![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Izskataas, ka vinjsh to kanjus grib kaa nuudeles isuukt.
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok, čeck the attačment... viņš nezkāpēc mazajā variantā rādās melns, tākā enlare it... =S
vispār jau sen biju apsolījis kautko uzlikt, bet šodien tikai PS uzliku ![]() Nu, šim vaidzētu vismaz pēc logo izskatīties... gan jau vēlāk papildināšu, ja vaidzēs. PS. nemaz nežēlojieties, ka klišejiski, es pats to apzinos... Attached thumbnail(s) ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
It's good I love it
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Sarkasms, kur tu rodies
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu Yume`s piedāvātais tāds mīļāks izskatījās, Sigfa`s piedāvātais tāds baigi oficiāls, gandrīz vai nekāda sakara ar animi
![]() -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
Nee Sigfas darbs ir Ok. Taads lakonisks, stiliigs. Un tas, ka logo nav kawaii ir labi
-------------------- Geeks rock!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
un tas tur loks ir domāts tāds kā apgaismības loks ne?
Tad jau drīz būs jāliek Pools par to kāds logo būs ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Shitais peedeejais man, godiigi sakot, patiik vislabaak..
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Tas ir superiigs taads tas vareetu palikt.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
tur jau taa lieta, ka tas ir tikai logo. Bildiites varam likt banneros utml, bet logo IR jaabuut iisam un lakoniskam.
Es biju domaajis vinjam shodien sho to pielabot... UPDT: nope, nevaru izdomaat kaa veel truukst. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vot Sifgam sanāca kārtīgs logo - tāds, kādam logo jābūt.. Vismaz man tā liekas, logo ir jābūt tīri oficiālam un tīri neitrālam...
ķipa... ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Chibuk, uztaisi kompaktaak un noapaljo malas- buus tev labs logucis.
|
jurc |
![]()
|
Re kas man sanaaca:
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Dec 11 2004, 20:28) chibuk? ![]() ![]() man vienkārši bija slinkums iepriekšējo reizi downloadot... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |