![]() |
![]() ![]() |
![]() |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
man lauvas galva iepatikaas
vienkaarshi un aatri ziimeejaas |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kas ellee rataa tas par plagjiaatu?!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() ~__~ Es ar pamēģināju uzmeistarot logo... bleh... Nez, man personīgi Pumas logo liekās vissmukākais... Nesaprotu, kas jums visiem pret to kaķi. Proti, kā nekā, vai tad "neko" nav viens no pirmajiem japāņu vārdiem, ko iemācās? ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kikyou, tas logo ir labs. Digitaali jaapielabo, bet citaadi pavisam labs (vieniigais, banaals ><).
|
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
tas nav plagijaats,taa ir variaacija!
edit: orģinaalu izveidoja Yume |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
khm. Banaals. Nodraazts. Biezhi(paaraak) izmanots. Klishejisks. Tas viss uz konceptu.
Aha, variaacija kam? |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kikyou logo rullee! Shut up, Sigfa, tu tik proti, kaa cilveekiem visu entuziasmu nosist!
![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Jaa tas logo ierullee visvairaak. Tik Tie burti baisi baali izskataas uz balta fona, bet ja piestraadaa buus ideaali.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() ...aizvedu burtus uz solāriju. Man ar likās, ka pa bālu... |
Sigfa |
![]()
|
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
eee.. tas logo tiešām ir labs! Bet tā pat viņu vajag pielabot - pirmkārt nomainīt krāsas, kautkā galīg nesaderās. Mož pat melnbaltus burtus, bet tam čibi vajadzētu pielabot kreiso aci - nolaist to uzaci zemāk.
Bet tā smuks logo. Vienīgi rodas jautājums kur tajā logo ir kāds sakars ar apgaismību? -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
Hmm, nu apgaismiibu var saskatiit, tur ka tam (lai kas tas buutu) ir izteikti izbriiniitas acis. Hmm.
Un par kraasaam, man visai patiik taa gaishi zaljaa. Ja tur kautkas ir jaauzlabo, tad taas ir liinijas ziimeejumam. Jaauztaisa vektoros. Aiziet kikyou ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
He he... vo, vo. Uztaisiet vektorgrafikaa, lai varu izplotereet un uz autinja uzlikt. Sen jau domaaju kauko sev uz saaniem uzmaaleet.
Un jaa taas acis biki jaapielabo, bet nevaig paarcensties, jo taa ir smuki kaa uz aatro uzziimeets. -------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
He, visi saka ka jāpielabo, bet kurš ta ķersies klāt?
![]() *JurCHiX jau redz sevi T-kreklā ar šo logo uz muguras un krūtīm....* -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 01:02 |