![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa ir, piemeeram, man nepatiik tie spaarni vispaar :P
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Idejai par spārniem nav ne vainas (Sigf, otrais logo jau izskatās 100x pieņemamāks, tikai varbūt jāpieslīpē - maybe kanjīšus derētu tikai mazliet vairāk izcelt, vai pamainīt stilu, nez
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Yap*aktiivi maaj ar galvu* es pilniibaa piekriitu Ito no Kazuki!!!!
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Vot veca galva- aizmirsu ielogoties!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
zelta vaardi skan no Ito no Kazuki mutes...
-------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
KANJI vajag... man tie plikie latiinju burti galiig nepievelk. vinjus vareetu kaada stuuriiti ar 4 izmeera shriftu
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es jau arii ideju nenosodu. Man tikai tie spaarni nepatiik... Nu lai ir spaarni, bet ne tie spaarni :P
Edit: Vaii, no malas paskatoties, pats juutu savu attieksmi, ar kaadu rakstiiju to. Taa iet, ja meegjina rakstiit tuuliit peec All About Lily Chou Chou noskatiishanaas, kad tu veel esi iejuties varonjos un neesi atguvies... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ito: hmm, saki, jaaizcelj? Es vinjus speciaali pamiikstinaaju, jo savaadaak tie kanji baigi lec aciis- paaraak. Nu, var jau ielikt arii izceltus... Gimme some time.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
galīgi garām!!!
![]() ne tur kas no apgaismības ne no animes! -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Piekriitu Jurchiksam, Tas ir galiigi garaam- leeti effekti, nejeedziigs fonts.
|
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Varbūt ne tik ļoti par tēmu, bet varbūt kādam tas kaut ko nozīmēs. Par to kā es veidoju logo.
|
jurc |
![]()
|
nu nezinu vai mums vajag tik ruupiigi, it iipashi ja logo buus kanji! bet taa jau tas logo ir ok!
-------------------- |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Jo rūpīgāk, jo labāk
![]() Anywhoo, as previously stated, esmu pret jebkādu formu nonivelēšanu un pārspīlētu stilizēšanu - labāk lai ir tāds mākslinieciski rūpīgs (via Sigfas variants), ko tiešām varētu bez kaunēšanās uzdrukāt uz T-krekliņa vai uzlīmju veidā, bet, ja jau tik ļoti svarīgi kaut ko pūst uz sienām un citām virsmām, tad var uztaisīt vienkāršotu logo subvariantu *shrug* ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 18 2004, 20:53) Jā, jā. Tā vieglāk, ne. Tad tur nekas arī nebūs - vien prasta kolāža un viss. Un esmu arī par to, ka jābūt kanjos nevis "kaigan". Neko neizsakošs vārds. Kanjiem vismaz ir tas, ka tie pēc savas būtības jau ir grafiski smuki elementi. Var ar tiem paspēlēties. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:58 |