![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mazliet prom no tēmas taču tajā pašā laikā cieši klāt pie tās.
Retorisks jautājums: Vai Mocarta mīklainā nāve jelkādi atspoguļojās uz viņa rakstītās mūzikas turpmāko slavas gājienu? Ja nebūtu tik agri "aizgājis", varbūt nebūtu tik plaši pielūgts? Vispār cik liela nozīme mūzikas popularitātē ir pašam tās radītājam? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Labs jautājums par to, cik liela nozīme ir pašama radītājam. Tagadējā pop-mūzikas pasaulē to jau veido, lai kļūtu populāra, respektīvi - lai nestu pelņu. Kas attiecas uz underground lietām, ja tā var teikt, tad popularitāti nosaka tauta. Tas ir pirmais, kas nāk prātā, tāpēc netaisos likt parakstu "100% pure"
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kad mūzika "aiziet tautās" tā sāk dzīvot pati savu, no radītāja neatkarīgu dzīvi.
-------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 26 2004, 21:09) Tomēr, tomēr. Manuprāt, mūziķim(-iem) kā personībām ir ietekme uz tiem, kas klausās viņu mūziku. Ja tā nebūtu, tad nebūtu, piemēram, Latvijā pirms pāris gadiem visuresošās Braiena Molko kopijas, vai arī Mensona līdzenieku. Bieži vien tieši mūziķis ir tas, kas piesaista, mūzika seko pēc tam. Pašlaik tas tiek vēl mākslīgi stimulēts (sk. Fabrikas). Papriekšu pats cilvēks un tikai tad seko viņa veikums. Man par laimi nepiemīt izteikta fanošanas mānija un pakaļdarināšanās, laikam vainīgs normālais pašvērtējums. Bet varbūt cilvēki bez elkiem vispār nespēj normāli dzīvot? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Cilvēkiem vajag piemēru, kam sekot. Tas jau nav nekas slikts ja ir kāds elks. Galvenais lai tas būtu kaut kas pozitīvs
![]() -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hmmmm..... Jāatzīst, ka [atrgiežoties pie roka] zvaigznei tomēr ir jāmirst, jo nav nekā sliktāka, kā redzēt novecojušu rokmūziķi, kas naudas dēļ lien atkla uz skatuves un apkauno savus iepriekšējos garadarbus. Ne?
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Aha tev taisniiba!!!
-------------------- Geeks rock!
|
Taka |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 5 2004, 23:28) Hmmmm..... Jāatzīst, ka [atrgiežoties pie roka] zvaigznei tomēr ir jāmirst, jo nav nekā sliktāka, kā redzēt novecojušu rokmūziķi, kas naudas dēļ lien atkla uz skatuves un apkauno savus iepriekšējos garadarbus. Ne? Tu par Līviem? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Dec 8 2004, 22:47) Tas jau ir ekstrēmisms nevis mūzikas spēlēšana ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 8 2004, 23:47) QUOTE(+Chibi+ @ Dec 5 2004, 23:28) Hmmmm..... Jāatzīst, ka [atrgiežoties pie roka] zvaigznei tomēr ir jāmirst, jo nav nekā sliktāka, kā redzēt novecojušu rokmūziķi, kas naudas dēļ lien atkla uz skatuves un apkauno savus iepriekšējos garadarbus. Ne? Tu par Līviem? ![]() īstenībā nedomāju gan...es kaut kā vairāk uz rietumu mūziku vēršos.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |