IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> mazliet zoopolitiska off-topika, :>
Shinobi-sama
post Nov 23 2004, 18:25
Post #31

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

par VVF tu pareizi saprati, jo es nekaadi nedomaaju vinjas intelektuaalo liimeni...
undrizaak jau vien iznaka ka esi par velti uzrakstiijis...

taalaak es jau redzu kljuudu teikumaa kur es mineeju par tik pat radikaalu karoshanu, kaa to dara teroristi....khm naaksies pielabot... manis domaatais radikaalism, bija nesaudziiga un ezheliiga ciinja, un absoluuti nekaadas tolerances,pret kaujiniekiem. Taa teikt mediit vinjus un gremdeet. PSRS laikos tas bija lieliski izstraadaats, lai tik kaads pameegjinaaja iepiiksteeties par kaut koa radikaalu, vai savas religjijas delegjeeshanu... taa momentaani pazuda nezinaamos virzienos cool.gif. Es to neuzskatu par karu ko ved teroristi.. ja vinji "karo" tad lai uzbruuk kazarmaam kara baazeem un armijniekiem... karoch visam kas saistiits ar militaarismu. Pashi vien vainiigi ka pret vinjiem karo ka apret sunjiem, vinji jau no saakta gala neved normaalu karu, un grib lai vinjus uztver kaa lidziigs pret liidziigu. Ja jau vinji speej sagrabinat naudinju ierochiem kapee vinji to naudinju neiegulda teiskim savaa izgliitiibas sisteemaa, vai neubliezh kaadu vairaaku gadu projektu, kuram buutu pozitiivas sekas un tas peetu pacelt vinju valsti. Es kaut nebuutu dzirdeejis, ka palestiinaa/iraakaa cilveeki buutu suminaajushisi savu liideri, par to ka shis ir uzlabojis darba apstaakljus savai tautai, vai veicis teiksim ideviigu tirgus dariijumu ar aarvalstiim, vai vinji buutu lepni par kaadu zinaatnisko sasniegumu. Moska es neemsu ausis mazgaajis un neesmu speejis sadzirdeet. Briinums kapee taas tautas gaida briinumus uzreiz, allahs nav visuvarens kaa vinjam to piedeevee. Man te nesen viens pazinja atgriezaas no dienesta iraakaa. Un no staastiitaa var tikkai paarliecinaaties ka valsts iedziivotaaji ir bezpaliidziigi, savaa domaashanaa un uzskatos. Ko var gribeet, ja viirieshi tur var teikt nedara neko visus darbus veic sievietes. Tie gudraakie sagraabj varu, nu praktiski ielas huligaanu banda, tikai valstiskos meerogos.... bla bla bla.. uudenitensh tekun tek rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 23:17