![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 15 2006, 20:19) QUOTE(pinksakura @ Jun 12 2006, 16:59) ![]() Tu mani nemulsini tā!!! Bija, bija. Es pat uzķēros uz pirmās epas tieši no šiem suberiem... Tādi ķēmi... Bija visu epu nofeikojuši! >_<" -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jun 15 2006, 23:30) Bija, bija. Es pat uzķēros uz pirmās epas tieši no šiem suberiem... Tādi ķēmi... Bija visu epu nofeikojuši! >_<" Es vakar principa pēc ielīdu Live-eviL un paskatījos, nava... Ja arī bija, tad laikam no manis to slēpj.. -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 16 2006, 19:47) Es vakar principa pēc ielīdu Live-eviL un paskatījos, nava... Ja arī bija, tad laikam no manis to slēpj.. ![]() ![]() ![]() Ha! Atradu to pašu torentu Live-Evil subiem! ![]() http://www.mininova.org/tor/270114 This post has been edited by Kikumi: Jun 16 2006, 19:57 -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jun 16 2006, 18:51) ![]() ![]() ![]() Страшноя шутка, для страшных яойшиц!!! *ilgi ņirdz par to faktu, ka šajā kontekstā sanāk ka Gakuen Heaven ir yaoi* khem, bet nebiedējiet mani vairāk tā... Es pārstāču cienīt Live-eviL.. -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
Green Green OVA
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Atvainojos , kas taas par animeem
Shii ![]() un ![]() Un finaly ![]() -------------------- yokubou
|
Kikumi |
![]()
|
Tā pirmā ir Maburaho un pēdējā ir Ninin ga Shinobuden (2x2 Shinobuden). Par to, kas ielikta pa vidu gan nezināšu teikt...
![]() Sorry, par spamu... >_< -------------------- Go and die, please.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas nav nekaads spams! Tas ir par anime teemu, novirze no topika teemas ir maza un informaacija ir noderiiga. Pie tam, ja tu arii spamotu, tev piedotu (vismaz es), jo tu te esi no aizveesturiskiem laikiem (noraade par tavu vecumu! bljauj tagad! bljauj!) un neatceros tevi jebkad spamojam.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Mazak runu! Vairak bilžu!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Keydan: Jun 19 2006, 01:00 |
Kikumi |
![]()
|
Oi, edg, paldies!
![]() Par tēmu: Green Green TV ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Keydan: Jun 23 2006, 17:59 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:12 |