![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu tas ka tur ir jābūt kaņi, tas ir viennozīmīgi! Būtu jau vēl labi ja pieliktu vēl klāt kautkur kaigan, bet nu tas nav svarīgi! Jo kad cilvēki ieraudzīs kaņi, ta uzreiz sapratīs ka tas ir kautkas saistīts ar aziātiem, ja kāds gribēs ta pajautās ko tas nozīmē... ja negribēs tad ar paliks nezinoš! Nu pagaidām tiešām Sigfas variants ir vislabākais, bet nu vajag kautko vairāk, vairāk izdomas, fantāzijas! Mums tak kā otakiešiem es domāju ka tādas netrūkst!
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja man kaads vareetu iedot kanji charekterus tiiraa formaa (vislabaakais- vektoros) tad vareetu meegjinaat vai nu nostilizeet vai ko tml, bet ar jpg bildi taa ir kaa ir.
Vieniigais, man nepatiik tie spaarni- shausmiigi nodraazti un banaali... dereetu kautko citu izdomaat. Buutu baigi labi ja cilveeki postotu idejas nevis tikai kritizeetu. |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Gaaaawd...Nodrāzti un banāli, tātad - klasiski un estētiski
![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
par to jau ir runa- mees te censhamies piedaavaat peec iespeejas vairaak variantus! Taadi putna spaarni tomeer figuree paaraak daudz kur... come on, pat vienai riepu firmai logo bija putna spaarni. Vareetu kautkaadus sikspaarnja spaarnus vai ko taadu.
Vajag idejas, idejas, idejas. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Dec 19 2004, 10:42) Ja man kaads vareetu iedot kanji charekterus tiiraa formaa (vislabaakais- vektoros) tad vareetu meegjinaat vai nu nostilizeet vai ko tml, bet ar jpg bildi taa ir kaa ir. Luudzu: 開眼 -------------------- |
jurc |
![]()
|
reku veel viena ideja
Nesanaaca kaa es gribeeju, bet nu tas ir tikai piemeers Nu taas rokas ir jaaiedomaajas kaa zīmētas, takā es zīmēt vēl tik labi neprotu, tad iztiku ar šīm pašām ![]() ![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Shis pirmais man patiik, bet vai tas ir iistais????????????...........
![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Puma has been busy
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
jurc |
![]()
|
nu tie jau atkal ir baneri!!!!
-------------------- |
jurc |
![]()
|
-------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
jaasaka ka diezgan neveiksmiigs meegjinaajums fontu pataisiit kaligraafisku...
Nu bezshuabaam ka mum sarii savs karogs(baneris) par skaadi nenaaks. Tad mees vareetu savaakties bars(mums ir domstapiibas ar kaadu mangas klubinju) un starp saveejiem kaads veecinot karogu izceltu muusu vareniibu ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 17:57) QUOTE(JurCHiX @ Dec 18 2004, 18:00) a man liekas ideāli. HA!!! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
tas i viens liels uzraksts ko var uzlikt pashaa augshaa muusu kluba weblapelee(taada protams buus, ne ?
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rob_X @ Dec 22 2004, 05:57) tas i viens liels uzraksts ko var uzlikt pashaa augshaa muusu kluba weblapelee(taada protams buus, ne ? ![]() izskatās, ka mums nekā vairs nebūs... *ieslīgst Ziemassvētku pesimismā* -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |