![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Dec 16 2004, 15:23) vnk kandzhus buutu galiigi garaam un galvenais iemsls tam ir latvijas zilveeku zemaas lingvistikas speejas, uz ko noraada japaanju valodas nezinaashana. Huh a mees esma kaut kaadi baptisti/krishnaiiti kas staavees uz ielas stuuriem un mediis jebkuru kas izraadiis kaut nelielu interesi par anime.... Tas logo ir preksh mums un tas reprezentees muusu buutiibu... Nah mums par visu vari jaaiegalvo paareejiem ka mees esam galiigi naormaali tikai ar paaris defektiesm kurus var noignoreet. Es piemeram lepni bridiishu pa ielaam, ja man uz kreklinjam uz muguras buus stiliigi Kanji.... tas izraisiis daudz lielaaku interesi un pieversiis vairaak skatienus tev nekaa ja tev buus kaut kaadi Mistiski spaarni ar Kaigan starp tiem. Rezultaats buus, paareejie sapratiis ka tevi kjeerusi apgaiusmiiba, bet ne taada kaadu centies pasniegt(nodomaas ka tev engjeli smadzenes izsvilpojushi). Vajag skaidri pasniegt.. ka mums anime ir sadziives nepiecieshamiiba un japaanju valoda mums nav tikkai slimi skriceleejumi ar otu -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man liekas, ka jūs jau saakat skaldīt matus. Nezinu vai logotipa piemērotību būtu jāvērtē, piemēram, pēc tā cik viegli vai grūti to būs uzpūst uz sienas. WTF? Kaigan - street gang, kas iezīmē savu teritoriju sačurātajos Rīgas tuneļos un šķērsielās?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu ta kaut tādu vai? Heh.. cilvēki var padomās ka būsim izskrējuši no kautkāda ķīniešu restorāna, ja staigāsim apkārt ar šo logo uz krekla.. kautgan... po ko citi domā
![]() ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
huh mums pat buus speciaala poza kaadaa mees kokus/teritoriju "ieziimeesim"
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE Tas logo ir preksh mums un tas reprezentees muusu buutiibu... Par to jau es runaaju. Tam logo vaig izraisiit kautkaadas asociaacijas ar anime. Un pat ja tikai preiksh mums, tad vaig taadu kas patiktu lielaakajai daljai, tamdeelj vispirms vaig sataisiit daudz visaadus loguchus, atlasiit kaadus 15 labaakos (ja buus tik daudz) un tad riikot balsoshanu. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 17 2004, 10:47) Man liekas, ka jūs jau saakat skaldīt matus. Nezinu vai logotipa piemērotību būtu jāvērtē, piemēram, pēc tā cik viegli vai grūti to būs uzpūst uz sienas. WTF? Kaigan - street gang, kas iezīmē savu teritoriju sačurātajos Rīgas tuneļos un šķērsielās? Visu varu tuneljiem!!! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok, shitais nav paaraak labs, bet labaaks par plikiem kanjiem.
Attached thumbnail(s) ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
Huh ... skats jau par rubli..
Caur tuneli iet kaads nevainiigs tiinis/jaunietis.. pekshnji vinja uzbruuk kaiganisti... nogruuzh zemee ar baloninjiem nokraaso matus koshaa kraasaa.. visas panckas appuush ar "kaigan" logo rokaas iespiezh action figuriinu kabataas sabaazh lappaspuses no mangas un kur kachaat anime -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Tas ir viens no veidiem kaa izgliitot publiku
![]() ![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Guest_deBUGa_* @ Dec 17 2004, 18:46) QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 17 2004, 12:49) Huh ... skats jau par rubli.. Caur tuneli iet kaads nevainiigs tiinis/jaunietis.. pekshnji vinja uzbruuk kaiganisti... nogruuzh zemee ar baloninjiem nokraaso matus koshaa kraasaa.. visas panckas appuush ar "kaigan" logo rokaas iespiezh action figuriinu kabataas sabaazh lappaspuses no mangas un kur kachaat anime ![]() ko es gribeeju piebilst... aa... un veel uz kakla pakaart plaaksniiti ar uzrakstu OTAKU (tajaa "labaakajaa" shii vaarda noziimee) -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Njaa...... JurCHiX un Yumes piedaavaatie varianti(ar sarkano pleķi-kaķi un Kaigan+spārni),manuprāt, ir viss labaakie! Bet par to, kurš no tiem būtu pats labākais pagaidām nevaru spriest..... abi ļoti patīk!! So varbūt balsosim???
P.S. Shinobi-sama, baptistus neaiztiec!!!! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
man jau liekas ka vajag veel vairaak variantus, kameer visi pateiks - Vot, tas ir iistais!!!
-------------------- |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Njaa, manupraat, nekad nebuus taa, ka pilniigi visi buus apmierinaati ar piedaavaato variantu- vienalga atradiisies kaads, kam tas liksies bulshits!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:06 |