![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
neko, neko, es tikai pārdomāju. subjektīvas pārdomas.
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Dah nu manii jau neviens neklausiisies(nevajag ar
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Geeks rock!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu vai ta logo obligāti ir jaosicējas ar kluba nosaukumu? Galvenais ka tas ir saistīts ar anime! Hmm.. pat nezinu kā var attelot atklāsmi...
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 6 2004, 22:49) Dah nu manii jau neviens neklausiisies(nevajag ar ![]() ![]() ![]() ![]() Nu ja briesmoniigi vajag atklaasmi, tad vareetu pievilkt dzeltenos saules starus. Bet man ar to polituku taa vaaji - vai taadi stari kaut ko ne taa nenoziimee? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mans skatiijums uz sho logo!
![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
tikai nesitiet man, kay? Bet hieroglifi galīgi neštimmē kopā ar zīmējumu...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
a logo nav jābūt kaut kam ļoti vienkāršam, ko jebkurš no mums varētu ātri uzzīmēt?
jurc |
![]()
|
Nu ieprieksheejais man likaas baigi dusmiigs! Shitais paaraak kawaii.. Traks var palikt ar jums!
![]() Un vai ta to logo nevar aatri uzziimeet? tik paaris reizes jaauziimee un fishka buus rokaa! -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
*zips mouth*
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
nu es varu noņemt... tur jau nekā tāda briesmīga nav! A kas mutes viņam nebūs?
Manv ienubrīdi iešāvās prātā mutes vietā ielikt to kaņi.. tādu mazu ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jurch, tu liec, liec.. a mēs paskatīsimies kas sanāks, kā jau ierasts.
Cilvēkiem patīk viss gatavs. *pēc pieredzes saka* -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
![]() He he he mans remeiks 1 min in paint, nekaada labaaka proga man darbaa nav JO licences licences licences --- Mini mmmmm panemtu priekshaa ja kaadu Photoshopu uzinstaleetu. (Par to ka es anime velku vell neviens nezin ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |