![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ārprāts, vai nav vienalga par tām kļūdām? Darbs ir ideāls. :B
Neko atņemt, neko pielikt. Viss tā kā vajag. Debesis tak nav visas ar zīmuli? |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah, prieks, ka jums patīk.
![]() Laikam jau tad tomēr bij vērts censties. Debesis.., jā, kāds pamanīja debesis. Man vēl viņas aizvien pašam ne īpaši patīk, kā sanākušas, bet nu.. Šis ir viens no tiem retajiem gadījumiem, kad (tieši šī detaļa - debesis) digitālā formā izskatās labāk nekā uz papīra. Ak nu jā.. tas viss tomēr ir ar zīmuli ![]() ![]() jurc, hmm, īsti nesaparatu ko tu domāji.. kas ar meiteni nav īsti labi? ![]() Haha, sanāca smiekli par Shumina komentu. Nebiju iedomājies nemaz, ka var tādas lietas izfantazēt ![]() Berlīnes mūris ![]() ![]() Mm, kas attiecas uz zīmējuma ideju.. centos visu uzrakstīt: A Time of Miracles..? I want to belive that. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mmm... man patīk apģērbi. Iespējams, ka kādu ideju iedzīvināšu arī savā garderobē
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
![]() -------------------- |
Osis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-March 07 ![]() |
super!!
|
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Not a bad idea!! I have a depression now!! Buuut I think I know what to do, to get rid of it!!
P.S. tas ir kaut kas fantastisks!1 This post has been edited by jooji: Mar 15 2007, 23:52 -------------------- |
kelhims |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 24-February 07 From: Rīga ![]() |
šis pēdējais ir tīri jauks, tomēr man neparāk patīk tās vietas kur at pirkstu smērēts..
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Hm... ieraudziiju un sāka vilkt uz bimbājienu... Fantastika... Acis, poza, kliedzošais teksts... Aaaaaaaaaaaargh...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Aww... Man palika skumji, bet pateikšu vienu baigo noslēpumiņu... Man šitā bilde no šodienas stāv uz destopa ^^ Brīnumjauki.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nabaga, nabaga emo. kad tev ir draugi, bet tev vnk riebjas cilvēki un tu jūties viens... yeah, i know that feeling
darbs ir nepārspējams, tiešām ( diezin, pats tu to zini?) atspīdums uz rokām no loga ir šausmīgi smuks izdevies. This post has been edited by kahi: Mar 16 2007, 19:41 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
...johaidī... o_o;
Tas arī ir praktiski viss, ko varu pateikt. Tiešām nepārspējams. Ja man būtu par kaut ko jāpiesienās, es piesietos par to, ka šim darbam ir pārāk maz komentāri. Īsti nezinu kāpēc, bet šis darbs man atmiņā atsauc NGE. Kā jau teicu, nezinu kāpēc. This post has been edited by Kikyou: Mar 16 2007, 21:05 |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Juuuuuuuuu labs
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Atkārtošos! Bet tiaki tāpēc, ka tas darbs ir fantastisks (laikam tāpēc ka atspoguļo dauzdu jauniešu domas...
![]() super! ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
xikes |
![]()
|
he hee, thnx par komentiem. Prieks, ka jums patiik.
Man gan pasham liekas, ka ir diezgan padaudz elementu, ko es sheit vareeju labaak uzziimeet, bet nu.. galvenais, jau ka pasham beigaas patiik un tad piekaast visas taas vietas, kas nav tik labi izdevushaas. Nevareetu gan teikt, ka es buutu baigais emo vai kaut kaa fanotu par vieniem. Vienkaarshi, druums gariigais bij.. tad nu arii kaut ko labi druumu un pesimistisku meeginaaju uzzimeet. Shkiet, ka buus pat izdevies. Par NGE galiigi pat nebiju iedomaajies. Iespeejams, sanaaca kaut kaadaa zinaa liidziga noskana ar Shinji ieksheejo pasauli. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Yeah. Superīgs, ļoti stipra un uzbāzīga noskaņa.
Viens no dažiem darbiem mūsu galerijās, kur noskaņa pat nomāc zīmējumu. Es ceru, ka Tev, xikes, vairāk tik skumji un drūmi nebūs ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:45 |