![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
man gan patīk ziema ar visām savām nepilnībām
![]() ja godīgi tad katrā gadalaikā var atrast ko tādu kas piesaista... jeb nav man tāda gadalaika kas būtu visvisvismīļakais un tāda kurš riebtos - visi ir jauki ![]() p.s. nepatiktu ja būtu tikai viens gadalaiks... -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Smogs @ Nov 16 2004, 23:12) Urā, leduslaikmets ar -30 grādiem un lausku kas sper pa logu ir klāt! Nu atkal būs jāmet Sētniekam Fedjoram ar sniega pikām logā. Var arī pa autobusu. Augstas klases piebilde (peedeejais teikums)... Btw, ieniistu ziemu, necieshu ziemu. Izvelcies aaraa agri no riita nepamodies sasodiitaa -100 graadu temperatuuraa, ievelc sevii labu klepus devu, velcies uz autobusa pieturu, bet sejaa sitas sasodiitas sniega dranjkjiibas. Un tad veel pasliidi uz liidzenas vietas, nozhaujies protams uz rokaam. Rokas tad slapjas, un slapjums piesalst pie rokaam. Un vispaar sals, sasodiitais! Staavi autobusa pieturaa, gaidot graavii iesliideejusho autobusu, drebinies kaa celja drillis. Uz zoda uzseedies lausks, ausis saap, bet roku pirksti jau nejuutiigi. Un beidzot atnaak autobuss, un tu iekaap tajaa, siltumaa, un pirksti saak atsalt un suurst sasodiiti, un gribas vinjus berzeet, bet, jo vairaak berzee, jo vairaak suurst. Un tad pienaak konduktore, bet pirkstus nemaz nevar dabuut kabataa par meeneshbiljetes izvilkshanu nemaz nerunaajot. Tad peekshnji deguns saak teceet, bet salvetes izbeigushaas. Un sasodiitajaa ziemas vakaraa paarvelcies maajaas un gudro, ko shodien izveeleesies: atveert logu un slimot ar gripu vai dziivot pilniigaa bezgaisa telpaa. Un taa katru dienu. Un kaadaa jaukaa reizee ieprieksheejaa dienaa pirms vieniigaa eksaamena likshanas datuma secini, ka ir temperatuura 38.4. Taadaa temperatuuraa nespeej arii neko iemaaciities, nemaz nerunaajot par to, ka nespeej uztvert nevienaa filmaa notiekosho pa televizoru, un acis ir tik karstas, ka atluuz jau 19:13. Un kontroldarbaa seedi un ciitiigi domaa risinaajumus, bet viens aiz muguras klepo ik peec 5 sekumdeem, pie tam taa, ka dreb logu par apkaarteejo psihologjisko staavokli nemaz nerunaajot. Un taadaa briidii tu atceries, ka bija laiks, kad spiideeja saule un kokiem bija zaljas lapas, kad putninji chivinaaja un ezeraa uudens bija tik silts, kad vareeji speeleet futbolu un dauziit kaartis aaraa uz solinja, un sirds paliek tik skumja un sazhnjaudzas... ieniistu ziemu! Lai dziivo vasara! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Man piemeram ziema nepatik tadel ka es nevaru aizlaist uz laukiem
![]() Bet tur ir tik forši................. ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Ehhh skatos ka sniegs tik ilgi vairs nebus...kust viss atkal
![]() Stulbi, bet gan jau pec nedelas atkal sniges uzniks xe un ilgak turesies ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Cik Jauks rits
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tieši tā, tieši tā. Es jau 1h vēroju šito daili. Tumsā baigi, baigi labi izskatījas. It sevišķi ielas lampu gaismā vērot kā vējš spēlējas ar sniegpārsliņām.
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Xe xe redzu redzu, vienkarsi vakar saka kust domaju ka atkal sniegs nebus kadu menesi, bet sodien piecelos un redzu ka puteno forss laiks(man patik)
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Letiņi ir nīkuļu tauta
![]() Kā sākas ziema, tā vairums sāk ņerkstēt ka par aukstu - tak saģērbieties normāli, nevis plānā jaciņā, un izbaudiet ziemu! ![]() Ziemā ir tik daudz jauku izpriecu. Nezinu, kā var nemīlēt ziemu. Labāk ja ir ap 0 un uz ielām pļura??? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
heh, šodien Liepājā pirmais riktīgais sniegs uzsniga! Un vēl jo projām snieg!
No ziemas man vislabāk patīk klusie ziemas rīti... it īpaši ja snieg.. -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Rīgā saulains un nelieli mīnusi
-------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man nebūtu nekas pret ziemu, ja man nebūtu tik sasodīti slikta asinsrite, man rokas ir kā no ledus taisītas, man grūti drukāt tagad, jo es knapi jūtu pirxtus!
Ja ne rokas, viss pat būtu ok. ![]() ![]() Pretīgi tikai, ja darba pienākumos 9ir gaidīt klientus uz ielas, tie maitas itāļi VIENMĒR kavē... ![]() -------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 21 2004, 13:30) man nebūtu nekas pret ziemu, ja man nebūtu tik sasodīti slikta asinsrite, man rokas ir kā no ledus taisītas, man grūti drukāt tagad, jo es knapi jūtu pirxtus! Ja ne rokas, viss pat būtu ok. ![]() ![]() Pretīgi tikai, ja darba pienākumos 9ir gaidīt klientus uz ielas, tie maitas itāļi VIENMĒR kavē... ![]() To var saprast dažādi.... ![]() /nekas personisks, jokojos -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Kaa jums shis riits?
![]() -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Oi, super
![]() ![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
tieshaam putenjo!patiikami..ja te nepalasiitos, vispaar nezinaatu kas aara notiek.kojaas zjaluuzijas visu laiku ciet un lai tiktu uz skolu nav nemaz aaraa jaaiziet..
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |