi chari ir vienliidz speeciigi vienaadu liimenju speeleetaaju rokaas. ja neskaita TTT Tru Oger un Devil ![]() Un ja neskaito to Huarangu vai ka viņu sauc, kur ņem un spied X un kvadratu un tu vineeji ![]() ![]() Man pret viņu vienkarši visgrutaak ciniities ![]() absoluuti nepiekriitu, visgruutaak ciiniities pret xi...ko tur, jo vinja ir iisa, bt tas ar laikm ir iedomas, jo tekken ir ljoti labi sabalanseeta. Hworang xxxx sitiens ir suudiigs, ja speelee pret speleetaaju, kursh ir pieredzeejis, tad tas panjeemiens neko daudz nedod...... Mani favoriiti ir Lei un Law. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es teiktu, ka visgrūtāk cīnīties ir pret Law, jo tas maita ir pārāk neparedzams.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Paul Phoenix |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 16-September 05 From: Latvia ![]() |
Man vispar nepatik cinities ar sievietem Anna,Nina u.t.t
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |