![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ui, Sigfa, to gan varētu pameklēt kādā serch'ā, tev tā neliekās? Es domāju oriģināl nosaukumus.
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Heh ir arii veikals Vecriigaa? Kad uzzini kur, tad obilgaati pasaki!!! Bet cenas buutu ljoti liidziigas. Un es jau vaacu tauttu, lai uz shippmentu taupiitu, bet ja jau tu...
-------------------- Geeks rock!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hehehe, izraadaas, ka nav vecriigaa, bet kautkur uz stabu ielas (shodien pastaigaaju pa turieni bet neatradu o.O)
BET! uz skolas ielas ~40 ir austrumu ciinju veikalinjsh, kur var dabuut bokkenus kimono un tml fignjas. Riit eju ieluukot... vareeshu peecaak iemest atsauksmes. |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Dec 9 2004, 23:22) hehehe, izraadaas, ka nav vecriigaa, bet kautkur uz stabu ielas (shodien pastaigaaju pa turieni bet neatradu o.O) BET! uz skolas ielas ~40 ir austrumu ciinju veikalinjsh, kur var dabuut bokkenus kimono un tml fignjas. Riit eju ieluukot... vareeshu peecaak iemest atsauksmes. Dah es tur jau biju bokkeni buus tikai peec jaunaa gada. -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |