![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Patiesībā, hvsz, kas tas ir! Pa gaisu tak var lidot viss iespējamais...
-------------------- Go and die, please.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Rxtiits jau ka meduuza =]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tad tikai, kur tā medūza atrodas? Pēc ūdens tas neizskatās...
-------------------- Go and die, please.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
metereolodjiskaa zonde vai arii tas balons ar ko onka meedjinaja aplidot apkaart pasaulei..(vairaak sliecos uz 1o.viss atkariigs kad uznjemts)
-------------------- |
Kikumi |
![]()
|
Trāpīts naglai uz galvas! Par to jau arī biju aizdomājusies...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Ok nosakiet, kas ir shis pa ierocha veidu (Muo). Tikai nesaka tie, kas jau speeleejushi Muo!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai kaads var uzmineet, peec kuras filmas shitais ziimeets?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa vecene izskatās no movija Shaolin soccer... un tam dzekam tās čibas ar no tās filmas! Tas ir Sholin Soccer!!! Labs movijs!
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jan 25 2005, 16:35) Taa vecene izskatās no movija Shaolin soccer... un tam dzekam tās čibas ar no tās filmas! Tas ir Sholin Soccer!!! Labs movijs! ![]() Jaaa! 10niekaaa! Tas bija tieshaam viens smiekliigs gabals! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, nav jau diez ko dīvaina, bet uzminiet kas tajā bildē ir? Es personīgi kādu laiku domāju, kamēr atcerējos.
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nav kaut kas iz Trigun? Nezinu kāpēc, bet rodas asociācija ar šo anime...
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu nu, Shin Chan un kas tas varētu būt no Trigun'a?
Man atkal pirmā asociācija bija ar Sukishyo. -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ja no Trigun vai tikai nav Vash vai vinja braaliic beerniibaa?
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 16:49) Nevajag smieties par mani, bet man tas subjekts atgādina Vash, vai viņa ļauno pretpolu (aizmirsu vārdu, diemžēl), bērnu dienās. Protams, sen neesmu konkrēto seriālu skatījies, tā, ka tas ir šāviens miglā ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
OK, man šī bilde sagādāja grūtības, atpazīšanai.
Jums gan nē. OK, bet ir pareizi Tas it Knives. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:20 |