![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tatsuke-sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 10-April 07 ![]() |
Wow izskatīju visus tavus darbus un jāsaka baigi patika, itsevišķi tas "I'm not alone" ļoti spēcīgs zīmējums, varteikt pat ģeniāls, izraisa emocijas un protams es arī atļāvos to saglabāt..
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
![]() nu man nav ko teikt.. vienkārši ūberie darbi. it īpaši sitais. nu baigi labie. man ļoti patīk doma, un arī noformējums.. nu vārdu sakot viss ir vienkārši kruta.. XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Wow! Tev arī ļoti labi izdodas zīmēt ! *blink blink*
![]() -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Tev lieliski sanāk, lai neieslīgtu garos vārdos un tā. Man patīk, pat ļoti. Darbs prasa lielas pūles, taču rezultāts ir vienkārši fantastisks. Es neņemtos ko tādu uzzīmēt, vismaz pagaidām, taču tev sanāk lieliski! Tā tik turpināt un ar laiku tavas prasmes noslīpēsies līdz dimanta spožumam!
-------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mmm, paldies, paldies jums visiem par komentāriem.
Pašlaik gan iestājies neliels pavasara slinkums, tādēļ arī neko jaunu neesmu ielicis. Nu, vispār ir šis tas jauns, bet tas tikai tā~ iesākts, bet nepabeigtus darbus kaut kā negribas likt. Gribas visu līdz perfektumam uzzīmēt un tad. ![]() -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
mm ljoti patiik! varu sadereet ka kraasaini darbinji izskatiitos labaak.. bet taa jaw tava dariishana nuu bet ljoti cmuki taa turpinaat!!^-^
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Pavisam nejaušs zīmējums.
Kad ilgi zīmēju vienu zīmējumu, ilgi un pacietīgi mēģinot uzzīmēt visas detaļas, tad reizēm tas viss pamatīgi piegriežas un pa vidu ātri uzskricelējas kaut kas cits. Šoreiz gan bez fona. Nekas jau diži nopietns vai labs. Just so. ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. lieta, kas man nepatīk, ir matu izspūrums - tādu efektu uztaisa tie švīkājumi.
Ļoti labi sanāca krūšudaļa - tie krokojumi, ēnas... ūbī. ^^ Hmm. kopumā ir tīri ok, un daudz nepiesiešos, jo tā jau tāda mazā skicīte. ![]() -------------------- (sun)
|
xikes |
![]()
|
Paldies.
![]() Nū, jap, vispār tie mati jau ar bij domāti tādi puspaizpūruši. Citādi man pašam izskatās, ka kaut kas ar seju nav īsti labi. Nja, semi~anime~realisms nemaz nav tik viegli uzzīmējams. -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Zoda līnija pie kakla varētu bēt nedaudz augstāka.
DArbs kopumā man patīk. Kaut arī tiaki skice, albi sanačis ^^ Ēnojums ir brinišķīgs, tād''el grūtāk pamanīt kļūdas, ja tādas ir. Tā tik turpini! -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ar seju pirmajā momentā liekas, ka kaut kas nav kārtībā. Tad pierod un, ja vēl pieliek fantāziju, ta šķiet, ka viss i ok :3 Mnu visādi citādi ir jau feini. Kā vienmēr ēnojuma dievināšana,spējas panākt dabiskumu gan apģērbā,gan matos apbrīnošana. Es teiktu, ka tas pats anime-reālisma (vai kā nu to pareizi sauc) apvienošana ir puslīdz izdevusies,iespējams,ka pat ļoti.
|
xikes |
![]()
|
Mhm, paldies Dead Star. paldies Nothinga.
Mmm, vislābākie ir zīmējumi, kurus zīmējot pārņem patīkamas, siltas emocijas.. ![]() ![]() -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
Vēlviens skaists darbs ^^ Tu māki darboties ar zīmuli. Man patīk, kā ieraudzīju tā uzreiz pasmaidīju ^^
Vienīgais, kas man šajā darbā liekas ne pārāk labs ir rokas. Plaukstas, salīdzinot ar galvām, šķiet ļoti maziņas, pat mazliet paŗāk maziņas. Kopumā tā ir vienīgā vieta, kas man nešķita pareiza. Tādā garā turpini! -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Anime reālisms tavā izpildījumā kā parasti owno, :> bet jāsaka, ka šajā galerijā ir redzēti arī labāki darbi. Mati detalizēti un labi izstrādāti, meitenei seja piemīlīga un visas tās ķēdītes un siksniņas arī izskatās tīri interesanti. Ēnojums ļoti labs. Tomēr kā jau teica nothinga plaukstām būtu jābūt lielākām un, manuprāt, nebūtu slikti, ja tās būtu nedaudz augstāk, bet kopumā šis ir labs zīmējums. Tiešām glīši.
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Pēc līniju stila nepateiksi, ka tev ir ļoti veikla roka un ērgļa acs, bet ir liela pacietība(viena no lielākā visā šajā forumā), savs stils un daudz laika. Mani te tā ieninteresēja - cik ilgi tev vajag laika lai uzzīmētu vienu darbu, piemēram, pēdējo? Man ir aizdomas ka salīdzinoši daudz. Bet jebkurā gadījumā meiteņu matu "viļņainības" effektu esi labi apguvis, bet prasās nedaudz vairāk izcelt apjomu figūrām kopumā - manā skatīumā.
-------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 11:51 |