![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Parasti jau pielabo tas kursh saaka taisiit. Tas kuram izejas fails ir ar visiem layeriem.
Un man kaukaa ne visai padodas vektorgrafika, tapeec, diemzheel, nevaru neko daudz paliidzeet. A kreklinjam man paliks shis skaistulis: ![]() -------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, ja nu man kikyou laipni iedotu izejas failu, tad es (varbuut) vareetu izpaliidzeet.
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
respektīvi - ko nozīmē tas kaigan? kādā izmērā vajag? vai drīkst pamēģināt?
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Feb 9 2005, 20:30) kaigan - apgaismība, patiesības apjēgšana, gara pamošanās.... Domāju ka izmēram nav īpaši lielas nozīmes, ja gribēs ta varēs samazināt vai palielināt. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kaigan- apgaismiiba. Izmeera- jo lielaaks jo labaaks, bet labaak centies proporcionaalu. I mean, lai abi izmeeri buutu relatiivi simetriski.
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
un tipa tas būtu kā logo šitam forumam vai kā?
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Sigfa |
![]()
|
logo buutu anime klubam ar nosaukumu "kaigan".
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Atrs vectorgrafikas uzmetiens Kikyou garadarbam
![]() Nez cik tas viss atbilst origjinaalam? ![]() P.S. Kaadi ieteikumi kraasojumam? -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Sigfa |
![]()
|
NEEE! 1. vienai acij jaabuut daudz lielaakai par otru. 2. ausiim vaidzeetu buut spalvainaam. 3. cepurei vairaak jaabuut uz vienu saanu. 4. Mati ir paaraak simetriski.
![]() ![]() un es domaaju, ka kraasot nevaig, tikai burtus uztaisiit veel tumshaakus. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Aci nevajag lielaaku 8)), bet vienu uzaci gan vareetu pacelt. mati nemaz tik simetriski nav. manupraat oki. Cepure spalvainaaka vareetu buut, bet man atii patika taas shuves, kas bija. vareetu kaadus punktinjus savilkt. Es saprotu vektorgrafikas ierobezhojumus, tomeer biki jaapielabo.
-------------------- Because i can!
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 9 2005, 23:24) Ak redz kaads te sakars ar apgaismiibu... ![]() QUOTE(ETM @ Feb 9 2005, 23:51) Tad jau pagaidiisim autores viedokli... kaa tas viss bija domaats... nesimetriskas "apgaismotas" vai simetriskas acis... ![]() QUOTE(Sigfa @ Feb 9 2005, 23:24) QUOTE(ETM @ Feb 9 2005, 23:51) Hmm... 'spalvainaaks' t.i. kaa?QUOTE(Sigfa @ Feb 9 2005, 23:24) ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Sigfa |
![]()
|
4- jaa.
spalvainaaks- taadus kaa durkljus, tikai lai izskatas peec matiem. Paskaties orgjinaalajaa ziimeejumaa. (gruuti paskaidrot) nu, spalvainaakus ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Kā Kujai no ff9
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ee forši! ^_____^ Man jau liekās, ir pavisam okei tagad :3
|
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Feb 9 2005, 23:49) Atrs vectorgrafikas uzmetiens Kikyou garadarbam ![]() Nez cik tas viss atbilst origjinaalam? ![]() P.S. Kaadi ieteikumi kraasojumam? me padomaaja, ka burtus wareetu nedaudz tumshaakus (nenaak nekaada kraasa galvaa tagad) un tad izmantot Pumas wariantu ar gaismas staru kaut kut burta shkjirbinjaa -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:41 |