![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
mr_vodka |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nedomaaju, ka piedaliishos shitajaa, bet :
![]() ![]() ![]() Atvasaras saulstari Glaasta pasauli Es viens aarpus zemes |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
shitas sviests tak ir apaksh spama rigth? taa ka viss ir kaartiibaa. var sacensties kas stulbaak, var, kas poeetiskaak. kas kuram tuvaaks.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Batou @ Mar 10 2004, 04:18 AM) shitas sviests tak ir apaksh spama rigth? taa ka viss ir kaartiibaa. var sacensties kas stulbaak, var, kas poeetiskaak. kas kuram tuvaaks. Taisniiba jau tev ir, ikviena radosjaa izpausme no foruma daliibnieku puses tiks atbalstiita, neatkariigi no zjanra vai stila ![]() Sniegs leeni kuust Puupoli pie Aagenskalna tirgus mani uzrunaa "Gribas iespraust Emsim" ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Kaut kur saklausīta manuprāt ģeniāla vietējā haiku,
Kaļķu ielas stūrī Nedarbojas bankomāts Pavasaris |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manas personiigaas domas par zilbju ieveeroshanu haikaas: "Taa kaa haika ir japaanju dzejiskaas izteiksmes veids, kura viena no noziimiigaakajaam iipatniibaam ir tieshi zilbju skaits rindinjaas 5-7-5, tad visas taas haikas, kur tas netiek ieveerots ir Suudi nevis haikas."
Piedot man par lamaashanos, bet haika paliek haika, nevis triis murgainas rindinjas. Buutu vismaz njeemushi pirmaas un treshaas rindas zilbju skaitu vienaadu... Koki kraasojas Leenaam balti jo balti - Sleepjas no ziemas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
e ?
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
man tas creativitī stipri mazs tāpēc pats labāk nerakstīšu...
bet tiko netīšām atradu šo to interesantu... Haiku by Buson ![]() Yoru no ran ka ni kakurete ya hana shiroshi (An evening orchid, Hidden in its scent, The flower's whiteness.) skaisti ne ? ![]() tālāk bez bildītēm:
-------------------- my megabusters :X
|
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
šitās dzejs formas es nesaprotu, tā arī man nekad nav patikuši dzejoļi un tautasdziesmas, nepielec man viņi.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Respekteeju tavu viedokli, tacju nevajag brucinaat virsuu cilvjiem, kam ir citaada izpratne par Japaanas tradicionaalo dzeju. Ja izlasiiji manu pirmo postu tad tev vajadzeetu kljuut skaidraakam kaads meerkjis ir sjim topikam, un vairums postotaaju to pareizi arii uztveera. Tava haika ir visai izdevusies IMHO ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
ShinChan |
![]()
|
||
...un paldies tev par to. Busons tik tiesjaam ir viens no haiku zjanra pamatliceejiem un perfekcionistiem. Man prieks ka vinja dailjrade guust atziniibu arii muusu neformaalo anime otaku forumaa ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
...
Seezhu un lasu postus Njirdzu un pirzhu Pavasaris naak... ![]() Dziive nav nieks Dziive ir prieks Kriitu es no deviitaa staava pavasarii iekshaa... ![]() Seezhu es pie pults Televizors duuc Pavasara filma saakas... ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
not bad. domu uzkjeeru:
shodien speelee Latvija pret Krieviju machu sponsoree alus "Pavasars" -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Cikos?
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ho-humm... Reklaamas haiku >>>
Man garsho pelmenji pelmenji garsho man vai kaadam citam arii ja taa tad peerc superpelmenjus ierobezhotaa daudzumaa tie maksaa daargaak taadi pashi kaa paarejie ![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
sito ganjau visi sapratiis
Riikle sausa Galva saap Pudele tuksa hi hi hi .... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:05 |