![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 1 2005, 15:04) Ja tā tiešām būs, tad super! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
Ar prieku paziņoju, ka beidzot iznāca pieklājīgā kvalitātē!
![]() Howls.Moving.Castle.DVDR-MPTDVD Howls.Moving.Castle.2004.DVDRiP.XViD.DTS.iNT-G.SKiLL Howls.Moving.Castle.2004.DVDRip.XviD.AC3-JUPiT Howls.Moving.Castle.DVDRip.XviD-NeDiVx (no šī iesaku atturēties, jo audio ir eng) Rīt vakarā skatīšos ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Negdibu neko teikt, bet man jau ka menesi ir shi filma, un pietam super kvalitaate...
![]() Jebkura gadijuma iesaku nereaali, man shii filam baigi patika... ![]() -------------------- |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
Pirms mēneša tev varēja būt tikai šī - Howls.Moving.Castle.2004.LiMiTED.SUBBED.DVDSCR.XViD-ANiHLS
un tas tomēr nav tas ![]() Tie ripi, kas iznāca tagad ir no oficiālā R2 zonas DVD. |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Ieliec sigmā to ar AC3, lūdzu
Cik saprotu jap audio + eng subi, ja? |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(HELDON @ Nov 12 2005, 22:27) Pirms mēneša tev varēja būt tikai šī - Howls.Moving.Castle.2004.LiMiTED.SUBBED.DVDSCR.XViD-ANiHLS un tas tomēr nav tas ![]() Tie ripi, kas iznāca tagad ir no oficiālā R2 zonas DVD. nope sauljuk, nav tas... ![]() ![]() -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
hmz, man jau labu laiku i shitaa filma pieklaajiigaa kvalitaatee
![]() nju katraa zinjaa labs gabals iesaku visiem kas veel naf redzeejusghi noskatiities ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nezin ko dariit. Vilkt vai gaidiit festivaalu baigaa dillema.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
bubu |
![]()
|
abus divus, ne?
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Nov 13 2005, 18:40) gaidi fetivaalu, taadeejaadi tu paliidzeesi riikotajiem, samaksaajot naudu, baudiisi uz lielaa ekraana laba kvalitaatee ![]() Ehhh es laikam neskatiishos, tusa laikaa meegjinaajaam skatiities, mani shii filma garlaikoja..... es vnk esmu nepareizs cilveeks ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Man jautaajums - tas rip ir torrentos jeb arii dc++ pieejams?
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
bubu |
![]()
|
Kautkur jau ir pieejams.
Reku piemēram dual audio uzgāju: http://84.32.173.12:6969/stats.html?info_h...812e952ed392802 Bet man gribās to versiju ar AC3 skaņu ;) |
HELDON |
![]()
|
Sev savācu Howls.Moving.Castle.DVDR-MPTDVD.
Šovakar noskatīšos. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es tomēr iešu uz animefestu, jo nepabalstot šo pasākumu ar kādu sevis pirktu biļetīti ir liela varbūtība, ka nākamais vairs nebūs.
-------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:43 |