![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Was is dis ?
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 14 2004, 16:39) Hmmm............ to4na ne 3 ,domaju 1...... pareizi? ![]() Man žurnala ir 3 un tie skrini nelidzinas šitiem........ varbut ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(CloudX @ Dec 14 2004, 16:48) Tas nav kautkas saistīts ar cilvēka izdoto siltumu? kautkas līdzīgs pēdai... ![]() -------------------- |
CloudX |
![]()
|
JurCHiX...neee!
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ehh, nu labi, maneejo nevareejaat atrisinaat. Taa ir bildiite no MS Windows 1.01 saakumbildes. Shis "o" burts ir slavens ar to, ka, pagriezhot to saaniski, tas izskataas peec atveertas mutes ar lieliem asiem zhokliem
![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ui, es tādu nemaz neredzēju.
Kur nu atpazīt. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mo6 biski nepateemu, bet nu - kas te domaats
![]() |
Yume |
![]()
|
Mmmm, ja tur arī ir kautkas domāts, tad vienīgais ko es tur veŗeju saskatīt ir pūķis ar daudz daudz spārniem, bet kas zin, var būt man fantāzija ar mani joko.
Tāds , sniedzošs uz augšu... mm, kā .. ek, kur es tādu redzēju, Digimon'u kautkādā sezonā bija pūķis ar tāk kristāla lodēm ( nē tas nebija DB) ļoti līdzīgs. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
mm, varbūt tā bilde saucās..
![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]() ![]()
|
Labi ja iepriksheejo manu neatmineejaat re jums veel
![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
DarkRockslizer |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(CloudX @ Dec 14 2004, 19:24) ..Peldēšanas baseins? -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:04 |