![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Labi jau labi
Beigšu te muldēt Noēdīsiet mani vēl dzīvu... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
![]() Taa negaida mani vairs atpakalj, Taa skola no kuras es esju. Bet luudzu atstaaj man atminjas, Un skolotaajas mirdzosho seju. Piedod! Man shobriid nav zeel, Nav zeel iziet pa vaartiem, Un doties projaam no skolas, Bet tomeer es atskatiishos, Veel peedeejo reizi, uz savas klases logu. Tu neskumsti skolotaaj! Mums paliks atminjas. Es skolaa veel reizi ienaakshu, Ar savu mazo pie rokas. Un vinju, kaa mani tu maaciisi, Lai droshi caur dziivei vinjsh dodas. Es saku tev ardievas, Uz redzeeshanos pamatskola. Un liidzi sev njemu atminjas, Par draugiem un skolas solu. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
9. klases izlaidums
![]() Tā mani nekad nav gaidījusi Tā skola no kuras es eju Bet lūdzu kāds izdzēš man atmiņas Jo īpaši učiku sejas Par ko man būtu jājūt nožēla? Par čīkstošiem skolas vārtiem? Kā vēlos es pamest šo vietu Bet tomēr es reizi vēl apgriežos Lai izsistu klases logu Tu neskumsti bārdainais direktor Mums paliks tava merša kapota zīme Es skolā vēl reizi ienākšu Ar ložmetēju pie rokas Un tevi, kas mani skoloja Nolaidīšu no kātiem Es lieku TNT pie pamatiem Ar Dievu mana skola Un līdzi es ņemu kā trofejas Savu atestātu un solu *Piedod Elladora, ja vari* -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
![]() ![]() ![]() ShinChan, man ir aizdomas, ka tev kaut kur jaabuut papilnam shitaadiem reeciigiem darbiem. Kaa parasts mirstiigais var dabuut vinjus izlasiit? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Viss notiek spontaani (taapat kaa sjizofreenikjim Einim Repsim). Nekaadi slepenie dzejas kraajumi man nav un kaapeec lai buutu? Izlasi Elladoras dzeju un tev viss taps skaidrs arii par manu "darbu" -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tieshi tas jau mani visvairaak sajuusminaaja - speeja saskatiit pareizos vaardus! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
ShinChan
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmmm.. dzejojam?
Es panjemu ziimuli Un es ziimeeju... Ziimeeju savu miiluli Ar spaarniem, pa debesiim skrejot... Liidz vinsh, shis mazais suns Pieliek savu degunteli pie manas rokas Acheles mirdz, kaa gaisha uguns Un mana roka noliecaas un to noglauda... kaa sokas? |
ShinChan |
![]()
|
||
Ak tu Kungs, kaads trobelis sacelts ap to, kas nebija domaats kaa parodija. Es no sirds priecaajos par tavu dzeju un noluuks nebija to izkropljot, es vienkaarsji veeleejos nodemonstreet SAVAS sajutas pret SAVU skolu, tas ka daljeeji tika izmantots tavs dzejolis, nu piedod. Es tev par to jau tajaa postaa luudzu piedosjanu. Vienkaarsji man taada daba un nevajag apvainoties par siikumiem, atljauju tev panjirgaaties par jebkuru manu izteicienu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
veltiits ShinChan un Elladorai =]
shinChan, kljuusti par dzejnieku smagu, lai cilveeki smej, lai cilveeki raud, aiz vaardu rindaam tavaam, Nav vaarda neviena, kas izteiktu juutas, juutas kas rodas kad riikle ir pilna, kaa zirga skanjas, kaa beerna gaudas, tas naak un neliek man mieru lieku. smeejos gardi, par dzejoli tavu, kaut parodija taa par citu taa bija, nav slikti tad, kad dzejnieki mijas, bet to dzejas rindas, paliks muuzhiigi sijaas. Kad meitenes daargaas, kaa re, Elladora she, naak dusmaam pilnas, lai cita vaigu sistu. Nav labi tad vairs, jo meitenes mums daargas, lai neatstaaj muuseejaas- dzejnieku rindas. Post Scriptum: ljoti atvainojos, bet man liekas ka manaa dzejolii nav ne minjas no haikas =] tas tika radiits lai paustu domas smagas... |
ShinChan |
![]()
|
||
Nu jau vairaak nenaaks, buusju smagi aizvainojis ![]() kas attiecas uz haiku rakstiisjanu...es no visiem iepostotajiem apcereejumiem labi ja divus sauktu par haiku, taa ka tev nav par ko krenkjeet. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu jaa, haika un cita austrumu dzeja vai maaksla ir ljoti gruuti izprotama rietumu kultuurai, to filozofiju ar kuru jaaraksta haikas var izprast tikai studeejot austrumnieku kultuuras. Itkaa shkjiet nesakaraiigi pantinji, tadi kaadus mazs beerns vareetu uzrakstiit, bet laikam jau apakshaa doma... mnjaa.
Gan jau tik traki neaizvainoji, vinja veel atnaaks uz shejieni apskatiities sho threadu kautvai intereses peec, lai uzzinaatu citu cilveeku reakciju uz 'aizieshanu'... lai gan, nekad par neko nevar buut 100% drosh. |
ShinChan |
![]()
|
"Poēma par konfliktu"
Būs jums šī strīda aizsākums Pirms dažiem postiem atrodams Tur Elladoras dzeju jauku Bij ShinChan's piesmējis kaa m...u Bij pūlim par to jūsma liela Bet Elladorai bēdu iela Tam bija lemts par joku kļūt Bet tā dēļ cilvēks sāpes jūt Ar atvainošanos nav gana Te būs mums cita darīšana Ar asiniim tiks revanšs gūts Tam jānotiek pie dabas krūts Un tagad manas miesas liesās It lēni liesmu mēles tiesās Jo kauna sārts tiek manīm kurts Un negods pašā vidū durts Bet tā kā mani vārdi spēji Ir auksti tā kā ziemeļvēji Tie ugunīm nu noliek dzist Un nozieguma važām krist Nu Elladoras sejā jaukā Jau smaida vagas braukāt braukā Un tur kur agrāk skumjas dēja Nu saule prieka gaismu lēja No tā būs visiem mācīties Ka citu dzeju aizņemties Un pēc tam par to ņirgāties Nav lieta ar ko lepoties Autors: ShinChan (All rights reserved) Tapis 18 min. P.s. Ja ar šo nepietiks lai izkauktu piedošanu tad būšu pilniigi kapitulējis ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
oo, nu lai vai kas, bet gods godam. Shitais bija ljoti labs...
PS. Zi ko, iesaku pa PM aizsuutiit ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:06 |