IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> YuGiOh cards stolen, Help needed
Westy
post Dec 14 2004, 14:15
Post #31

Danshaku

Group: Chuunin

Njaa, sajuuta laikam nebija no taam patiikamajaam, kad piepishaas kaut kaadi sarakojushies krievi. Jums jau viegli runaat un domaat, bet kad tas notiks ar jums pashiem staaveesiet kaa mieti smile.gif
A pag domaaja vini, ka tur kaartis ? Mekleeja naudu driizaak ...

Krievi sit baraa un dienaa. Latvietis tumsaa un klusiibaa.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MitSuki
post Dec 14 2004, 14:42
Post #32

Shishaku

Vēl joprojām nezinu, ne kurā skolā viņi mācās, ne kur viņi dzīvo. Ja kādu no viņiem atkal satikšu, uz sienas slapja sarkana peļķe paliks. mad.gif Yup, es ar viņiem visiem uzreiz varētu tikt galā, toreiz man rokas bija pilnas, kad apzaga, no diviem trim tad vēl atkratītos, bet...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif es nevaru psc totali ko tu vel vari izdomat, nu labi rokas bija pilnas bled vareji nomest un tad sist psc..Mna prikoli sitadi cilveki kurus apzog un velak tur lielas "ja es satiksu tad iedosu pa purnu" nirga pa jums nak psc...

Parcik es arii biju klaat kad vinu apzaga , un vienam no viniem es redzeeju seju ,un ja to cilveeku es satiktu uz ielas, tad es vinu taa atskaldiitu, ka vins pat neatcereetos kaa vinu sauc ! mad.gif

Ko tad toreiz nesiti ? ne nu baigais draigs pat nevareji aizstavet un tagad muldi ja satiksi to krievu un iedosi pa muti protams varu saderet ka atkal neko neizdarisi..

Runajot par krieviem ja jau sak zagt yugioh kartis kas tad notikties pec gada....

Njaa, sajuuta laikam nebija no taam patiikamajaam, kad piepishaas kaut kaadi sarakojushies krievi. Jums jau viegli runaat un domaat, bet kad tas notiks ar jums pashiem staaveesiet kaa mieti
A pag domaaja vini, ka tur kaartis ? Mekleeja naudu driizaak ...

ne nu daudzi protams ka mieta sastingstu, bet ka kurs utt. utt.
Bet tad nevajag runat taka nez ka tur "ja satiksu pa muti iedosu utt."
+Quote Post
DarkRockslizer
post Dec 14 2004, 17:33
Post #33

Samurai

[quote=MitSuki,Dec 14 2004, 13:42]

Bāc kāpēc visi diršas! mad.gif Pašiem ta viegli runāt, ja. Es šo topic radīju tamdēļ, lai kāds man paziņotu, ja kaut ko uzzina par kārtīm dry.gif

Vai tiešām nevar saprast, ka man pārējās lietas no portfeļa, kas netika paņemtas, varbūt bija svarīgākas!? Ka man primāri bija tās pārējās mantas salasīt, nevis dzīties pakaļ kārtīm, lai vēlāk konstatētu, ka portfeļa uz zemes vispār vairs nav!?

Tātad : TURPMĀK NEREPLYĒT LIEKI JA VIEN JUMS NAV KAS ZINĀMS PAR ŠO ZĀDZĪBU UN JŪS VĒLATIES MANI PAR TO INFORMĒT.

--------------------
All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
+Quote Post
element
post Dec 14 2004, 17:52
Post #34

Heimin
*

tev taisniiba Dark !
ZB ble cilveeks meegina informeet par notiekoso un jautaa peec paliidziibas , bet vieniigais ko sanem atpakalj ir kautkaadi **** kas te dirs virsuu !
aaa un tas kaapeec es uzreiz nemetos virsuu ir tas ka MN IR 13 GADI takaa padomaajiet ko sakiet !

--------------------

sk8boarding 4 life
+Quote Post
Westy
post Dec 14 2004, 19:06
Post #35

Danshaku

Vis, labi visi visus piekauj un miers beigsim kritizeet viens otru, labaak paliidziet cilveekam ar taam kaartiim uzdaaviniem kaadu no saveejaam ...
+Quote Post
Yume
post Dec 14 2004, 20:15
Post #36

challenger

Group: Jounin

Es domāju ka šis topiks nav vērts atstāšanai, ja ir kas sakāms vienmēr var aizsūtīt PM,un apspriežšana te nesanāk prātīga. Offtopocā šīt te paša tēma jau ir. Tāpēc šī tiek noslēgta.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4 July 2025 - 12:01