![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
skatos, skatos, un nekur nevaru atrast topiku par vienu no manām mīļākajām animēm.... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tev ko pirmo nest - Furubu vai Yami no Matsuei?
![]() -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Furubu!!!!!!!!! *^-^* Yap, mans kaut ko tavam paņems
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Lasīt ta lasu, bet ar to saprašanu tā pagrūti... Texim tā - iesācējs es neesmu, bet tikai kāds 2 līmenis man varētu būt.. Vismaz tā mācos universitātē...
Tātad - vācu atkrīt. English, French. Russian <- heh heh, to gan brīvi. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Njā, ar fench un russian man gan pagrūti, tādā ziņā, ka man ava mangu šādās val. Angļu val. man ir visas "Wish" mangas un viena "Love Hina" manga. Pārējās tikai vāciski
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
WISH!!!!!!! [ jo Love Hinu esmu lasījusi]
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pusi seriāla esmu noskatījies, ļoti patika.
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es nesen noskatiijos, tieshaam forss seriaals
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aizmirsu, ka šitāds topics bija. @_@
Aiiii Furuba laba! ^__^ Kādu laiku atpakaļ noskatījos līdz beigām. Tagad tā ir viena no manām mīļākajām animēm. :3 Mans brālis gan, pie 4. sērijas apstājās, pateica, ka šitais viņam neaizrauj... psh... piespiedīšu viņu līdz beigām noskatīties. >_< |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jul 3 2005, 13:55) pareizi dariisi, jo fruits basket ir veerts skatiities ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Baigi reeciga anime
![]() ir veerts skatities ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
Told ya.
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
jaa shii tieshaam vairaak velk uz draamu itsevishkji finaals.
bet tieshaam romance drame master piece nemazz neatpaliek ja ne paarspeej Kimi ga Nozomu Eien. Protams var arii pasmieties, bet humors arii te dzilji rok voshem veel peec kaada laicinja sho shovu noskatiishos veelreiz -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jul 3 2005, 12:55) ... Aiiii Furuba laba! ^__^ Kādu laiku atpakaļ noskatījos līdz beigām. Tagad tā ir viena no manām mīļākajām animēm. :3 ... offtopic Lasot shaadus saiisinaajumus nosaukumam nezkaapeec atcereejos komeedijainu sporta animi Eyeshield 21 par amerikaanju futbolu, kur vienam daliibniekam ciinjas sauklis bija "funuraba" .. meegjinot iedomaaties kaa liela auguma resnis speeles laikaa reec shiis animes nosaukumu .. tas ir mmm ;DD |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
ir 'loti laba.
pat párák laba. kas, nav redzējis, iesaku. mans niks no šīs animes, lai gan nav gluži galvenais tēls, toties vismistiskākais ![]() -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:24 |