![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
nez, nez. Negribaas uzmaakties. Vinjai uz mani dusmiigs praats, bez tam izlaidums tuvojas, sabojaasju visu prieku -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bah, cik tad ilgi var viens cilveeks dusmoties? gan jau vinja tev ir piedevusi... (eee...) nu jaa.
|
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nemaacies dziivee,
Sodiit un spriest. Maacies miileet, piedot, Un ciest. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Atcereejos sho rindinju, izlasot Elladoras postu..
Two worlds, like audiences, disperse and leave the soul alone. /Emily Dickinson/ |
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
neesmu es dzejnieks, no manis neizdabuusiet ne rindinju, bet tikko uzduuros dazjaam 'orgjinaalaam haikaam' : http://librenix.com/?inode=3145
tas saucas 'hacker haiku' |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Vai var cilveeks par dzejnieku kljuut?
Taa pat kaa par zvejnieku kljuut? Taa vienkaarshi gribeet un kljuut, Un arii panaakumus guut? Nee nevar gribeet un buut! Dzejniekam ir jaapiedzimst, Dzejniekam ir jaasajuut: Kaa juura elpo pirms negaiss to skar, Kaa viljnji saulee smej, Un kaa smiltis uzsauc saulei "Hej!" Dzejniekam ir jaasaprot: Kaapeec putni dzied? Kaapeec durvis veras ciet? Kaa[eec cilveekam ir jaaiziet? Un jaatstaaj aiz sevis tos, Kas peec vinja atrastos, Un ar laipnu smaidu sejaa, Saliktu manus vaardus dzejaa. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ella |
![]()
|
Tas ir talants,
Un tu esi dzejnieks, Ja speej savas juutas, Tu uzrakstiit smejot, Ja speej taas uzrakstiit, pliivuros tiitas. Tu njem rokaa papiiru, Rakstaamo gliitu, Un skumji smaidot, Raksti-kaut ko - duumakaa tiitu. Un ja neviens to nemaniis sejaa, Ka tavas juutas ir rakstiitas dzejaa, Tas ir talans. Un tu esi dzejnieks, Ja speej savas asaras, Uzrakstiit smejot. Sorry ka tik apjomiigi, man lielaakaa dalja ir taada. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Te būs viens garadarbs no manis (par ievesmas avotu jums viss būs skaidrs līdzko to izlasīsiet
![]() "Sociopāta paardomas jeb kā es pārtraucu cienīt līdzcilvēkus un iemācījos mīlēt Ikarusu" Sabiedriskais transports mūsu Spējīgs izvilkt visu dūšu Huligāni pensionēti Mēģina tikt cauri lēti Konduktoru-nabagu Nolamā kā sapļaku Jaunais cilvēk kā nav kauna Neesmu es vairs tik jauna Dodiet manīm apsēsties Pārējie var ieskrieties Šofers krievu desinieku Dzenā radio ar prieku Skābes kuņģī man jau spārdās Blakus nejauks sīcis ārdās Žēl ka neesmu beisbolists Sitiens nesanāktu slikts Sīča māte blakus sēžot Belašu stumj vaigos stenot Zirga gaļas smaka jaukā Manas brokastis sauc laukā Nu ar skatu lēnīgu Skatu tipu bēdīgu Izcils pandas eksemplārs Depresijas stipendiāts Viņa vēnas graizītās Piesedz sprādzes kniedētās Būtu cirvis man pie rokas Ātri beigtu viņa mokas Nu jau es ar skatu spraigu Sameklēju ainu baigu Bomzis esot smagā lopā Noliekas uz grīdas komā Viņa izvadorgāni Rīkoties sāk spontāni Mitra kļuvusi ir grīda Vai nav pārplūdusi Nīla? Konduktors ir afektā Pasažieri - panikā Sāk uz šoferi tie bļaut Kā var tādas šausmas ļaut Atļaut sev uz galvas kraut Dziļi dvēselē iespļaut Redzot šādu reakciju Priecājos par atrakciju Paldies par to dzērajam Un samagona dzinējam Žēl ka jākāpj laukā man Atlikušie dabūs gan Urīn smārdu izbaudīt Bomzi kājām atspārdīt -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Sho te es sacereeju autobusaa:
"Meitene uz ielas" Es redzeeju meiteni, smuku, uz ielas, Un gadiijaas, ka tur, kur gaaju, Vinja arii gaaja pa priekshu... Tad vinja atskatiijaas, Taapeec es smaidiiju. Un veel un veel, un veel jo plati... Un gadiijaas, ka saaku skriet, Un vinja arii skreeja. Un gadiijaas, ka saaku kliegt, Un vinja arii kliedza. Bet tobriid kokiem lapas krita - Es apstaajos, lai skatiitos, Bet vinja neapstaajaas. Zheel... Hmm, labi, atslodzei, lai juus te nedomaatu, ka es kaads maniaks, cits dzejolis, ko es tajaa pashaa autobusaa sacereeju pirms tam: "Blekjis" Pie manis pienaaca vecis ar sirmu baardu Un prasiija paliidzeet nodiiraat aadu. Es prasiiju tam par skaardu, Vinjsh brauciija baardu, Jo galvaa tam bija tik blekjis Un aadas diiraashana. Hmm... tomeer kaut ko par zakjiishiem vajag, lai buutu normaali daudzmaz... saceru uz vietas sheit un tagad: Es bridu dziljaa mezhaa reiz, Mani veciishi ragutinjaas. Es redzeeju kokus tur kustamies. Veejsh? Nee - zakjeens tas! Tas cilpoja te shur te tur Un leeca taa, ka prieks, Bet sirdii man dur, Nieks... Tas tikai veejinjsh liegs. Par zakjiiti es gribeeju domaat, Maajaas atgriezdamies, Bet paarmaaca taadas skumjas, Ka raudaaju smiedamies. Baa, debiilisms, neko normaalu nevaru izdomaat... *iedzer uudeni, lai nebuutu vairs nekaadu "besiaariju"* Luuk: Es guleeju upmalaa Un zvaigznees luukojos. Kaut viss bij` pakaljaa, Es sirdii kuukojos. Jo pienaaks riits, Ar briiviibu. Kaut miglaa tiits, Ar dziiviibu. To bomzhu laiku, Kad vinji staigaa, Un meklee paiku, Ne skrien, ne klaigaa, Es dievinu, Ko saprot tikai slaisti. Tik pieminu, Ka gribu dziivot skaisti. Jaa, domaaju, ka gan jau gana labs beidzot... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE Es apstājos, lai skatītos, Bet viņa neapstaajaas. Zheel... aka Mani šodien priekšnieks nolamāja, Es viņam teicu. Gribas ēst... -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
Wow, sjis topiks ar vēl dzīvs
![]() Sētnieks ar slotu Slauka kritušās lapas Uz galvas man sniegs -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ShinChan |
![]()
|
...
Vientuļa lapa Kļava spītīgi nedod Sevi rudenim -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Dveesele mana
Pasaule mana Dziive ir nezheeliiga Kraasas ir blaavas Acis daudziem neredzoshas Jaamirst man ir Viss kas ir koshs IIsteniibaa peleeks Es sliikstu Saapes un melnums Dveeseles iesprostojums Mana dziive taa |
ShinChan |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Man tev ir tikai viens jautājums: Kādu aiziešanas veidu tu izvēlēsies? Griezīsi vēnas? Leksi no jumta? Pārdozēsi zāles? Leksi Daugavā? Neticu, ka kādam var būt tiktāl sap...a dzīve, lai visā nopietnībā rakstītu to ko raksti tu. Vai varbūt tā ir tikai "poza"? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 23 2004, 23:03) ![]() ![]() ![]() Man tev ir tikai viens jautājums: Kādu aiziešanas veidu tu izvēlēsies? Griezīsi vēnas? Leksi no jumta? Pārdozēsi zāles? Leksi Daugavā? Neticu, ka kādam var būt tiktāl sap...a dzīve, lai visā nopietnībā rakstītu to ko raksti tu. Vai varbūt tā ir tikai "poza"? mani shinii dziivee tur tikai tas, ka ir tuvi cilveeki, kuri seerotu, ja es aizietu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |