![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Hmm mans taa jau meeginaaja kkaa stulbi sanaaca :-/ Uzziimee pats mees paskatiisimies
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, Ella teveejie ir ljoti nepabeigti. Apstraadaa ar datoru un tad liec iekshaa. Pagaidaam vairaaki iepreiksheejie varianti ir labaaki.
|
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Mans var tikai koo paintaa izdariit un tas ir bezjeedziigi, un taas ir tikai idejas nevis gatavi varianti...
![]() Manam naf nevienas kraasoshanas programmas kaa photoshop ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
[quote=+Chibi+,Dec 21 2004, 17:13]
[quote=+Chibi+,Dec 18 2004, 17:57][quote=Puma,Dec 17 2004, 18:27] ![]() ![]() [/quote] perfekti. [/quote] [quote=JurCHiX,Dec 18 2004, 18:00]galīgi garām!!! ![]() ne tur kas no apgaismības ne no animes! [/quote] a man liekas ideāli. HA!!! ![]() ![]() man ar shkjiet ideaali, dziiwes ironija. Runaajam par apgaismiibu, bet raadam melnu kakji, par ko citi domaa kaa par newixmi!!!Originaali......un uz sienaam puust war... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Varbūt kaķa vietā kādu chibi ielikt, ne?
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok, kaads anime klubam sakars ar kakji?
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
es vēl jo projām saku ka šis logo ir galīgi garām! Pārāk sarežģits priekš logo! Ta jau labāk tie spārni kas bija!
-------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
eu.. ideja... apvienojiet visu vienā... chibi kaķis ar spārniem... un visi ir apmierināti..
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Kas gan iekš šī logo ir sarežģīts?
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Kakjis taadeelj ka daudzaas anime ir dazhaadi dziivniecinji tai skaitaa arii kakji un tas ir jauki
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja kaadam interesee mans viedoklis (shaubos ka kaads tomeer atrtadiisies), tad tas kakjis absoluuti nerullee (vai kur izteiksmiigi un skaidrojoshi, ne?).
Vaskatoties uz to logo man tas nu absoluuti ar animi nesaistaas. Tur kaut kas cits vareetu seedeet, tad vispaar viss buutu kedaa. Pats Logo ir diezgan labs, bet tas kakjis..... -------------------- Because i can!
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
kas par logo?
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Ella |
![]()
|
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Feb 6 2005, 16:54) Te runa iet par to kursh ir shis pashas lapas augshaa ko za4peedinja paarieposteeja =]]]]] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nevajag kaķi! Pie tam tas kaķis izskatās ļoti drūms.. takā tāds devilcat!
Reku kas man sanāca: ![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man patīk. Pirmais labāks. Bet Pumas piedāvātais tomēr ir the best. Heh. Sorry.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 01:02 |