![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
hmmz, apgaismiiba... mosh kaut ko AMG stilaa...
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Varbuut taa kautkaa...
![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kaaa ta.. pameegjini taadu uz sienas uzpuust!
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh..pa to sienu jau nu nevaig gluzji njemt tik nopietni(vai arii tagad es njemu nopietni?
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Un lai neizskataas, ka mees beibleideri...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jūs te nevis logo veidojat, bet gan kaut kādu plakātu. I mean, ir arī daži noteikumu, kas attiecas uz logo veidošanu. Kāds teiks - piedrāzt visu standartizēto? Ja kāds ir tik aprobežots, tad, lūdzu, veidojiet plakātus.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 25 2004, 19:54) kur beibleideri? mmm, tu taču Nejauc naruto ar Bayblade? *tīlīt kodīs, ja peteiks jā* Un, arteck... hehe, mēs jau te daļa to mēģinam darīt, bet nu ja tev nav ko darīt, tad tu pilnai laimei vari te iemest tos logo standartus, lai citi arī zin, ko tad īsti vajag. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 25 2004, 23:06) QUOTE(edg @ Nov 25 2004, 19:54) kur beibleideri? mmm, tu taču Nejauc naruto ar Bayblade? *tīlīt kodīs, ja peteiks jā* Runaaju kaa cilveeks no malas, kas nav redzeejis Naruto, bet ir redzeejis Beibleidus, un saku, ka izskataas peec beibleidera... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(Puma @ Nov 25 2004, 16:57) Ja shitaadu ieraudziitu uz sienas kaut kur kaadaa tunelii, ilgi nedomaajot mekleetu fotoapraatu, lai iemuuzinaatu sevi pie shiis bildes. ![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Nu ja kaadam te interesee standarti tad luudzu -
http://www.aboutlogodesign.com/logo-design...portfolio-1.htm http://www.logotree.com/html/logo_design_evaluation.htm http://www.ecompanylogos.com/company-logo-...go-sample-1.htm -------------------- |
Puma |
![]()
|
Biskjinj paartaisiiju un sanaaca taa...
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
10x runats ka logo ar copyrighted chariem neder
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Puma, šitas baigi labi ja varētu būt likts ( uz kādreis topoša ) saita benara.
![]() ā, cilvēki, logo, taisīts pēc ābeces, var teikt, bet man patīk. šis pat uz sienam pūšama. Hehe, un čars zīmets ar roku. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hmm.. nu nav slikti īstenībā, bet nevajadzētu tur kautkur iepīt iekšā "Kaigan" nosaukumu? Nu lai citi ar varētu saprast.. mož...
bet nu nav slikti... varbūt pamēģināt viņu uzzīmēt ar lielājām anime acīm? ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
mm, ja tu man atsūtīsi skaneri.. kautvai ar bārdu, bet šis tapa pie draudzenes, kura es šaubos ka dos man vēlreiz okupēt viņas datoru uz stundu, līdz man radīsies iedvesma.
Un , nu es domāju ka lielākas acis nevajag, būs pārāk kawai, a tā, zolīdz zvērs. bet latīnisko transkripsiju, to gan var.. paskatīšos kur lai iebāž. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |