![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kas jums visiem ir ar tiem skaneriem... man vinš ir pieejams visās vietās! A uz faksu man nevari atsūtīt? Ta noskanēšu un ielikšu iekšā
![]() Nu es te vēl padomāju ka šim logo nav nekāda sakara ar nosaukumu... bet nu tas jau laikam nav tik svarīgi! Bet nu būtu jauki ka paarējie arī savus garadarbus iesūtītu, a tā pa maz varianti... ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 26 2004, 17:44) Puma, šitas baigi labi ja varētu būt likts ( uz kādreis topoša ) saita benara. ![]() ā, cilvēki, logo, taisīts pēc ābeces, var teikt, bet man patīk. šis pat uz sienam pūšama. Hehe, un čars zīmets ar roku. ![]() ![]() w00t, reaals zveers! Shitais pat man patiik! Un pat bez subtitriem var iztikt. Kur tu aatraak Yume biji? Tikai taas kjeemiibas apkaart zveera kontuuraam man nepatiik... (gribeeji jau gan, ka nekur nepiekasiishos) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vel nav lidz galam izkrasots ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Bet nu viena problēma, tas nav logo, tas ir .. baneris. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, piekrītu edg, tas sarkanais, pušķainais radījums ir super (imho, var pat vēl lakoniskāk - bez tā viļņainā fona ) ^^ Labākais no līdz šim piedāvātajiem variantiem jau nu noteikti
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
-Kai- baneris ir tas ko tu uztaisīji
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Yume, kas tam pūkainim uz vēdera uzrakstīts, ja vispār ir uzrakstīts? It kā lielu iebildumu pret šo logo nav, vienīgi, kā jau daži minēja, būtu jānovāc tas fons.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
X_Kamui |
![]()
|
Yume sapratu, kludijos
![]() ![]() , runajot par tavu logo (nu tas sarkanais) tas ir vienkarši superigs ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
cik noprotu ta logo ar ir atrasts!
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
nu, OK ja viņ bis pielabo, tad man izskatās ka iebildumu pret viņu nav.
![]() nu šitā viņš izskatās bez vilnīšim apkārt. ![]() -------------------- ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja Yume's veikumu vēl "piekruķītu", iespējams iznāktu pat kaut kas ļoti labs.
|
Yume |
![]()
|
nu tad dari to.
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |