![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Lija @ Apr 4 2006, 15:40) Kas ir Mira? Vai tam ir kaut kāds sakars ar yaoi? Es ļoti gribu zināt -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Šigeru |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Patīk vai ne, bet tas no manis.
![]() Rakstāmgalds pamesta grāmata putekļiem klāta. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Apr 5 2006, 13:22) QUOTE(Lija @ Apr 4 2006, 15:40) Kas ir Mira? Vai tam ir kaut kāds sakars ar yaoi? Es ļoti gribu zināt Mira ir saistīta ar yaoi. Nudien. Yaoi goddess! XD -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
stacey!! kur chibi nospeeri! atdod! ;D
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Stacey @ Apr 5 2006, 16:03) Autora komentārs- Mira, tiem kas nebija ievērojuši, īsu laika posmu bija Stases niks šajā augsti godājamajā vietā. Un par yaoi goddess... hehe, tad jau mums te vesels dievu panteons. ![]() un lai nav spams- Noslēpās muša Zem zili-zaļās tapetes. Ziema klāt. ![]() -------------------- ![]() |
Šigeru |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
zinu, ka te būtu pašam jāraksta, bet jāatzīstas ka pašam nepatī. kas ārā nāk. tādēļ lūdzu palīdzību. steidzami ir vajadzīga haika par cēsīm.
pats mēģināju,nekas nesanāca Rīta putniņš skanot līvu zvanam čivina drupās |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |